Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Share

    zalie78

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zalie78 on Wed Apr 14, 2010 6:24 pm

    zalie 016-6794949 atau 0126861844...

    aJa

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by aJa on Wed Apr 14, 2010 7:23 pm

    mlm pekene nasi lemak esok pg trus g trackday!!!
    yahoooo!!!!

    zalie78

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zalie78 on Wed Apr 14, 2010 7:37 pm

    Yahooo...

    awin

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by awin on Thu Apr 15, 2010 12:56 am

    Malam Sabtu (17hb April 2010) ni jom ramei2 kite pekene Nasi Lemak Ampangan.

    RV : Tol PD (menghala ke selatan)
    Time : 830pm sharp!!!
    Sape nak join dtg je trus ke Tol PD menghala ke Selatan

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Thu Apr 15, 2010 1:09 am

    awin wrote:Malam Sabtu (17hb April 2010) ni jom ramei2 kite pekene Nasi Lemak Ampangan.

    RV : Tol PD (menghala ke selatan)
    Time : 830pm sharp!!!
    Sape nak join dtg je trus ke Tol PD menghala ke Selatan

    yeehaaaaa..................aku akan pastikan dari tengahari tu tak yah makan.......................
    boss..............kasik nasi lemak ayam special satu....................perghhhhh........................

    zalie78

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zalie78 on Thu Apr 15, 2010 7:21 am

    Ok semua kippers di jemput hadir jom kita sahut cabaran ni...hahahaha nasi lemak ampangan sodap hoo

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Fri Apr 16, 2010 10:08 am

    mana lagi kippers N9 niii.......................jangan lupa malam minggu ni kita lepak2 kat ampangan..................

    zalie78

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zalie78 on Fri Apr 16, 2010 10:39 am

    Itu sudah pasti bang...vote for nasi lemak ampangan..ayuh semua kippers jom turun tts ampangan. Ni..

    carlnain

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by carlnain on Fri Apr 16, 2010 2:46 pm

    Umumkan kat Trit Lepak2 kippers beb , baru sume kippers tau.
    pasai apa sume xtvt kippers leh baca kat sana .
    kalo kat trit negeri takoot kippers2 ada yg x masuk baca pon.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by carlnain on Fri Apr 16, 2010 2:47 pm

    Umumkan kat Trit Lepak2 kippers beb , baru sume kippers tau.
    pasai apa sume xtvt kippers leh baca kat sana .
    kalo kat trit negeri takoot kippers2 ada yg x masuk baca pon.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Fri Apr 16, 2010 5:52 pm

    carlnain wrote:Umumkan kat Trit Lepak2 kippers beb , baru sume kippers tau.
    pasai apa sume xtvt kippers leh baca kat sana .
    kalo kat trit negeri takoot kippers2 ada yg x masuk baca pon.

    bro Carl9..............bukannya tak mau buat pengumuman kat thread aktiviti tapi tak pandai nak buat pengumuman rasmi dan rasa segan laaaa...............biasanya lepak2 kat nasi lemak ampangan tu muka2 yg sama gak dan beberapa kerat jer......tak meriah mana pon tapi cukuplah sekadar nak lepak2 dan sembang2 lebih kurang..............kippers N9 pon berapa orang jer..............
    kalau bro tak keberatan, bro tolonglah upkan kat thread aktiviti TTS tu...........saya newbie kat sini segan laaaaa.......................

    mamat

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by mamat on Fri Apr 16, 2010 7:54 pm

    zampd wrote:
    awin wrote:Malam Sabtu (17hb April 2010) ni jom ramei2 kite pekene Nasi Lemak Ampangan.

    RV : Tol PD (menghala ke selatan)
    Time : 830pm sharp!!!
    Sape nak join dtg je trus ke Tol PD menghala ke Selatan

    yeehaaaaa..................aku akan pastikan dari tengahari tu tak yah makan.......................
    boss..............kasik nasi lemak ayam special satu....................perghhhhh........................


    dah pekena nasi lmk tue trn la plak j0h0r kita pekena nasi beriani gUm....haha....

    zack_guillera

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zack_guillera on Wed Apr 28, 2010 12:23 am

    zampd wrote:
    awin wrote:Malam Sabtu (17hb April 2010) ni jom ramei2 kite pekene Nasi Lemak Ampangan.

    RV : Tol PD (menghala ke selatan)
    Time : 830pm sharp!!!
    Sape nak join dtg je trus ke Tol PD menghala ke Selatan

    yeehaaaaa..................aku akan pastikan dari tengahari tu tak yah makan.......................
    boss..............kasik nasi lemak ayam special satu....................perghhhhh........................

    alamak, xsempat join..huhuhu...lama xbkak forum..bz sgt..

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Wed Apr 28, 2010 12:59 am

    zack_guillera wrote:
    zampd wrote:
    awin wrote:Malam Sabtu (17hb April 2010) ni jom ramei2 kite pekene Nasi Lemak Ampangan.

    RV : Tol PD (menghala ke selatan)
    Time : 830pm sharp!!!
    Sape nak join dtg je trus ke Tol PD menghala ke Selatan

    yeehaaaaa..................aku akan pastikan dari tengahari tu tak yah makan.......................
    boss..............kasik nasi lemak ayam special satu....................perghhhhh........................

    alamak, xsempat join..huhuhu...lama xbkak forum..bz sgt..

    perghhhh..............ketinggalan jauh ko ni.........hujung minggu ni dah ada planning nak pekena sup kat Senawang lak........ko leh roger bro Nopal atau Zalie78 untuk info sepenuhnya................

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Wed Apr 28, 2010 1:04 am

    oh ya...............ada permintaan dari kawan kita.........mengikut info dari Wan Tuah, moto Kawa ZX kaler biru milik cikgu Adzhar yg kecurian subuh tadi dilaporkan ada kelihatan di N9..............kalo sesiapa ada apa2 info, leh roger Balai berdekatan.........plate no WPV 7476.........harap dapat kerjasama dari kengkawan sekalian........

    carlnain

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by carlnain on Wed Apr 28, 2010 6:34 pm

    TTS opisial N9 n Central telah d tetapkan d senawang minggu ni .
    http://kips.forumotions.net/events-activities-f2/next-tts-version-5-t778-60.htm#29834

    Kerjasama dari agent2 yg d pertanggunjawabkan amat2 la d hargai....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kurt2812

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by kurt2812 on Sun May 30, 2010 1:26 pm

    mgu ni last aku di seremban..pasni dah xda apa2 urusan pon kat seremban..awek pon org perak..huhu!! aku dah abis blaja kt kolej..so aku nak cadangkan kiter wat mini tts kat N.S Ampangan..sama ada 4 atau 5 hb pon ok..pasni aku cuma g seremban klo ada tts kt seremban je la..sedih nak tinggalkan bandar seremban..
    ada yg nak menyahut cabaran??

    zalie78

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zalie78 on Sun May 30, 2010 6:01 pm

    Ok..set kann tarikhnya insyallah aku sampai kalau xde aral melintang...

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Sun May 30, 2010 7:10 pm

    hujung minggu ni buat hari sabtu malam minggu.............aku tak kerja malam tu......................
    boleh ajak sekali si Asrolsani....................

    zalie78

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zalie78 on Mon May 31, 2010 8:39 am

    zampd wrote:hujung minggu ni buat hari sabtu malam minggu.............aku tak kerja malam tu......................
    boleh ajak sekali si Asrolsani....................
    cantik abg zam...

    asrolsani

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by asrolsani on Fri Jun 04, 2010 12:48 am

    alamak!!! sabtu 5/6 aku keje petang 4pm-12pm.... member tolong keje....
    baru balik tts kat bb nilai....

    kurt2812

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by kurt2812 on Thu Jun 10, 2010 7:58 am

    tamat la sudah tempoh latihan aku kat seremban..pasni den xleh cakap nogoei dah..den jd org kl blik..hahaha!! jumpa lagi negeri sembilan!!!

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by mambang on Thu Jun 10, 2010 10:08 am

    lps ni boleh ler join tts putrajaya lak

    kurt2812

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by kurt2812 on Fri Jun 11, 2010 9:14 am

    mambang hijau wrote:lps ni boleh ler join tts putrajaya lak

    tiap2 malam pon bleh..hahaha!!!

    aJa

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by aJa on Wed Jun 16, 2010 7:09 pm

    askum.. ap khabar kippers n9?? hehee..

    Sponsored content

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by Sponsored content Today at 9:55 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:55 am