Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Share

    kurt2812

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by kurt2812 on Fri Nov 20, 2009 5:24 am

    amirburn wrote:hari ni aku dgn member fz150i..naik genting..menikmati pemandangan alam.. Razz Razz Razz kul 11 naik

    Cameron mencabar..

    ko pki kips ke?? jgn bg asap kt diorg da la..cian do... Mad

    alldisc

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by alldisc on Fri Nov 20, 2009 9:09 pm

    kawesakai_penang wrote:. jeng jeng jeng....



    berguru bersama sifu wazy

    wazi abd hamid - champion malaysia cub prix utk kategori expert dengan motor suzuki dalam tahun 96.

    bila race dengan yamaha aje tak leh pegi. padahal hikmat kayangan peringkat ke enam belas tu....

    kawasaki pun sama... huhuhhu

    p/s aku bukan pandang rendah kat wazi tapi sekadar menyatakan dunia perlumbaan bukan mudah kerana semua org sama terer.

    cyclope

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by cyclope on Fri Nov 20, 2009 9:57 pm

    alldisc wrote:
    kawesakai_penang wrote:. jeng jeng jeng....



    berguru bersama sifu wazy

    wazi abd hamid - champion malaysia cub prix utk kategori expert dengan motor suzuki dalam tahun 96.

    bila race dengan yamaha aje tak leh pegi. padahal hikmat kayangan peringkat ke enam belas tu....

    kawasaki pun sama... huhuhhu

    p/s aku bukan pandang rendah kat wazi tapi sekadar menyatakan dunia perlumbaan bukan mudah kerana semua org sama terer.
    expert eye Question silent

    kawesakai_penang

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by kawesakai_penang on Sat Nov 21, 2009 1:00 pm

    Shuk_krz wrote:
    kawesakai_penang wrote:. jeng jeng jeng....



    berguru bersama sifu wazy


    Apasal aku tak perasan kau..Aku ada kat situ

    ehhh..... ye ke.... bro naik mto apa msa tu?

    Shuk_krz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Mon Nov 23, 2009 3:18 am

    kawesakai_penang wrote:
    Shuk_krz wrote:
    kawesakai_penang wrote:. jeng jeng jeng....



    berguru bersama sifu wazy


    Apasal aku tak perasan kau..Aku ada kat situ

    ehhh..... ye ke.... bro naik mto apa msa tu?

    ada nampak moto ni tak?

    http://www.flickr.com/photos/kawakiesz/4067801253/sizes/l/

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by amirburn on Fri Nov 27, 2009 10:19 am

    kurt2812 wrote:
    amirburn wrote:hari ni aku dgn member fz150i..naik genting..menikmati pemandangan alam.. Razz Razz Razz kul 11 naik

    Cameron mencabar..

    ko pki kips ke?? jgn bg asap kt diorg da la..cian do... Mad

    ah'ah...hihi..diorg laju2 jgk...

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Azroy on Mon Nov 30, 2009 9:23 pm

    Terima kasih bro shuk kerana melayan saya kelmarin kat cameron highland.. kalau ada rezeki lain hari, kita layan aiskrim strawberry kat sana lagi k.. thanks a lot again!!! bounce

    Shuk_krz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Tue Dec 01, 2009 7:50 am

    Azroy wrote:Terima kasih bro shuk kerana melayan saya kelmarin kat cameron highland.. kalau ada rezeki lain hari, kita layan aiskrim strawberry kat sana lagi k.. thanks a lot again!!! bounce

    cheers cheers cheers

    Lain kali bila balik sini boleh layan lagi

    Smile Smile Smile

    kawesakai_penang

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by kawesakai_penang on Tue Dec 01, 2009 6:18 pm

    adeh........... g x ajak... huhu

    Shuk_krz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Tue Dec 01, 2009 7:16 pm

    kawesakai_penang wrote:adeh........... g x ajak... huhu

    jom minggu ni naik cheers cheers

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Azroy on Wed Dec 02, 2009 10:21 am

    Shuk_krz wrote:
    kawesakai_penang wrote:adeh........... g x ajak... huhu

    jom minggu ni naik cheers cheers

    Sabtu ke ahad bro.. teman balik KL ahad ni..

    rasa-rasanya, ade ke gambar kita leper kat SBM?

    Shuk_krz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Thu Dec 03, 2009 1:21 am

    Azroy wrote:
    Shuk_krz wrote:
    kawesakai_penang wrote:adeh........... g x ajak... huhu

    jom minggu ni naik cheers cheers

    Sabtu ke ahad bro.. teman balik KL ahad ni..

    rasa-rasanya, ade ke gambar kita leper kat SBM?

    Ahad le..hari Ahad je aku cuti..jom2..lepas leper baru balik KL..

    Gambar tak de la..Cameraman tak naik...minggu ni ada kot

    maskrider

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by maskrider on Fri Dec 04, 2009 11:14 pm

    Wah,sifu azroy dah beralih arah main simpang pulai pulak Very Happy

    dah tak pegi kuala klawang ke sifu? kalau pegi saya nak ikut bounce

    pcq5913

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by pcq5913 on Sun Dec 06, 2009 10:46 am

    p cameron tiap2 minggu ker.....
    aku x pnah p lagi...
    kalu dapat stay kat sana 2hari boley jalan2...
    makan angin kat sana... hotel murah x? cheers cheers cheers

    Shuk_krz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Sun Dec 06, 2009 4:20 pm

    [quote="pcq5913"]p cameron tiap2 minggu ker.....
    aku x pnah p lagi...
    kalu dapat stay kat sana 2hari boley

    yap p Cameron tiap Ahad asah tayar Smile Smile Smile

    Kalau nak jalan2 kat sana amik je homestay..1mlm rm100

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Azroy on Mon Dec 07, 2009 10:26 am

    maskrider wrote:Wah,sifu azroy dah beralih arah main simpang pulai pulak Very Happy

    dah tak pegi kuala klawang ke sifu? kalau pegi saya nak ikut bounce

    apasal panggil aku sifoo?? aku tak pernah ada anak murid pun, dan aku tak layak untuk digelar sifoo.. Jangan panggil aku sifoo lagi..

    aku tak pernah beralih arah.. kalau nak tahu kampung aku kat Tambun.. dekat sangat dgn simpang pulai.. saje la layan high speed conner pulak.. sambil2 mencari teman2 baru, bertukar2 pendapat dan fikiran, menuntut ilmu motor2 besar dari abang2 SBK.. manalah tahu kalau ada rezeki terlebih dari tuhan, bulehlah sambau satu.. aku paling kecil diantara semua motor.. terasa kecik je aku ni.. mungkin aku dah pencen baru dapat kot.. hahaha...seronok berkawan dgn dia org ni..

    Bro shuk.. Block dgn piston ada calar tak??

    Shuk_krz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Mon Dec 07, 2009 6:56 pm

    Azroy wrote:
    maskrider wrote:Wah,sifu azroy dah beralih arah main simpang pulai pulak Very Happy

    dah tak pegi kuala klawang ke sifu? kalau pegi saya nak ikut bounce

    apasal panggil aku sifoo?? aku tak pernah ada anak murid pun, dan aku tak layak untuk digelar sifoo.. Jangan panggil aku sifoo lagi..

    aku tak pernah beralih arah.. kalau nak tahu kampung aku kat Tambun.. dekat sangat dgn simpang pulai.. saje la layan high speed conner pulak.. sambil2 mencari teman2 baru, bertukar2 pendapat dan fikiran, menuntut ilmu motor2 besar dari abang2 SBK.. manalah tahu kalau ada rezeki terlebih dari tuhan, bulehlah sambau satu.. aku paling kecil diantara semua motor.. terasa kecik je aku ni.. mungkin aku dah pencen baru dapat kot.. hahaha...seronok berkawan dgn dia org ni..

    Bro shuk.. Block dgn piston ada calar tak??

    Hehehe...belum buka lagi...biarlah dulu..lanyak je

    cheers cheers cheers

    Shuk_krz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Thu Dec 10, 2009 5:49 pm

    Jom minggu ni sapa nak naik call aku 0124498530 cheers

    Kawasaian

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Kawasaian on Wed Dec 16, 2009 3:57 am

    salam..
    geng2 kipers n ahli forumer call la klu de event kat perak ni..
    saya ada ipoh je..
    jln2 nek bukit ke..
    leh ajak2 bikers ipoh join skali..
    menambah kenalan disini
    sory tak active forum..
    Very Happy

    013-3703770

    Shuk_krz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Sat Dec 19, 2009 7:59 pm

    Kawasaian wrote:salam..
    geng2 kipers n ahli forumer call la klu de event kat perak ni..
    saya ada ipoh je..
    jln2 nek bukit ke..
    leh ajak2 bikers ipoh join skali..
    menambah kenalan disini
    sory tak active forum..
    Very Happy

    013-3703770

    aku tiap2 minggu ada naik Cameron..jom la

    minggu lepas aku lap sangkut dua dua lutut sekali gus dalam longkang Embarassed Embarassed Embarassed

    doctor kura-kura

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by doctor kura-kura on Sat Dec 19, 2009 9:53 pm

    Shuk_krz wrote:
    Kawasaian wrote:salam..
    geng2 kipers n ahli forumer call la klu de event kat perak ni..
    saya ada ipoh je..
    jln2 nek bukit ke..
    leh ajak2 bikers ipoh join skali..
    menambah kenalan disini
    sory tak active forum..
    Very Happy

    013-3703770

    aku tiap2 minggu ada naik Cameron..jom la

    minggu lepas aku lap sangkut dua dua lutut sekali gus dalam longkang Embarassed Embarassed Embarassed

    salam bro, minggu ni ada naik gak? biasa pkul brapa naik tunggu kat na? sy agar slow cikit bleh ikut tak? insyaAllah besoq x ada halangan sy follow.. Very Happy

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Azroy on Mon Dec 21, 2009 3:37 pm

    sorry bro tak dapat naik cameron.. orang tua ajak g kenduri la puloq.. huhuhu

    alldisc

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by alldisc on Mon Dec 21, 2009 4:26 pm

    Azroy wrote:sorry bro tak dapat naik cameron.. orang tua ajak g kenduri la puloq.. huhuhu

    takpe tuk, jom teman aku.. kita panjat bukit gasing!!

    kawesakai_penang

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by kawesakai_penang on Tue Jan 19, 2010 6:51 pm

    ahad ni jom..... 10.30pg.... kdai bikers slu lepak2 tu... simpang pulai... cheers

    Shuk_krz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Shuk_krz on Tue Jan 19, 2010 10:42 pm

    kawesakai_penang wrote:ahad ni jom..... 10.30pg.... kdai bikers slu lepak2 tu... simpang pulai... cheers

    jom jom... cheers

    dah dapat tayar baru ke bro?

    Sponsored content

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN C.H

    Post by Sponsored content Today at 5:59 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 5:59 am