Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    1st Official TTS

    Share

    krijauan

    Re: 1st Official TTS

    Post by krijauan on Mon Mar 23, 2009 9:10 pm




    stylo la moto ni..
    safety frist..
    hahahahaaa..sori tuan moto pinjam gambar kenangan..
    lolololol Laughing

    krijauan

    Re: 1st Official TTS

    Post by krijauan on Mon Mar 23, 2009 9:13 pm




    moto aku slow je..
    hahaha kat kampung sg tekala..OTW balik rumah..
    wakakaka.. Laughing

    awin

    Re: 1st Official TTS

    Post by awin on Mon Mar 23, 2009 11:26 pm

    krijauan wrote:


    moto aku slow je..
    hahaha kat kampung sg tekala..OTW balik rumah..
    wakakaka.. Laughing

    moto ni berpangkat sarjan dan hati nya sgt jiwang sbb ada love kat meter... hahahhahaa lol!

    aJa

    Re: 1st Official TTS

    Post by aJa on Tue Mar 24, 2009 1:23 am

    Azroy wrote:TTS kali ini menyaksikan penguasaan kumpulan JIHAU!!! hahahaha!!!

    hidop JIHAU!!!!!!!!!!!!
    hahahahahahaaa..

    aJa

    Re: 1st Official TTS

    Post by aJa on Tue Mar 24, 2009 1:33 am

    awin wrote:
    krijauan wrote:


    moto aku slow je..
    hahaha kat kampung sg tekala..OTW balik rumah..
    wakakaka.. Laughing

    moto ni berpangkat sarjan dan hati nya sgt jiwang sbb ada love kat meter... hahahhahaa lol!

    uuu mang aiy..
    jiwang nye ko krijauan????
    hahahahahaaa..
    nie mesti awek ko yg kasi kt ko kn..
    spya ko xbwak awek lain tas moto ko tuh..
    hahaa..

    skido

    Re: 1st Official TTS

    Post by skido on Tue Mar 24, 2009 3:02 am

    evilme wrote:

    tu la dah dorg kata awek aku snap la gambar awek tgh ride Laughing

    LoL..gile,tak tongek pun..bukan awek laa tuh

    evilme

    Re: 1st Official TTS

    Post by evilme on Tue Mar 24, 2009 6:58 am

    skido wrote:mane gambar MILF yg nampak puting tuh awin?
    awek baju hitam tetek besar tuh mane?? aduhai

    ni wajib ko upload ni awin...tak baik simpan sesorg oooo....

    krijauan

    Re: 1st Official TTS

    Post by krijauan on Tue Mar 24, 2009 7:22 am

    aJa wrote:
    awin wrote:
    krijauan wrote:


    moto aku slow je..
    hahaha kat kampung sg tekala..OTW balik rumah..
    wakakaka.. Laughing

    moto ni berpangkat sarjan dan hati nya sgt jiwang sbb ada love kat meter... hahahhahaa lol!

    uuu mang aiy..
    jiwang nye ko krijauan????
    hahahahahaaa..
    nie mesti awek ko yg kasi kt ko kn..
    spya ko xbwak awek lain tas moto ko tuh..
    hahaa..


    ingatlah org yang tersayang..
    moto kips ni tak ada limit kelajuan nya...
    makin di pulas makin pegi..
    biarpun yang tua..
    hahaha Laughing

    krijauan

    Re: 1st Official TTS

    Post by krijauan on Tue Mar 24, 2009 7:59 am

    kelihatan kippers semua sedang bergembira sambil..
    membahan satu sama lain..




    dua orang professional sedang minum sambil membincangkan..
    hal hal berkaitan forumers....



    upacara mengisi minyak..
    diikuti dengan menungang secara berkumpulan..






    disamping itu disatu sudut kelihatan..
    bro azroy, fooart,dan ali wng yang baik hati.. sedang..
    mengadakan sesi bicara..mengenai pengetahuan politik..




    ketika kawan2 sedang bergembira mandi manda di samping..
    awek berbaju oren..saya dikejutkan dengan satu lembaga 'aneh' yang wujud ketika..
    gambar bro wadin ditangkap..
    mengikut laporan dukun tempatan lembaga tersebut dikenali sebagai 'hantu helmet'...
    yang kerap dilihat oleh penduduk kampung..
    berikut gambar yang di tngkap..
    sila perhati di bawasan berbulat...




    kipas

    Re: 1st Official TTS

    Post by kipas on Tue Mar 24, 2009 10:22 am

    krijauan wrote:


    stylo la moto ni..
    safety frist..
    hahahahaaa..sori tuan moto pinjam gambar kenangan..
    lolololol Laughing
    ini motot jgn main2 wo...first model wo...
    ia boleh bertukar wajah... boleh berubah warnanya...(nyanyi macam senario)

    alldisc

    Re: 1st Official TTS

    Post by alldisc on Tue Mar 24, 2009 11:16 am

    gambar dari kamera alldisc

    perhimpunan kips mendahului perhimpunan agung umno






    alldisc

    Re: 1st Official TTS

    Post by alldisc on Tue Mar 24, 2009 11:20 am

    tengah syok bergambar...



    sekali, kita terkejut... eh apa tu...



    dan benda yg jatuh dari langit tu pun terhempas. tapi tak tahu apa dia. semua dok perati je. tak berani pegang!


    alldisc

    Re: 1st Official TTS

    Post by alldisc on Tue Mar 24, 2009 11:28 am

    selepas berhimpun di dataran, bergerak ke sebuah restoran yang terlindung utk makan minum



    alldisc cakap, filem ada banyak. 5 ribu keping. dol sangkut cakap mari perabih filem!!



    orang lain dah selesai makan, tapi dol sangkut dgn ali weng masih menjamu selera.


    alldisc

    Re: 1st Official TTS

    Post by alldisc on Tue Mar 24, 2009 11:34 am

    permulaan meeting

    dari kiri faiz/apek (diri), krijauan, cdan(klu tak silap) dan atuk, where, faiz krr dan kipas



    yang lain khusyuk mendengar... dari kanan - dol sangkut, ali weng, evilme dan org bujang azzo. belakang sekali shirt putih ialah brader sham. dia yg first sampai ke putrajaya sbb amik gambar festival belon



    "asik aku je bercakap. letih laa camni" where terus angkat kaki naik kat kusi.yg baju koboi petak kaler biru tu wadin @ jibauq


    alldisc

    Re: 1st Official TTS

    Post by alldisc on Tue Mar 24, 2009 11:48 am

    selesai meeting dan nak bergerak ke tekala semenyih, semua pun gumbira!! gambar belakang ialah bukit pelindung dari serangan anti-kips!



    tiba di semenyih, azzo cakap sebelum menyelam kita minum air dulu... tapi mata menjeling ke sesuatu!



    akhirnya azzo tak sabar jugak...



    Last edited by alldisc on Tue Mar 24, 2009 11:55 am; edited 1 time in total

    alldisc

    Re: 1st Official TTS

    Post by alldisc on Tue Mar 24, 2009 11:52 am

    keceperrr... laa rupanya tak sabar nak mandi sungai...



    korang fikir apa? azzo tanya sambil bercekak pinggang..



    korang jgn fikir bukan2 ye... bukan MILF haa...(wajah dikaburkan utk melindungi identiti.


    Kawasaian

    Re: 1st Official TTS

    Post by Kawasaian on Tue Mar 24, 2009 12:52 pm

    cdih tol xdpt pegi..
    nape la jauh sgt nih...........
    huhuhuh........
    geng perak pon xde,jln pon xtau,duit pon xbrape asyuk.....
    byk gune ongkos g sane nih...
    waaaaaaaaa......
    Crying or Very sad

    Amir

    Re: 1st Official TTS

    Post by Amir on Tue Mar 24, 2009 1:43 pm

    evilme wrote:
    skido wrote:mane gambar MILF yg nampak puting tuh awin?
    awek baju hitam tetek besar tuh mane?? aduhai

    ni wajib ko upload ni awin...tak baik simpan sesorg oooo....

    da upload da.. tp upload kat dinding tandas beliau.. kui3..
    jgn mrh awin.. hehe

    dol

    Re: 1st Official TTS

    Post by dol on Tue Mar 24, 2009 2:45 pm

    alldisc wrote:selepas berhimpun di dataran, bergerak ke sebuah restoran yang terlindung utk makan minum

    orang lain dah selesai makan, tapi dol sangkut dgn ali weng masih menjamu selera.


    tu tanda nya kebulor tahap power rangers!!
    hahah

    cdan

    Re: 1st Official TTS

    Post by cdan on Tue Mar 24, 2009 2:51 pm

    dol wrote:
    alldisc wrote:selepas berhimpun di dataran, bergerak ke sebuah restoran yang terlindung utk makan minum

    orang lain dah selesai makan, tapi dol sangkut dgn ali weng masih menjamu selera.


    tu tanda nya kebulor tahap power rangers!!
    hahah

    dasyat dasyat aku rase perut korang bukak power valve la tu pasal makan untuk 2nd round...

    krijauan

    Re: 1st Official TTS

    Post by krijauan on Tue Mar 24, 2009 6:36 pm




    kelihatan 2 orang mat saleh..
    sedang teruja melihat keajaiban yang terhasil daripada moto
    azroy aka atok..
    jauh di sudut hatinya ingin melamar moto tersebut..
    hmmm... Laughing

    cdan

    Re: 1st Official TTS

    Post by cdan on Tue Mar 24, 2009 8:28 pm

    krijauan wrote:


    kelihatan 2 orang mat saleh..
    sedang teruja melihat keajaiban yang terhasil daripada moto
    azroy aka atok..
    jauh di sudut hatinya ingin melamar moto tersebut..
    hmmm... Laughing

    nampak gayer nyer ader awek bakal kips la nanti.... omputih lak tuh

    shy8

    Re: 1st Official TTS

    Post by shy8 on Tue Mar 24, 2009 9:46 pm

    Evilme, boleh tak pos akt aku gambar korang ramai2 posing atas moto tu. bagi dua tiga keping boleh. jgn kecikan siznye ok. Aku nak cuba letak dlm paper Kosmo! minggu depan. hehe.

    Wei, ali n Whare dah gemok korg skrg ye. hehe

    where

    Re: 1st Official TTS

    Post by where on Tue Mar 24, 2009 9:56 pm

    shy8 wrote:Evilme, boleh tak pos akt aku gambar korang ramai2 posing atas moto tu. bagi dua tiga keping boleh. jgn kecikan siznye ok. Aku nak cuba letak dlm paper Kosmo! minggu depan. hehe.

    Wei, ali n Whare dah gemok korg skrg ye. hehe

    heheh..biasak aa bro..idop makan tido makan tdo je sejak2 takde moto ni.hhahaha
    nk gmba je ke bro? penulisan sikit2 tanak? boleh je suh sape2 rajin taip report ringkas. smbil2,leh promote forum ni. tak gitu?

    aJa

    Re: 1st Official TTS

    Post by aJa on Tue Mar 24, 2009 11:29 pm

    where wrote:
    shy8 wrote:Evilme, boleh tak pos akt aku gambar korang ramai2 posing atas moto tu. bagi dua tiga keping boleh. jgn kecikan siznye ok. Aku nak cuba letak dlm paper Kosmo! minggu depan. hehe.

    Wei, ali n Whare dah gemok korg skrg ye. hehe

    heheh..biasak aa bro..idop makan tido makan tdo je sejak2 takde moto ni.hhahaha
    nk gmba je ke bro? penulisan sikit2 tanak? boleh je suh sape2 rajin taip report ringkas. smbil2,leh promote forum ni. tak gitu?

    promote..
    jgn tak promote..
    heheheee..

    Sponsored content

    Re: 1st Official TTS

    Post by Sponsored content Today at 9:07 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:07 am