Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Share
    avatar
    skido

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by skido on Wed Dec 02, 2009 1:25 pm

    awin wrote:xsemestinya kne tunggu aku jer... korang nak buat tanpa aku pun xda hal.. wat je.. lagipun aku bukan salu ada kat seremban...

    korang wat la PEKENE NASI LEMAK SESSION... hehehehhee

    klu aku ada kat seremban boleh join sama... xda hal punye...

    sapa2 kasi update ckit contact KIPPERS N9

    PNLOSH

    lol! lol! lol! lol!

    awin SL
    avatar
    serangga jalanan

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by serangga jalanan on Wed Dec 02, 2009 5:13 pm

    skido wrote:
    awin wrote:xsemestinya kne tunggu aku jer... korang nak buat tanpa aku pun xda hal.. wat je.. lagipun aku bukan salu ada kat seremban...

    korang wat la PEKENE NASI LEMAK SESSION... hehehehhee

    klu aku ada kat seremban boleh join sama... xda hal punye...

    sapa2 kasi update ckit contact KIPPERS N9

    PNLOSH

    lol! lol! lol! lol!

    awin SL

    Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
    avatar
    kurt2812

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by kurt2812 on Wed Dec 02, 2009 7:34 pm

    mister wrote:
    skido wrote:
    awin wrote:xsemestinya kne tunggu aku jer... korang nak buat tanpa aku pun xda hal.. wat je.. lagipun aku bukan salu ada kat seremban...

    korang wat la PEKENE NASI LEMAK SESSION... hehehehhee

    klu aku ada kat seremban boleh join sama... xda hal punye...

    sapa2 kasi update ckit contact KIPPERS N9

    PNLOSH

    lol! lol! lol! lol!

    awin SL


    klo xda OSH tu bleh gak kan??hahaha!!! nt aku update..klo dapat mini tts 10 org pon ok per..nama pon mini..
    Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
    Razz
    avatar
    zack_guillera

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zack_guillera on Wed Dec 02, 2009 9:04 pm

    skido wrote:
    awin wrote:xsemestinya kne tunggu aku jer... korang nak buat tanpa aku pun xda hal.. wat je.. lagipun aku bukan salu ada kat seremban...

    korang wat la PEKENE NASI LEMAK SESSION... hehehehhee

    klu aku ada kat seremban boleh join sama... xda hal punye...

    sapa2 kasi update ckit contact KIPPERS N9

    PNLOSH

    lol! lol! lol! lol!

    awin SL


    OSH 2 pe die???
    avatar
    alldisc

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by alldisc on Wed Dec 02, 2009 10:05 pm

    zack_guillera wrote:

    OSH 2 pe die???

    or stay home.

    tahun depan ada RIBOSH. dont lupa kawan2...
    avatar
    zack_guillera

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zack_guillera on Wed Dec 02, 2009 10:24 pm

    alldisc wrote:
    zack_guillera wrote:

    OSH 2 pe die???

    or stay home.

    tahun depan ada RIBOSH. dont lupa kawan2...

    oo..dh phm dah..tp RIB 2 pe plak bro Question Question Question
    avatar
    kurt2812

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by kurt2812 on Thu Dec 03, 2009 4:24 am

    zack_guillera wrote:
    alldisc wrote:
    zack_guillera wrote:

    OSH 2 pe die???

    or stay home.

    tahun depan ada RIBOSH. dont lupa kawan2...

    oo..dh phm dah..tp RIB 2 pe plak bro Question Question Question

    RIB tu maksud nyer ikan bakar kot..aku rasa la..klo salah tlg betulkan..sblum ni kippers ada wat konvoi ke melaka..g makan ikan bakar..nak tau lebih lanjut tgk dalam galeri-gambar-RIB..tu la gambar konvoi nyer..

    so,jemput2 la kite kipers N9 ke PNLOSH!!! cheers
    avatar
    kurt2812

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by kurt2812 on Thu Dec 03, 2009 4:26 am

    alldisc wrote:
    zack_guillera wrote:

    OSH 2 pe die???

    or stay home.

    tahun depan ada RIBOSH. dont lupa kawan2...

    tarak hal punyer..kali ni Bro Alldisc TOYOTA SERVIS BANGI BRANCH akan belanja mikan bakar..hahahaha!!! ada berani tuan punya badan?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
    avatar
    wan tuah

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by wan tuah on Wed Dec 09, 2009 2:08 am

    kurt2812 wrote:
    alldisc wrote:
    zack_guillera wrote:

    OSH 2 pe die???

    or stay home.

    tahun depan ada RIBOSH. dont lupa kawan2...

    tarak hal punyer..kali ni Bro Alldisc TOYOTA SERVIS BANGI BRANCH akan belanja mikan bakar..hahahaha!!! ada berani tuan punya badan?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

    ade org nak belanja makan???aku pun nak join lah.. Laughing Laughing
    avatar
    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Wed Dec 09, 2009 9:05 am

    pengumuman buat kippers N9..................malam minggu ni sekumpulan bikers zxr250 dan ninja250 berhajat untuk lepak sekali makan nasi lemak kat ampangan.........dorang juga berhajat untuk berkenalan dan memanjangkan silaturrahim sesama bikers.........diharap kita yg ada kelapangan tu dapatlah bersama pada malam tersebut........... Smile Smile Smile

    latest info akan diberitahu kelak............ Smile Smile
    avatar
    cencorot

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by cencorot on Wed Dec 09, 2009 11:34 am

    silap taip... kol bape nk turun???
    avatar
    zack_guillera

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zack_guillera on Wed Dec 09, 2009 3:32 pm

    zampd wrote:pengumuman buat kippers N9..................malam minggu ni sekumpulan bikers zxr250 dan ninja250 berhajat untuk lepak sekali makan nasi lemak kat ampangan.........dorang juga berhajat untuk berkenalan dan memanjangkan silaturrahim sesama bikers.........diharap kita yg ada kelapangan tu dapatlah bersama pada malam tersebut........... Smile Smile Smile

    latest info akan diberitahu kelak............ Smile Smile

    menarik ni.. Very Happy Very Happy
    avatar
    killerbeazt

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by killerbeazt on Thu Dec 10, 2009 7:32 pm

    apa lagi kippers n9...jom la join..kite trn reramai..kena nasi lemak..apa mcm mau ka...awin..tok penghulu..
    avatar
    aJa

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by aJa on Thu Dec 10, 2009 10:04 pm

    zampd wrote:pengumuman buat kippers N9..................malam minggu ni sekumpulan bikers zxr250 dan ninja250 berhajat untuk lepak sekali makan nasi lemak kat ampangan.........dorang juga berhajat untuk berkenalan dan memanjangkan silaturrahim sesama bikers.........diharap kita yg ada kelapangan tu dapatlah bersama pada malam tersebut........... Smile Smile Smile

    latest info akan diberitahu kelak............ Smile Smile

    bang..
    RV kt tmpt biase ke bang??
    kt tol seremban-pd???
    hehee..
    kalu xde pape sy join..
    avatar
    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Fri Dec 11, 2009 1:33 am

    aJa wrote:
    zampd wrote:pengumuman buat kippers N9..................malam minggu ni sekumpulan bikers zxr250 dan ninja250 berhajat untuk lepak sekali makan nasi lemak kat ampangan.........dorang juga berhajat untuk berkenalan dan memanjangkan silaturrahim sesama bikers.........diharap kita yg ada kelapangan tu dapatlah bersama pada malam tersebut........... Smile Smile Smile

    latest info akan diberitahu kelak............ Smile Smile

    bang..
    RV kt tmpt biase ke bang??
    kt tol seremban-pd???
    hehee..
    kalu xde pape sy join..

    yes.......RV kat situ jer lebih kurang pkl 9 malam kot............lepas berkumpul, kita bergerak sekali ke pot makan tu............... Very Happy Very Happy
    avatar
    killerbeazt

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by killerbeazt on Fri Dec 11, 2009 9:19 am

    cantik leh join..hihihi...nant kita ride sesama eh..
    avatar
    aJa

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by aJa on Fri Dec 11, 2009 11:38 am

    orait..
    saiya mari.....
    avatar
    arninja5984

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by arninja5984 on Fri Dec 11, 2009 11:58 am

    Insyaallah aku turun kalau
    aku touchdown awal kat K.L malam tu..
    dapat la jadi wakil utara malam tu kot..
    ha..ha..ha..
    cheers cheers Cool Cool


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34
    avatar
    wan tuah

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by wan tuah on Fri Dec 11, 2009 12:54 pm

    nampak menarik..kalu sempat sy join... Very Happy Very Happy
    avatar
    aJa

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by aJa on Fri Dec 11, 2009 12:57 pm

    arninja5984 wrote:Insyaallah aku turun kalau
    aku touchdown awal kat K.L malam tu..
    dapat la jadi wakil utara malam tu kot..
    ha..ha..ha..
    cheers cheers Cool Cool

    ko trun kl ke??
    ngn sape??
    mlm tu tts ngn budak 250 pastu esok pg blh la g lyn trekday trus ar..
    hehehehehee..
    avatar
    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zampd on Fri Dec 11, 2009 2:44 pm

    aJa wrote:
    arninja5984 wrote:Insyaallah aku turun kalau
    aku touchdown awal kat K.L malam tu..
    dapat la jadi wakil utara malam tu kot..
    ha..ha..ha..
    cheers cheers Cool Cool

    ko trun kl ke??
    ngn sape??
    mlm tu tts ngn budak 250 pastu esok pg blh la g lyn trekday trus ar..
    hehehehehee..

    memang cun arrr................kalo tak kena kerja, aku pon akan turun tengok trackday nanti................. Smile Smile apa2 vhal pon, kita layan dulu kengkawan 250 tu malam esok................... Very Happy Very Happy
    avatar
    zack_guillera

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by zack_guillera on Sat Dec 12, 2009 12:08 am

    zampd wrote:
    aJa wrote:
    arninja5984 wrote:Insyaallah aku turun kalau
    aku touchdown awal kat K.L malam tu..
    dapat la jadi wakil utara malam tu kot..
    ha..ha..ha..
    cheers cheers Cool Cool

    ko trun kl ke??
    ngn sape??
    mlm tu tts ngn budak 250 pastu esok pg blh la g lyn trekday trus ar..
    hehehehehee..

    memang cun arrr................kalo tak kena kerja, aku pon akan turun tengok trackday nanti................. Smile Smile apa2 vhal pon, kita layan dulu kengkawan 250 tu malam esok................... Very Happy Very Happy

    kalo xde aral, saya join esok.. Very Happy Very Happy
    avatar
    kurt2812

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by kurt2812 on Wed Dec 23, 2009 6:07 am

    zack_guillera wrote:
    zampd wrote:
    aJa wrote:
    arninja5984 wrote:Insyaallah aku turun kalau
    aku touchdown awal kat K.L malam tu..
    dapat la jadi wakil utara malam tu kot..
    ha..ha..ha..
    cheers cheers Cool Cool

    ko trun kl ke??
    ngn sape??
    mlm tu tts ngn budak 250 pastu esok pg blh la g lyn trekday trus ar..
    hehehehehee..

    memang cun arrr................kalo tak kena kerja, aku pon akan turun tengok trackday nanti................. Smile Smile apa2 vhal pon, kita layan dulu kengkawan 250 tu malam esok................... Very Happy Very Happy

    kalo xde aral, saya join esok.. Very Happy Very Happy

    amacam mlm lepak dgn geng2 zzr tu??aku x dpt join la sbb kt kg time tu..ada wt apa2 deklarasi ker??
    avatar
    kurt2812

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by kurt2812 on Fri Dec 25, 2009 7:32 pm

    kippers nogori dijemput utk memeriahkan tts d putrajaya.. cheers cheers cheers
    avatar
    wan tuah

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by wan tuah on Sat Dec 26, 2009 12:52 pm

    kurt2812 wrote:kippers nogori dijemput utk memeriahkan tts d putrajaya.. cheers cheers cheers

    lai lai lai...tuan tuan umah dah ajak tu..

    Sponsored content

    Re: Kawasakikips Owner Kippers di N9

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Jul 22, 2017 4:45 pm