Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TrackDay 15/11/2009

    Share

    evilme

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by evilme on Wed Nov 18, 2009 6:12 pm

    aJa wrote:
    where wrote:
    evilme wrote:
    sipu where silap org tu.. moto je aja punya tapi rider org lain... rider tu yang nak ambik SPM tu ha...

    oo..silap org rupenye.igtkn aja..moto+suit sama cm aja dok pkai slalu..
    since rider nk amek SPM nye gmba, aku tarik balik la komen2 aku..
    ganti dgn komen ni:

    dah dah dah..p blaja nuh. spm lg penting.trekday selagi sepang ada situ,ada la trekday.

    hehehe

    wahahahaa..
    aku sokong where..
    dok umah bce buku wey!!!
    gmbr aku xde la where..
    mack dengki ngn aku sbb aku curik boot die..
    tu la die xnak ambik gmbar ak..
    hahahaa..
    sdh aku xde gmbr..
    uhukzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..
    Sad Sad Sad

    siapa suh ko benti bagi kat eman..

    koboygurun

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by koboygurun on Wed Nov 18, 2009 10:26 pm

    kelakar gile aku korner...
    hahahahahaha....

    kene berlatih dan terus berlatih... cheers cheers cheers

    azzo

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by azzo on Wed Nov 18, 2009 10:29 pm

    koboygurun wrote:kelakar gile aku korner...
    hahahahahaha....

    kene berlatih dan terus berlatih... cheers cheers cheers

    Jgn berlatih sorang sorang sudah,nanti lc hitam pancung tak tau,hahaha

    koboygurun

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by koboygurun on Wed Nov 18, 2009 10:33 pm

    azzo wrote:
    koboygurun wrote:kelakar gile aku korner...
    hahahahahaha....

    kene berlatih dan terus berlatih... cheers cheers cheers

    Jgn berlatih sorang sorang sudah,nanti lc hitam pancung tak tau,hahaha

    wakakakakkakak....
    siot jer.... tongue tongue

    kurt2812

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by kurt2812 on Thu Nov 19, 2009 7:24 am

    caya la sumer..aku x berpeluang lg masuk trek ni..

    alldisc

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by alldisc on Thu Nov 19, 2009 9:20 am

    kurt2812 wrote:caya la sumer..aku x berpeluang lg masuk trek ni..

    naper tak berpeluang? pasal kos perbelanjaan ke? sama laa dgn aku. huhuhuhhu...

    tnggu la aku kawin dgn puteri raja sultan kuala lumpur. jgn kata nak meleper, terus aku mintak dia belikan aku Yamaha 125ZR!! heh heh...

    deen325

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by deen325 on Thu Nov 19, 2009 11:13 am

    salam,
    minggu ni(22/11/09) punya TD ramai ker yg turun..??

    Laughing Laughing Laughing

    evilme

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by evilme on Thu Nov 19, 2009 12:11 pm

    deen325 wrote:salam,
    minggu ni(22/11/09) punya TD ramai ker yg turun..??

    Laughing Laughing Laughing

    ni tak tau la bro.. yg pasti awin, aja pg.. aku tak compom lg..bab keje.. yg lain tak pasti..

    azzo

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by azzo on Thu Nov 19, 2009 5:45 pm

    evilme wrote:
    deen325 wrote:salam,
    minggu ni(22/11/09) punya TD ramai ker yg turun..??

    Laughing Laughing Laughing

    ni tak tau la bro.. yg pasti awin, aja pg.. aku tak compom lg..bab keje.. yg lain tak pasti..

    minggu ni cuma rider yang nak ready mss tahun depan je yang turun td

    eman_92

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by eman_92 on Thu Nov 19, 2009 6:13 pm

    azzo wrote:
    evilme wrote:
    deen325 wrote:salam,
    minggu ni(22/11/09) punya TD ramai ker yg turun..??

    Laughing Laughing Laughing

    ni tak tau la bro.. yg pasti awin, aja pg.. aku tak compom lg..bab keje.. yg lain tak pasti..

    minggu ni cuma rider yang nak ready mss tahun depan je yang turun td
    ape barang g td... jom g klawang abg deen. lol! lol! lol! hehehe

    eman_92

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by eman_92 on Thu Nov 19, 2009 6:15 pm

    where wrote:

    aja, position bontot dah cun sgt dah tu..
    pasni ko try duduk blkg lg, pstu, lembutkn bahu & turun dlm kona,tunduk rapat tank sket,lembutkn bahu,siku,tangan sket,lembutkn lutut,rapat sket ke tank,tkyah kangkang sgt (rider motogp takde kang2).hehehe
    kompem koner lg cun+laju..

    err...tkyah pkai slick pon bley leper maut klu ko praktikkn yg disebut kt atas ni.. Laughing

    kene mntak pndpt sifu cyclope utk lebih lanjut.. Twisted Evil
    bia tak laju,asal kona cun+bley buat frame+bangga seumo hidup.dlm gmba tk nmpak laju tak laju. nmpak cantik tak cantik je.. kah3
    coment yg membina... nanti boleh try kat klawang.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    azzo

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by azzo on Thu Nov 19, 2009 10:19 pm

    eman_92 wrote:
    where wrote:

    aja, position bontot dah cun sgt dah tu..
    pasni ko try duduk blkg lg, pstu, lembutkn bahu & turun dlm kona,tunduk rapat tank sket,lembutkn bahu,siku,tangan sket,lembutkn lutut,rapat sket ke tank,tkyah kangkang sgt (rider motogp takde kang2).hehehe
    kompem koner lg cun+laju..

    err...tkyah pkai slick pon bley leper maut klu ko praktikkn yg disebut kt atas ni.. Laughing

    kene mntak pndpt sifu cyclope utk lebih lanjut.. Twisted Evil
    bia tak laju,asal kona cun+bley buat frame+bangga seumo hidup.dlm gmba tk nmpak laju tak laju. nmpak cantik tak cantik je.. kah3
    coment yg membina... nanti boleh try kat klawang.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    Boleh pi klawang,taoi biar berteman,ramai org menemui ajal disana,ingat perjanjian kita???

    eman_92

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by eman_92 on Thu Nov 19, 2009 10:27 pm

    azzo wrote:
    eman_92 wrote:
    where wrote:

    aja, position bontot dah cun sgt dah tu..
    pasni ko try duduk blkg lg, pstu, lembutkn bahu & turun dlm kona,tunduk rapat tank sket,lembutkn bahu,siku,tangan sket,lembutkn lutut,rapat sket ke tank,tkyah kangkang sgt (rider motogp takde kang2).hehehe
    kompem koner lg cun+laju..

    err...tkyah pkai slick pon bley leper maut klu ko praktikkn yg disebut kt atas ni.. Laughing

    kene mntak pndpt sifu cyclope utk lebih lanjut.. Twisted Evil
    bia tak laju,asal kona cun+bley buat frame+bangga seumo hidup.dlm gmba tk nmpak laju tak laju. nmpak cantik tak cantik je.. kah3
    coment yg membina... nanti boleh try kat klawang.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    Boleh pi klawang,taoi biar berteman,ramai org menemui ajal disana,ingat perjanjian kita???
    ingat bro... sje SL kat sini. Laughing

    aJa

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by aJa on Fri Nov 20, 2009 8:28 pm

    eman_92 wrote:
    azzo wrote:
    eman_92 wrote:
    where wrote:

    aja, position bontot dah cun sgt dah tu..
    pasni ko try duduk blkg lg, pstu, lembutkn bahu & turun dlm kona,tunduk rapat tank sket,lembutkn bahu,siku,tangan sket,lembutkn lutut,rapat sket ke tank,tkyah kangkang sgt (rider motogp takde kang2).hehehe
    kompem koner lg cun+laju..

    err...tkyah pkai slick pon bley leper maut klu ko praktikkn yg disebut kt atas ni.. Laughing

    kene mntak pndpt sifu cyclope utk lebih lanjut.. Twisted Evil
    bia tak laju,asal kona cun+bley buat frame+bangga seumo hidup.dlm gmba tk nmpak laju tak laju. nmpak cantik tak cantik je.. kah3
    coment yg membina... nanti boleh try kat klawang.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    Boleh pi klawang,taoi biar berteman,ramai org menemui ajal disana,ingat perjanjian kita???
    ingat bro... sje SL kat sini. Laughing

    igt lc itam???

    eman_92

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by eman_92 on Fri Nov 20, 2009 11:34 pm

    aJa wrote:
    eman_92 wrote:
    azzo wrote:
    eman_92 wrote:
    where wrote:

    aja, position bontot dah cun sgt dah tu..
    pasni ko try duduk blkg lg, pstu, lembutkn bahu & turun dlm kona,tunduk rapat tank sket,lembutkn bahu,siku,tangan sket,lembutkn lutut,rapat sket ke tank,tkyah kangkang sgt (rider motogp takde kang2).hehehe
    kompem koner lg cun+laju..

    err...tkyah pkai slick pon bley leper maut klu ko praktikkn yg disebut kt atas ni.. Laughing

    kene mntak pndpt sifu cyclope utk lebih lanjut.. Twisted Evil
    bia tak laju,asal kona cun+bley buat frame+bangga seumo hidup.dlm gmba tk nmpak laju tak laju. nmpak cantik tak cantik je.. kah3
    coment yg membina... nanti boleh try kat klawang.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    Boleh pi klawang,taoi biar berteman,ramai org menemui ajal disana,ingat perjanjian kita???
    ingat bro... sje SL kat sini. Laughing

    igt lc itam???
    lc itam?? sape 2??? x kenal la...

    arninja5984

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by arninja5984 on Sat Nov 21, 2009 8:26 am

    salam....

    eman..ko dok kat sana pun tak kenal lc itam tu lagi???
    aku yg sekali sekala turun klawang je pun kenal ngan abg lc itam tu...jaga2..the best ever rider at klawang...he..he..
    kalu jumpa jgn follow...
    What a Face What a Face Twisted Evil Twisted Evil


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    eman_92

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by eman_92 on Sat Nov 21, 2009 8:55 am

    arninja5984 wrote:salam....

    eman..ko dok kat sana pun tak kenal lc itam tu lagi???
    aku yg sekali sekala turun klawang je pun kenal ngan abg lc itam tu...jaga2..the best ever rider at klawang...he..he..
    kalu jumpa jgn follow...
    What a Face What a Face Twisted Evil Twisted Evil
    saje jer buat2 x kenal... hehehe

    zampd

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by zampd on Sat Nov 21, 2009 11:47 am

    LC itam.................perghhhh........nasib baik kawan2 dah ingatkan aku.....selama ni aku ingatkan track klawang tu ok jer........kena lebih berhati2 lepas ni.... What a Face What a Face

    evilme

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by evilme on Sun Nov 22, 2009 1:20 am

    gambar dah upload semua.. tgk kat post no 2...

    zynox

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by zynox on Sun Nov 22, 2009 11:30 pm

    thanks bro evilme...ade gak pic aku time layan makan angin minggu lepas...
    minggu nih tergolek plak...

    ~saat yang bahagia datang sekejap saja~ nyanyi2 sikit... What a Face

    evilme

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by evilme on Sun Nov 22, 2009 11:58 pm

    zynox wrote:thanks bro evilme...ade gak pic aku time layan makan angin minggu lepas...
    minggu nih tergolek plak...

    ~saat yang bahagia datang sekejap saja~ nyanyi2 sikit... What a Face

    semlm tak dapat pegi.. kena ganti org keje plak..

    Sponsored content

    Re: TrackDay 15/11/2009

    Post by Sponsored content Today at 6:09 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:09 pm