Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Share

    Shuk_krz

    MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Wed Oct 28, 2009 2:36 am

    Aku buka topik ni..kot kot ada kippers yang boleh join aku pada tiap hari Ahad..sapa sapa yang boleh join jom la cheers
    Layan kona beb Very Happy

    carlnain

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by carlnain on Wed Oct 28, 2009 9:39 am

    cameron...... affraid affraid affraid
    oh tidak ..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    Bro jalan baru naik cameron dari simpang pulai agak mencabar gak bro .
    kengkawan saya cite ,betoi ka ??


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Azroy on Wed Oct 28, 2009 10:36 am

    Shuk_krz wrote:Aku buka topik ni..kot kot ada kippers yang boleh join aku pada tiap hari Ahad..sapa sapa yang boleh join jom la cheers
    Layan kona beb Very Happy

    bro... raya haji ni saya balik ipoh... jom kita layan sekali nak??

    kipas

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by kipas on Wed Oct 28, 2009 10:55 am

    Azroy wrote:
    Shuk_krz wrote:Aku buka topik ni..kot kot ada kippers yang boleh join aku pada tiap hari Ahad..sapa sapa yang boleh join jom la cheers
    Layan kona beb Very Happy

    bro... raya haji ni saya balik ipoh... jom kita layan sekali nak??
    ooo...klawang tanah runtuh ko layan cameron plak yer...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    alldisc

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by alldisc on Wed Oct 28, 2009 11:23 am

    geng krz kena pegi ni.... ustaz, wadin, fooart... he he he

    Shuk_krz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Wed Oct 28, 2009 11:33 am

    carlnain wrote:cameron...... affraid affraid affraid
    oh tidak ..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    Bro jalan baru naik cameron dari simpang pulai agak mencabar gak bro .
    kengkawan saya cite ,betoi ka ??

    Ya..betul memang mencabar..tapi layan

    Shuk_krz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Wed Oct 28, 2009 11:36 am

    Azroy wrote:
    Shuk_krz wrote:Aku buka topik ni..kot kot ada kippers yang boleh join aku pada tiap hari Ahad..sapa sapa yang boleh join jom la cheers
    Layan kona beb Very Happy

    bro... raya haji ni saya balik ipoh... jom kita layan sekali nak??

    ok..kalau balik Ipoh rojer aku..0124498530 dan sapa2 juga yang nak layan Cameron pada hari Ahad

    wadin

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by wadin on Wed Oct 28, 2009 3:42 pm

    Salam...
    Bro beri tips utk jalan ke cameron highland:) Safety...Tempat tinggal yg menarik:) Tempat tempat yg selau diaorg gi..
    Insayallah aku nak gi sana..
    thank

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Azroy on Wed Oct 28, 2009 4:48 pm

    kipas wrote:
    Azroy wrote:
    Shuk_krz wrote:Aku buka topik ni..kot kot ada kippers yang boleh join aku pada tiap hari Ahad..sapa sapa yang boleh join jom la cheers
    Layan kona beb Very Happy

    bro... raya haji ni saya balik ipoh... jom kita layan sekali nak??
    ooo...klawang tanah runtuh ko layan cameron plak yer...

    kelawang very tactical coner.. sekali sekala layan high speed conner la pulak.. huhuhu..

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Azroy on Wed Oct 28, 2009 4:52 pm

    Shuk_krz wrote:
    Azroy wrote:
    Shuk_krz wrote:Aku buka topik ni..kot kot ada kippers yang boleh join aku pada tiap hari Ahad..sapa sapa yang boleh join jom la cheers
    Layan kona beb Very Happy

    bro... raya haji ni saya balik ipoh... jom kita layan sekali nak??

    ok..kalau balik Ipoh rojer aku..0124498530 dan sapa2 juga yang nak layan Cameron pada hari Ahad

    Insyaallah bro.. Sampai Ipoh nanti saye rodger.. boleh makan kueh pau kuala kangsar same2.. huhu

    krijauan

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by krijauan on Thu Oct 29, 2009 8:59 am

    alldisc wrote:geng krz kena pegi ni.... ustaz, wadin, fooart... he he he

    wadin, abg shuk, abg alldisc, fooart, suma ada spotrim...

    takda spotrim tak boley pegi cameron...

    nanti kena gelak kawkaw..hehe

    alldisc

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by alldisc on Thu Oct 29, 2009 9:01 am

    krijauan wrote:
    alldisc wrote:geng krz kena pegi ni.... ustaz, wadin, fooart... he he he

    wadin, abg shuk, abg alldisc, fooart, suma ada spotrim...

    takda spotrim tak boley pegi cameron...

    nanti kena gelak kawkaw..hehe

    moto takde sportrim pikap takleh tahan woo.. laju woo...

    menten je tanpa sport rim tuh...

    shuk

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by shuk on Thu Nov 05, 2009 11:10 am

    cameroon tmpt favret,tp kalu nk follow cm len genre lak tkut xdpt nk ikot bro2 kips skalian nnt hee~

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Azroy on Thu Nov 05, 2009 11:47 am

    alah.. ape nak dirisaukan.. sampai satu stage nanti kita org tunggu la.. aku takkan tinggal hang punya..

    wan tuah

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by wan tuah on Thu Nov 05, 2009 3:46 pm

    sy lambat di selekoh..tp laju di jalan lurus.. Razz Razz

    ranjau_berduri

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by ranjau_berduri on Fri Nov 06, 2009 6:55 pm

    Azroy wrote:alah.. ape nak dirisaukan.. sampai satu stage nanti kita org tunggu la.. aku takkan tinggal hang punya..
    The man we can trust!!! Very Happy Very Happy Very Happy

    kawesakai_penang

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by kawesakai_penang on Sun Nov 08, 2009 7:22 am

    pkol 10 sat g saya nak layan cameron......... sapa mau join? kalau ada sapa2 nak join, tunggu kat gerai makan depan bomba simpang pulai ye........ kedai makan yg biker2 slalu lepak tu..... k, roger and out....

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by amirburn on Sun Nov 08, 2009 11:11 am

    hari ni aku dgn member fz150i..naik genting..menikmati pemandangan alam.. Razz Razz Razz kul 11 naik

    Cameron mencabar..

    wan tuah

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by wan tuah on Sun Nov 08, 2009 6:23 pm

    amirburn wrote:hari ni aku dgn member fz150i..naik genting..menikmati pemandangan alam.. Razz Razz Razz kul 11 naik

    Cameron mencabar..

    sy duk jauh la bro..tgu ride ke cameron baru dapat join...hati2 meleper tu...but de way kalu ada cerita menarik berkongsi la kat sini... Cool Cool

    kawesakai_penang

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by kawesakai_penang on Sun Nov 08, 2009 7:05 pm

    . jeng jeng jeng....



    berguru bersama sifu wazy

    carlnain

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by carlnain on Mon Nov 09, 2009 10:54 am

    Shocked Shocked Shocked Shocked

    ini bukan tahap sifu dah , wazi dah tahap hikmat kayangan .
    x ada level2 sifu2 , mahaguru apatah lagi dewa2.... Laughing Laughing

    Bagus kawesakai , berguru dgn guru yg betoi ..... cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kipas

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by kipas on Mon Nov 09, 2009 2:26 pm

    ali_wng wrote:
    Azroy wrote:alah.. ape nak dirisaukan.. sampai satu stage nanti kita org tunggu la.. aku takkan tinggal hang punya..
    The man we can trust!!! Very Happy Very Happy Very Happy
    that's right...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    wan tuah

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by wan tuah on Mon Nov 09, 2009 4:21 pm

    dah dapat tip2 berguna tu syer la ngn kteorg kat sini..
    hehe.. Very Happy

    kawesakai_penang

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by kawesakai_penang on Mon Nov 16, 2009 2:20 am

    wan tuah wrote:dah dapat tip2 berguna tu syer la ngn kteorg kat sini..
    hehe.. Very Happy

    okeh..... xda hal punya.... hehe...

    ayat, pertama masa sifu wazi tgk aku,
    'wah! skarang kita ada young rider... bgus2... "
    dia trus salam aku n geng2 dia..... pergh..... bangganya aku.. Laughing

    Shuk_krz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Mon Nov 16, 2009 11:37 pm

    kawesakai_penang wrote:. jeng jeng jeng....



    berguru bersama sifu wazy


    Apasal aku tak perasan kau..Aku ada kat situ

    Sponsored content

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Sponsored content Today at 11:56 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:56 am