Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    1st Official TTS

    Share

    shy8

    Re: 1st Official TTS

    Post by shy8 on Wed Mar 25, 2009 12:47 am

    Oh lupa, evilme anta gambar kat email aku. banteh@yahoo.com. ttg aktiviti tak payah la tulis korang dah cerita dah kat dalam nie. pandai la aku tulis nanti. Tulis cerita pendek je pun.

    Gambar yang awin bagi tak tak beberapa sesuai sangat la. nak carik lain skit, bg yg meriah2 skit. hehe. tapi aku tak jamin la bole masuk pasai tak ramai sangat yang pegi kan. aku try enjust je dulu.

    evilme

    Re: 1st Official TTS

    Post by evilme on Wed Mar 25, 2009 6:53 am

    ko nak semua gambar ke shy..or just yang atas moto je..

    wadin

    Re: 1st Official TTS

    Post by wadin on Wed Mar 25, 2009 12:27 pm

    krijauan wrote:


    stylo la moto ni..
    safety frist..
    hahahahaaa..sori tuan moto pinjam gambar kenangan..
    lolololol Laughing

    macam pernah ku lihat motor ini....
    tarak jual motor ni...champion punya kot Laughing

    Apa apa hal terimakasih kat semua yg terlibat:)
    memang best dapat jumpa korang. terutama gang dari johor beb...
    Kita memang terbaik beb ...hidup kips
    Semoga berterusan activity kita
    thk

    skido

    Re: 1st Official TTS

    Post by skido on Wed Mar 25, 2009 2:45 pm

    shy8 wrote:Evilme, boleh tak pos akt aku gambar korang ramai2 posing atas moto tu. bagi dua tiga keping boleh. jgn kecikan siznye ok. Aku nak cuba letak dlm paper Kosmo! minggu depan. hehe.

    Wei, ali n Whare dah gemok korg skrg ye. hehe

    shy8..aku nak gak masuk paper..bleh tunjuk kat org kampung nanti..hehehe
    tp gambar aku takde time tuh...ermmm..tak best aaa

    serangga jalanan

    Re: 1st Official TTS

    Post by serangga jalanan on Thu Mar 26, 2009 1:05 pm

    krijauan wrote:


    stylo la moto ni..
    safety frist..
    hahahahaaa..sori tuan moto pinjam gambar kenangan..
    lolololol Laughing

    ni br betoi2 safety ni...ko tgk smpi tank pn dia ikat tu...mane nk cr kalu ilang...tank merah (oren) bocor cmni lg...haha

    cdan

    Re: 1st Official TTS

    Post by cdan on Fri Mar 27, 2009 12:00 am

    mrfooart wrote:
    krijauan wrote:


    stylo la moto ni..
    safety frist..
    hahahahaaa..sori tuan moto pinjam gambar kenangan..
    lolololol Laughing

    ni br betoi2 safety ni...ko tgk smpi tank pn dia ikat tu...mane nk cr kalu ilang...tank merah (oren) bocor cmni lg...haha

    pergh mase time nak balik dari sg tekala berbunyi nak bukak rantai tuh... sampai skang aku ingat lagi bunyi tuh....

    shy8

    Re: 1st Official TTS

    Post by shy8 on Sun Mar 29, 2009 3:27 pm

    Sori, geng. aku tak dapat nak mskkan program korang nie dalam kosmo!. Cadangnya aku nak keluarkan esk n bos aku pun dah setuju tapi last terpaksa batal sebab gambar tak sesuai. Gambar yang awin bg tak sesuai sbb angel tak sesuai. Gambar yg evilme bagi pulak kecik bila masuk sistem jd Blur. Tak dapat tgk muka Ali yang hensem. hehe. Sori, la kengkawan. Lain kali pakai SLR baru power. hehe.

    evilme

    Re: 1st Official TTS

    Post by evilme on Sun Mar 29, 2009 4:02 pm

    tu dah pakai slr la tu just lens je tak power.. next big TTS la kita buat..

    shy8

    Re: 1st Official TTS

    Post by shy8 on Sun Mar 29, 2009 6:59 pm

    Ko SLR ke? Tapi knpe beberapa gambar gelap skit mcm tak ckp cahaya je. Mgkin lens tu kot. Lagi pun gambar ari tu aku save kat sini je, tu pasal saiz kecik kot. Dalam email tu aku tak dapat bukak.

    ranjau_berduri

    Re: 1st Official TTS

    Post by ranjau_berduri on Mon Mar 30, 2009 9:10 am

    huhu... sedihnya aku..

    evilme

    Re: 1st Official TTS

    Post by evilme on Mon Mar 30, 2009 12:38 pm

    shy8 wrote:Ko SLR ke? Tapi knpe beberapa gambar gelap skit mcm tak ckp cahaya je. Mgkin lens tu kot. Lagi pun gambar ari tu aku save kat sini je, tu pasal saiz kecik kot. Dalam email tu aku tak dapat bukak.

    tak dpt buka ke.. huhuhu bukan rezeki la kot.. gelap bab salah setting Razz

    skido

    Re: 1st Official TTS

    Post by skido on Mon Mar 30, 2009 2:26 pm

    ermm..nanti time trackday turun ramai2..wat tts kat sane..
    bleh bergambar..masuk kosmo..
    fames satu kampung..

    wadin

    Re: 1st Official TTS

    Post by wadin on Mon Mar 30, 2009 7:30 pm

    shy8 wrote:Sori, geng. aku tak dapat nak mskkan program korang nie dalam kosmo!. Cadangnya aku nak keluarkan esk n bos aku pun dah setuju tapi last terpaksa batal sebab gambar tak sesuai. Gambar yang awin bg tak sesuai sbb angel tak sesuai. Gambar yg evilme bagi pulak kecik bila masuk sistem jd Blur. Tak dapat tgk muka Ali yang hensem. hehe. Sori, la kengkawan. Lain kali pakai SLR baru power. hehe.


    salam ...diaorg tahu tangkap gambar je... angle semua lari...
    kau tak kau ambil motor aku tu jeee...abis cite Laughing ...
    evilme tu pakai slr kan.....
    apa apa learn frm mistake:)

    selamat semua

    wadin

    Re: 1st Official TTS

    Post by wadin on Wed Jul 28, 2010 10:26 am

    awin wrote:Gambo2 nye...























    Salam...
    Untuk menaik semangat kips...Ini TTS yang pertama beb...
    Disini nya bermula:)Smile
    aku tengok semua hepi dan senyum je...

    selamat

    Sponsored content

    Re: 1st Official TTS

    Post by Sponsored content Today at 8:25 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:25 am