Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Share

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Tue Feb 09, 2010 10:09 pm

    bila lagi agaknya kippers N9 nak TTS..........jom buat kat PD.............. Very Happy Very Happy Very Happy

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by mambang on Tue Feb 09, 2010 11:59 pm

    bagus cadangan tu...aku sokong jer..kalo free aku join..tapi kena bagitau awal la..al maklumla kerja syif

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Wed Feb 10, 2010 9:24 pm

    mambang hijau wrote:bagus cadangan tu...aku sokong jer..kalo free aku join..tapi kena bagitau awal la..al maklumla kerja syif

    sama la kita................aku pon kerja shift gak............ Smile Smile Smile
    tapi kalo hujung minggu ok gak....kalau tak ot, boleh jer join tts kat PD atau S'ban atau Nilai........ Smile

    MBN 2254

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by MBN 2254 on Wed Feb 10, 2010 11:14 pm

    pada kawan2 kat N9 yang aktif nih.. jangan lupa tengok trit trt perancangan RIDE ke Selatan yg bakal merangkumi 5 negeri sekaligus..
    komen dan cadangan anda diperlukan..

    komen jgn x komen bounce bounce bounce bounce bounce bounce

    Idris Bin Mat Seman

    kippers di n9

    Post by Idris Bin Mat Seman on Thu Feb 11, 2010 9:05 pm

    salam kippers nogori.kita amat memerlukan guide untuk jelajah kips nanti.stemby kat bandar soromban.untuk zampd nanti leh kita bincang kat kenduri rmc nanti.bukan senang nak jumpa bro selalu.

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Fri Feb 12, 2010 9:02 pm

    Idris Bin Mat Seman wrote:salam kippers nogori.kita amat memerlukan guide untuk jelajah kips nanti.stemby kat bandar soromban.untuk zampd nanti leh kita bincang kat kenduri rmc nanti.bukan senang nak jumpa bro selalu.

    boleh ajer bro..........masa kenduri nanti kita jumpa ..........bila jumpa nanti tegur2 la ek, saya ni kengkadang kurang perasan dan malu2 kucing gak............ Embarassed Embarassed Embarassed

    awin

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by awin on Sat Feb 13, 2010 1:03 am

    zampd wrote:
    Idris Bin Mat Seman wrote:salam kippers nogori.kita amat memerlukan guide untuk jelajah kips nanti.stemby kat bandar soromban.untuk zampd nanti leh kita bincang kat kenduri rmc nanti.bukan senang nak jumpa bro selalu.

    boleh ajer bro..........masa kenduri nanti kita jumpa ..........bila jumpa nanti tegur2 la ek, saya ni kengkadang kurang perasan dan malu2 kucing gak............ Embarassed Embarassed Embarassed

    biar btul abg zam malu2 kucing??? hahahaahaha... bukan abg zam mmg xmalu ke? hahahahahah lol! lol! lol! lol! lol!



    p/s: gurau je bang... jgn mareh yer... hehehehehe lol! lol! lol! lol!

    kurt2812

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by kurt2812 on Sat Feb 13, 2010 4:23 am

    klo kt area seremban ni..mintak maap la aku xleh tlg nak bwk jalan2 bandar seremban..sbb aku jarang pusing2 seremban..huhuhu Razz Razz Razz dok ostel je jd anak dara.. Laughing Laughing tp nak join ride tu bleh la..kumpul duit dr skarang la..

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by mambang on Sat Feb 13, 2010 5:10 pm

    kurt2812 wrote:klo kt area seremban ni..mintak maap la aku xleh tlg nak bwk jalan2 bandar seremban..sbb aku jarang pusing2 seremban..huhuhu Razz Razz Razz dok ostel je jd anak dara.. Laughing Laughing tp nak join ride tu bleh la..kumpul duit dr skarang la..
    kalau lalu jln rembau boleh pekena cendol LEMAN DAWI...BEST

    kurt2812

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by kurt2812 on Sat Feb 13, 2010 9:05 pm

    mambang hijau wrote:
    kurt2812 wrote:klo kt area seremban ni..mintak maap la aku xleh tlg nak bwk jalan2 bandar seremban..sbb aku jarang pusing2 seremban..huhuhu Razz Razz Razz dok ostel je jd anak dara.. Laughing Laughing tp nak join ride tu bleh la..kumpul duit dr skarang la..
    kalau lalu jln rembau boleh pekena cendol LEMAN DAWI...BEST

    cendol yg tambah free tu..dulu time Ride Ikan Bakar konvoi singgah situ la..mmg peramah btol..mulut x brenti bcakap!

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Sat Feb 13, 2010 11:17 pm

    awin wrote:
    zampd wrote:
    Idris Bin Mat Seman wrote:salam kippers nogori.kita amat memerlukan guide untuk jelajah kips nanti.stemby kat bandar soromban.untuk zampd nanti leh kita bincang kat kenduri rmc nanti.bukan senang nak jumpa bro selalu.

    boleh ajer bro..........masa kenduri nanti kita jumpa ..........bila jumpa nanti tegur2 la ek, saya ni kengkadang kurang perasan dan malu2 kucing gak............ Embarassed Embarassed Embarassed

    biar btul abg zam malu2 kucing??? hahahaahaha... bukan abg zam mmg xmalu ke? hahahahahah lol! lol! lol! lol! lol!



    p/s: gurau je bang... jgn mareh yer... hehehehehe lol! lol! lol! lol!

    chiss hampeh tul......aku marah niii.....jom settle kat Nasi Lemak Ampangan......... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

    kurt2812

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by kurt2812 on Sun Feb 14, 2010 5:32 am

    zampd wrote:
    awin wrote:
    zampd wrote:
    Idris Bin Mat Seman wrote:salam kippers nogori.kita amat memerlukan guide untuk jelajah kips nanti.stemby kat bandar soromban.untuk zampd nanti leh kita bincang kat kenduri rmc nanti.bukan senang nak jumpa bro selalu.

    boleh ajer bro..........masa kenduri nanti kita jumpa ..........bila jumpa nanti tegur2 la ek, saya ni kengkadang kurang perasan dan malu2 kucing gak............ Embarassed Embarassed Embarassed

    biar btul abg zam malu2 kucing??? hahahaahaha... bukan abg zam mmg xmalu ke? hahahahahah lol! lol! lol! lol! lol!



    p/s: gurau je bang... jgn mareh yer... hehehehehe lol! lol! lol! lol!

    chiss hampeh tul......aku marah niii.....jom settle kat Nasi Lemak Ampangan......... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

    bile tu?? nak ikut.. bounce bounce

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by mambang on Sun Feb 14, 2010 11:29 am

    kurt2812 wrote:
    zampd wrote:
    awin wrote:
    zampd wrote:
    Idris Bin Mat Seman wrote:salam kippers nogori.kita amat memerlukan guide untuk jelajah kips nanti.stemby kat bandar soromban.untuk zampd nanti leh kita bincang kat kenduri rmc nanti.bukan senang nak jumpa bro selalu.

    boleh ajer bro..........masa kenduri nanti kita jumpa ..........bila jumpa nanti tegur2 la ek, saya ni kengkadang kurang perasan dan malu2 kucing gak............ Embarassed Embarassed Embarassed

    biar btul abg zam malu2 kucing??? hahahaahaha... bukan abg zam mmg xmalu ke? hahahahahah lol! lol! lol! lol! lol!



    p/s: gurau je bang... jgn mareh yer... hehehehehe lol! lol! lol! lol!

    chiss hampeh tul......aku marah niii.....jom settle kat Nasi Lemak Ampangan......... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    leh join skali..theehehee

    bile tu?? nak ikut.. bounce bounce

    zack_guillera

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zack_guillera on Sun Feb 14, 2010 5:47 pm

    mambang hijau wrote:
    kurt2812 wrote:
    zampd wrote:
    awin wrote:
    zampd wrote:
    Idris Bin Mat Seman wrote:salam kippers nogori.kita amat memerlukan guide untuk jelajah kips nanti.stemby kat bandar soromban.untuk zampd nanti leh kita bincang kat kenduri rmc nanti.bukan senang nak jumpa bro selalu.

    boleh ajer bro..........masa kenduri nanti kita jumpa ..........bila jumpa nanti tegur2 la ek, saya ni kengkadang kurang perasan dan malu2 kucing gak............ Embarassed Embarassed Embarassed

    biar btul abg zam malu2 kucing??? hahahaahaha... bukan abg zam mmg xmalu ke? hahahahahah lol! lol! lol! lol! lol!



    p/s: gurau je bang... jgn mareh yer... hehehehehe lol! lol! lol! lol!

    chiss hampeh tul......aku marah niii.....jom settle kat Nasi Lemak Ampangan......... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    leh join skali..theehehee

    bile tu?? nak ikut.. bounce bounce


    nk join jgk la..

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by mambang on Mon Feb 15, 2010 1:29 am

    sorry bro zam tak dapat tts kat ampangan....almaklum la kerja tak tentu masa...lain kali okey

    mattken

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by mattken on Fri Feb 19, 2010 3:41 pm

    mambang hijau wrote:
    kurt2812 wrote:klo kt area seremban ni..mintak maap la aku xleh tlg nak bwk jalan2 bandar seremban..sbb aku jarang pusing2 seremban..huhuhu Razz Razz Razz dok ostel je jd anak dara.. Laughing Laughing tp nak join ride tu bleh la..kumpul duit dr skarang la..
    kalau lalu jln rembau boleh pekena cendol LEMAN DAWI...BEST

    ape barang leman dawi...tak sedap...pekena cendol karim kg sentosa la amacam?

    kurt2812

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by kurt2812 on Mon Feb 22, 2010 7:20 am

    mattken wrote:
    mambang hijau wrote:
    kurt2812 wrote:klo kt area seremban ni..mintak maap la aku xleh tlg nak bwk jalan2 bandar seremban..sbb aku jarang pusing2 seremban..huhuhu Razz Razz Razz dok ostel je jd anak dara.. Laughing Laughing tp nak join ride tu bleh la..kumpul duit dr skarang la..
    kalau lalu jln rembau boleh pekena cendol LEMAN DAWI...BEST

    ape barang leman dawi...tak sedap...pekena cendol karim kg sentosa la amacam?

    hah set la tempat n masa..saya ujung mgu ada area seremban..
    saya cadangkan 26 atau 27 mlm ni nak?? kiter wat mini tts kippers negeri sembilan

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by mambang on Mon Feb 22, 2010 1:42 pm

    kurt2812 wrote:
    mattken wrote:
    mambang hijau wrote:
    kurt2812 wrote:klo kt area seremban ni..mintak maap la aku xleh tlg nak bwk jalan2 bandar seremban..sbb aku jarang pusing2 seremban..huhuhu Razz Razz Razz dok ostel je jd anak dara.. Laughing Laughing tp nak join ride tu bleh la..kumpul duit dr skarang la..
    kalau lalu jln rembau boleh pekena cendol LEMAN DAWI...BEST

    ape barang leman dawi...tak sedap...pekena cendol karim kg sentosa la amacam?

    hah set la tempat n masa..saya ujung mgu ada area seremban..
    saya cadangkan 26 atau 27 mlm ni nak?? kiter wat mini tts kippers negeri sembilan
    jgn lupe helo2 la aku...kot2 blh join..aku join

    Azroy

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by Azroy on Mon Feb 22, 2010 1:57 pm

    aku bagi cadangan.. buat kat Nasi Lemak Ampangan nak tak?? sebelah sekolah agama tu.. Kurt lead ok.. muahahahaaaaa....

    aJa

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by aJa on Mon Feb 22, 2010 2:05 pm

    Azroy wrote:aku bagi cadangan.. buat kat Nasi Lemak Ampangan nak tak?? sebelah sekolah agama tu.. Kurt lead ok.. muahahahaaaaa....

    otai nasi lemak dh bersuaraaaaa..
    wiiiihuuuuuuuuuuuuuu... cheers cheers cheers

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Mon Feb 22, 2010 11:43 pm

    setttt...............27/2 nih.................. Very Happy Very Happy Very Happy

    Amir

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by Amir on Tue Feb 23, 2010 1:16 pm

    nasi lemak ampangan, 27/2. nk 4llow gak.

    aJa

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by aJa on Tue Feb 23, 2010 4:09 pm

    insyaAllah join..
    atok..
    ko musti dtg..
    hehee..

    Azroy

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by Azroy on Tue Feb 23, 2010 4:14 pm

    insyaallah.. kalau aku tak balik IPOH aku p la sana k.. muaahahaaa.. Aja ko jadi kepala.. kumpulkan budak2 kat tol PD kul 8.00mlm.. 8.30 tayar golek..

    aJa

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by aJa on Tue Feb 23, 2010 4:16 pm

    Azroy wrote:insyaallah.. kalau aku tak balik IPOH aku p la sana k.. muaahahaaa.. Aja ko jadi kepala.. kumpulkan budak2 kat tol PD kul 8.00mlm.. 8.30 tayar golek..

    xnak..
    ko dtg bru ak nak..
    hahahaa..

    Sponsored content

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by Sponsored content Today at 8:27 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:27 am