Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TrackDay 15/11/2009

    Share

    evilme

    TrackDay 15/11/2009

    Post by evilme on Tue Nov 17, 2009 8:42 am

    gambar banyak aku tak process lg.. ni mana yg sempat..
























    gambar besar kat sini klik


    p/s aja gambar ko takde la..


    Last edited by evilme on Tue Nov 17, 2009 9:27 am; edited 1 time in total

    evilme

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by evilme on Tue Nov 17, 2009 9:20 am

    aku malas nak upload satu-satu.. so korg layang kat sini je la...

    http://www.flickr.com/photos/mack_mucaruche/sets/72157622723671121/


    Last edited by evilme on Sun Nov 22, 2009 1:19 am; edited 1 time in total

    aJa

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by aJa on Tue Nov 17, 2009 9:42 am

    alaa aku xde???
    hampe2..
    mack..
    ko dengki ngn aku ke ape nie mack sbb aku bli boot ko??
    aku nak mggu dpn ko ambik gmbar aku sorang je tau..
    hahahaa..

    evilme

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by evilme on Tue Nov 17, 2009 10:08 am

    aJa wrote:alaa aku xde???
    hampe2..
    mack..
    ko dengki ngn aku ke ape nie mack sbb aku bli boot ko??
    aku nak mggu dpn ko ambik gmbar aku sorang je tau..
    hahahaa..

    tah aku pun tak tau bab apa takde.. bila aku download dr kamera masuk labtop baru aku perasaan..

    zynox

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by zynox on Tue Nov 17, 2009 11:07 am

    beberapa minit b4 ap spain no1 2 terbabas...adoi...hancur set 2...meter DGtal pon sayang tol... No

    evilme

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by evilme on Tue Nov 17, 2009 11:40 am

    zynox wrote:beberapa minit b4 ap spain no1 2 terbabas...adoi...hancur set 2...meter DGtal pon sayang tol... No

    yup.. bro ada main gak ker pasal ada perasan satu mito merah ari tu..

    Azroy

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by Azroy on Tue Nov 17, 2009 1:20 pm

    Waa iman.. lo conner manyak cun lor.. wa suspek sama lu.. hahaha

    skido

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by skido on Tue Nov 17, 2009 1:25 pm

    Azroy wrote:Waa iman.. lo conner manyak cun lor.. wa suspek sama lu.. hahaha

    huhuuhu..same jek style cam ko atok !!

    Azroy

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by Azroy on Tue Nov 17, 2009 1:28 pm

    skido wrote:
    Azroy wrote:Waa iman.. lo conner manyak cun lor.. wa suspek sama lu.. hahaha

    huhuuhu..same jek style cam ko atok !!

    tak sama bro.. eman dia conner mana ada pegang brake.. dah tentu motor dia laju.. aku coneer stanbye brake.. dah tentu slow.. Shocked

    skido

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by skido on Tue Nov 17, 2009 1:43 pm

    tak prasan jari dier..gelap! tp semua mantap..
    aku gak kapal layar...nak tukar pakai klx150 laa pasni..
    korner kuar tumit plak..
    sorry tuan punye thread..aku spam skit jek..
    kagum tgk org leper..

    nk SL skit..jgn marah
    -eman,ketiak tuh kasi bukak sikit..nanti berpeluh,busuk,dah laa pakai sut
    panas tau..

    evilme

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by evilme on Tue Nov 17, 2009 2:28 pm

    power² dorg ni semua... layan je..

    alldisc

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by alldisc on Tue Nov 17, 2009 2:31 pm

    tgk gambar tu boleh menimbulkan perasaan gian dan ketagihan secara keterlaluan. merbahaya kepada paru-paru.

    kr150c87

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by kr150c87 on Tue Nov 17, 2009 2:32 pm

    alamak semua corner baring maut,saye je masih di titik yg ketinggalan zaman,

    Tahniah kepada sifu moto kuat dan corner maut.

    eman_92

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by eman_92 on Tue Nov 17, 2009 2:55 pm

    Azroy wrote:
    skido wrote:
    Azroy wrote:Waa iman.. lo conner manyak cun lor.. wa suspek sama lu.. hahaha

    huhuuhu..same jek style cam ko atok !!

    tak sama bro.. eman dia conner mana ada pegang brake.. dah tentu motor dia laju.. aku coneer stanbye brake.. dah tentu slow.. Shocked
    mane ade atok... ko corner lagi cantik... aku baru first time msk trek. Smile
    tq bro evilme amik gambar aku... lain kali kalo aku msk trek lagi boley arr amik gambar aku banyak2...hehehe lol!

    Azroy

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by Azroy on Tue Nov 17, 2009 3:45 pm

    eman_92 wrote:
    Azroy wrote:
    skido wrote:
    Azroy wrote:Waa iman.. lo conner manyak cun lor.. wa suspek sama lu.. hahaha

    huhuuhu..same jek style cam ko atok !!

    tak sama bro.. eman dia conner mana ada pegang brake.. dah tentu motor dia laju.. aku coneer stanbye brake.. dah tentu slow.. Shocked
    mane ade atok... ko corner lagi cantik... aku baru first time msk trek. Smile
    tq bro evilme amik gambar aku... lain kali kalo aku msk trek lagi boley arr amik gambar aku banyak2...hehehe lol!

    Aku kona macam tu punya buruk ko kata lawar eman?? ko kena pakai sepek mate ni Cool

    serangga jalanan

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by serangga jalanan on Tue Nov 17, 2009 6:17 pm

    alldisc wrote:tgk gambar tu boleh menimbulkan perasaan gian dan ketagihan secara keterlaluan. merbahaya kepada paru-paru.

    kalu gian mgu ni ade lg bro...ajk je geng2 yg nk p penang tu skali... What a Face

    awin

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by awin on Tue Nov 17, 2009 6:45 pm

    mister wrote:
    alldisc wrote:tgk gambar tu boleh menimbulkan perasaan gian dan ketagihan secara keterlaluan. merbahaya kepada paru-paru.

    kalu gian mgu ni ade lg bro...ajk je geng2 yg nk p penang tu skali... What a Face

    jom jom jom... moh kito pei track sopang ramai2....

    duke

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by duke on Tue Nov 17, 2009 8:27 pm

    awin wrote:

    jom jom jom... moh kito pei track sopang ramai2....

    rasa2 by ujung bulan ni je tayar slick awin dah botak hehe Razz

    zynox

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by zynox on Tue Nov 17, 2009 9:24 pm

    evilme wrote:
    zynox wrote:beberapa minit b4 ap spain no1 2 terbabas...adoi...hancur set 2...meter DGtal pon sayang tol... No

    yup.. bro ada main gak ker pasal ada perasan satu mito merah ari tu..

    aku lar tu... What a Face

    where

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by where on Tue Nov 17, 2009 9:41 pm



    aja, position bontot dah cun sgt dah tu..
    pasni ko try duduk blkg lg, pstu, lembutkn bahu & turun dlm kona,tunduk rapat tank sket,lembutkn bahu,siku,tangan sket,lembutkn lutut,rapat sket ke tank,tkyah kangkang sgt (rider motogp takde kang2).hehehe
    kompem koner lg cun+laju..

    err...tkyah pkai slick pon bley leper maut klu ko praktikkn yg disebut kt atas ni.. Laughing

    kene mntak pndpt sifu cyclope utk lebih lanjut.. Twisted Evil
    bia tak laju,asal kona cun+bley buat frame+bangga seumo hidup.dlm gmba tk nmpak laju tak laju. nmpak cantik tak cantik je.. kah3

    evilme

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by evilme on Wed Nov 18, 2009 7:38 am

    where wrote:

    aja, position bontot dah cun sgt dah tu..
    pasni ko try duduk blkg lg, pstu, lembutkn bahu & turun dlm kona,tunduk rapat tank sket,lembutkn bahu,siku,tangan sket,lembutkn lutut,rapat sket ke tank,tkyah kangkang sgt (rider motogp takde kang2).hehehe
    kompem koner lg cun+laju..

    err...tkyah pkai slick pon bley leper maut klu ko praktikkn yg disebut kt atas ni.. Laughing

    kene mntak pndpt sifu cyclope utk lebih lanjut.. Twisted Evil
    bia tak laju,asal kona cun+bley buat frame+bangga seumo hidup.dlm gmba tk nmpak laju tak laju. nmpak cantik tak cantik je.. kah3

    sipu where silap org tu.. moto je aja punya tapi rider org lain... rider tu yang nak ambik SPM tu ha...

    Azroy

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by Azroy on Wed Nov 18, 2009 8:22 am

    awin wrote:
    mister wrote:
    alldisc wrote:tgk gambar tu boleh menimbulkan perasaan gian dan ketagihan secara keterlaluan. merbahaya kepada paru-paru.

    kalu gian mgu ni ade lg bro...ajk je geng2 yg nk p penang tu skali... What a Face

    jom jom jom... moh kito pei track sopang ramai2....

    apa da... demo ghoyak mache peghok campo nogori.. rusak bahasa ibundaku.. hehehe

    cyclope

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by cyclope on Wed Nov 18, 2009 8:41 am

    where wrote:

    aja, position bontot dah cun sgt dah tu..
    pasni ko try duduk blkg lg, pstu, lembutkn bahu & turun dlm kona,tunduk rapat tank sket,lembutkn bahu,siku,tangan sket,lembutkn lutut,rapat sket ke tank,tkyah kangkang sgt (rider motogp takde kang2).hehehe
    kompem koner lg cun+laju..

    err...tkyah pkai slick pon bley leper maut klu ko praktikkn yg disebut kt atas ni.. Laughing

    kene mntak pndpt sifu cyclope utk lebih lanjut.. Twisted Evil
    bia tak laju,asal kona cun+bley buat frame+bangga seumo hidup.dlm gmba tk nmpak laju tak laju. nmpak cantik tak cantik je.. kah3
    sifu where jgn la ckp mcm tu terasa terhina saya ni...saya setakat SL tu boleh la..bukan level saya dgn sifu2 kt sini..klu sifu2 kt sini masuk MSS confirm podium cheers bom...

    where

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by where on Wed Nov 18, 2009 12:39 pm

    evilme wrote:
    sipu where silap org tu.. moto je aja punya tapi rider org lain... rider tu yang nak ambik SPM tu ha...

    oo..silap org rupenye.igtkn aja..moto+suit sama cm aja dok pkai slalu..
    since rider nk amek SPM nye gmba, aku tarik balik la komen2 aku..
    ganti dgn komen ni:

    dah dah dah..p blaja nuh. spm lg penting.trekday selagi sepang ada situ,ada la trekday.

    hehehe

    aJa

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by aJa on Wed Nov 18, 2009 5:25 pm

    where wrote:
    evilme wrote:
    sipu where silap org tu.. moto je aja punya tapi rider org lain... rider tu yang nak ambik SPM tu ha...

    oo..silap org rupenye.igtkn aja..moto+suit sama cm aja dok pkai slalu..
    since rider nk amek SPM nye gmba, aku tarik balik la komen2 aku..
    ganti dgn komen ni:

    dah dah dah..p blaja nuh. spm lg penting.trekday selagi sepang ada situ,ada la trekday.

    hehehe

    wahahahaa..
    aku sokong where..
    dok umah bce buku wey!!!
    gmbr aku xde la where..
    mack dengki ngn aku sbb aku curik boot die..
    tu la die xnak ambik gmbar ak..
    hahahaa..
    sdh aku xde gmbr..
    uhukzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..
    Sad Sad Sad

    Sponsored content

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by Sponsored content Today at 7:05 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:05 am