Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Share

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sat Nov 28, 2009 11:52 pm


    Doct : Rileks2 no...kita layan video . mlm ni gerenti korang layan
    Carl9: Aku ok doct , tak sabar nak meredah jemm penang . apala sangat.
    Nol: Ceh condipen lagi mamat ni , x pa jgn Sembang lebat sudah buktikan carl.
    Arninja : Doct ,err kita layan rempit ke mlm ni???
    Kipas : Aku bukan rempit , tapi aku x suka d Himpit.. Laughing


    Lon : korang ni sembang dogar2 , aku layan tmpl sticker jap lagi ni lagi baik.
    Arninja : Fuhh...Mcm K.L menjerit mlm ni beb , gerenti punya la .


    Lon : Tuah cepat tuah carl n de gang x nampak kita ni , diorg sembang dogar2 tu.
    ayam pandan aku pon rasanya dah smpi. kang kena sebat lak kang.
    Tuah : Rileks2 aku nak posing dulu...
    Amin PJC : Tgk moto ni , teringat moto aku kat kpg...isk..isk..isk... Sad Sad


    Tuah : erkk...betoi ka aku tampal ni????


    Lon : Tahan napas...tahan napas...huh opisialy aku dah jadi kippers skrg....hehehee


    Nol : Agak2 kat cni ok x lon ?? x ada idea ni.... Idea Idea


    Lon : Hantam sajala Nol , jgn ko tampal kat rim sudey....kuciwa mana lak aku nak tampal ni
    Amin PJC : Ehh...nak masuk porem ni , aiseh...moto kat kpgla.
    Nol : Oi lon jgn marah eekk...aku tampal je kat cni.... Shocked Shocked
    Aku gak x ada sticker lagi ni...uish...uish...uish... Mad


    Tuah : Ko tgk Lon , ni la cara tempek sticker yg betoi.....
    Lon : Piiiigiiidah..... Evil or Very Mad , color ijo senangla tempek


    Last edited by carlnain on Sun Nov 29, 2009 12:29 am; edited 1 time in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 12:03 am

    Menu mlm tu.....tadaaa....nasi lemak ayam pandan...
    Harga leh tahan standed K.L . aku mkn nasi Lemak sutung ngan air RM7 hengget.




    Nasi lemak ayam pandan........ Shocked Shocked Shocked


    Lon: Yum3x....cpt ckit mkn tuah kang carl9 nak lak kang.....
    Tuah : Yum3x aku diam2 la ni .... Very Happy

    Tgh syiok2 melayan video ...........tiba2 hujan renyai2


    Carl9 : ehh....dah nak ujan ?? amacam doct . x kan balik terus .
    ckp mau ronda2.
    Doct : On the bike2x............hehehe mana leh balik awal... Laughing Laughing
    Kipas : Ini la masanya.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
    Arninja : gentle man start ur engine......... cheers cheers
    Nol : nasib baik aku sempat mkn ayam pandan tadi


    Last edited by carlnain on Sun Nov 29, 2009 2:05 am; edited 2 times in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 1:56 am








    On the bike...on the bike.........bakar town time.... bounce bounce


    Bro edd: ehh...apasai moto aku ni , x mau start lak...
    Kawesakai penang : X tarik pencekik kot bang deris........ Laughing
    NBC : Aiseh.....aku sowang je ride RGV.....hantam sajala labu..


    Tuah : Let's the good time rolls....hehehehe
    Carl9: berapa lama da mau q kuar parking..... Shocked


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 2:20 am

    Menunggu member2 lain dari NBC , Nsrm dan Kips









    Carl9: Blue eyes light the night....wakakakaka
    Nol:Mana leh carl9 je asyik ada dlm gambir.....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 2:40 am

    PADANG KOTA LAMA
    Setelah meredah kesesakan penang dari bukit jambui ke gurney drive ke
    pdg kota lama maka sesi bergambir beramai2 pon bermula .ada gak yg sesat time
    ni. maklumlah dah ramai sgt atas jalan . susah nak agak ride memasing.


    Arninja : Amacam kipas , ok ka ride ?? penang memang sesak woo waktu malam.
    Kipas : tarak hal aku dulu joki segi tiga emas K.L. kalo takat sesak mcm ni
    tutup mata je aku cilok........... Laughing Laughing


    Lan Lek Lau : Control2 aku masuk porem kips ni.....
    Kawesakai penang : mana lak g moto aku ni??? dah banyak2 parking x cam lak ...aduss....


    Kipas: x puas la doct pusing2 tadi , cepat bebenor.Aku baru nak panaskan temp aku.
    Doct : Senang je kipas ko bakar je sensor temp ko dgn lighter...wakakakaka


    Carl9: hahahaha....gambir aku lagi ...glemer aku sesorang angkat gambir ni.
    Nol: eehh...x leh jadi aku nak masuk gak , Carl9 bukan tau aku duk sebelah dia tu.
    agak2 dpt menyelit x aku ni...x pa control2
    Kawesakai Penang : Ceh..diorg x tau aku ada gak dlm gambir ni. senyap2 je aku pon nak
    pames gak..dia 2 org ni bukan sedar pon....hehehehe


    Tuah : taadaa....aku gak yg interprame
    Nol : aiseh , x sempat gambir tangan on jadila











    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 3:00 am


    Lon : Asal ada camera je , mesti 2 eko ni muncul. X ada privebasi betoi...
    x dan aku nak angkat gambir solo langsung....huh..
    Nol :Carl agak2 ni gambir kita yg ke berapa dlm porem ??
    Carl9: Diam2 sudey , Lon dah hangin tu.....kang dia pancung kat lek lau nahas kita.


    Lon : adus ....ko lak tuah , aku baru nak posing solo.
    agak2 kalo aku tolak tuah kat blkg ni dia pandai berenang x ???....huh hancus photosession aku.
    Nol : Cheesee...aku dan aku lagi......ops.... Shocked Shocked
    Tuah :Peace lon , rahsia ko dlm tgn aku ni . cuba2 senyum lon....hehehehe


    Carl9: betoi beb , dia duk sebelah aku je tadi . Aku half clutch ckit makan hasap
    mamat tu...ni betoi2 kejadian
    Nol : Betoi3x.....
    Bro edd : apasai aku rasa mcm kena kencing ja ni , basah smpi buku lali ni
    Kawesakai penang : Biar betoi carl9 ni , aku duk sebelah dia je .
    bwk mcm cput sedot je , aku jalan kaki pon dpt smpi dulu.
    doct : Huh...mcm mana lak aku leh tertinggal aksi carl9 tadi. betoi ka ?
    aku pon duk blah2 belakang ja tadi....musykil2



    Carl9 : ko tgk tuah abis koyak suar aku , tu baru ckit skill cilok tu.
    kalo lama lagi tadi mau tinggai tempurung lutut aku.
    Tuah: aku sesat daa tadi....x nampak apa pon.Control2 ..apa daa asyik gaya pistol je aku ni.

    P/S : selepas melepak d padang kota , area2 kul 1pg sebahagian bikers penang(duk seberang) pon beransur meninggalkan group .(mengejarkan waktu tuk balik sebab jambatan penang akan d tutup tuk marathon esoknya)bikers yg duduk dlm area pulau menemani kippers tuk melepak d resto Pelita .
    kena nasi kandaq lagi. aku dah x lalu dah kena roti je. Masa ni la aku sesat ngan wan tuah.
    paling best , sesat je terus call . Bro edd akan smpi tuk pickup kitaorg. thanks bro edd...

    Sok aku smbg hari kedua lak.............. cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 3:34 am

    Hari kedua....Homestay kayu ara 8am
    Xtvt: melencong ke tpt2 menarik dan bergambir....



    Kipas : 2la Tuah , aku suruh bgn awal2 ko x nak ni baru nak ketat rantai , terhegeh2 betoi.
    Tuah :Lon la ni, dia ajak sembang kartun mlm tadi
    Cikgu : Hahaha...pas ni leh la ko tarikan rantai aku lak tuah....alang2


    Nol : tula ko x nak share ngan aku cite kartun kalo x aku pon join ko tido lambat
    Tuah : Nanti aku citela nol skrg line x clear
    Cikgu: pas ni moto aku lak..


    Cikgu : Err...kipas betoika skru ni...? napa mcm lain je
    Kipas : Ha...itula mai aku tgkkan , huh x sia2 aku berguru dgn Aceng.
    Lon : Nasibla ko tuah , kena bahan jela . jap lagi agak2 diorg x perasaan baru aku tarik rantai


    Lon : aku check angin je , walaupon aku bgn lambat aku x tarik rantai pon ......
    Kipas : cam ne rantai aku leh kendur ni ....smlm ok je . tarik pickup lebeh kot.
    Nol : Ko pon sama la kipas , baru terhegeh2 tarik rantai tu....lain kali bgn awal pg .
    leh smbhyg subuh berjemaah dgn aku.....


    Carl9: Aku gak stady rantai kendoq , susah2 smpi k.l tukaq terus jaa.
    Hairi : Ko nampak bro edd x ??
    Cikgu : Dia dah breakpas awal2 la ...kenala tunggu dia dulu.


    Last edited by carlnain on Sun Nov 29, 2009 9:27 pm; edited 1 time in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 3:34 am


    Sempat brposing nak g breakpas lak , Sementara menunggu Doct n kippers n Nsr mai.


    setelah doct n geng penang mai , kita bergerak ke intro corner.Bukit bendera


    Nol : Carl apasai corner tadi ckit sangat....??? dpt rasa ckit2 je apa barang
    Carl: Jap2 nanti aku tanya wak , aku pon konpuse gak ni ....kita bergambir dulu.


    wak SP : apa daa duk pulau pon lambat smpi.
    Kipas : aku dah x sabar nak layan seterusnya ni
    Carl9 : Tadaaa....masuk juga aku dlm ini gmbir.... Razz
    Lon , tuah n cikgu : Say cheessee...... Very Happy


    Wak Sp : wooo....baru intro yee....pas ni kao taula lek lau sebenar
    Doct : Ceh....ini biasaq2 ja ni , jap lagi depa taula ....
    Kawesakai penang : Menjadi ke gambir yg aku angkat tadii??huh ..


    Last edited by carlnain on Sun Nov 29, 2009 9:45 pm; edited 4 times in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mat

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by mat on Sun Nov 29, 2009 4:03 am

    tahniah guys.. best best...... tahun depan mai lagik haa.. hehe..

    we want more pics Razz

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 10:11 pm

    Ride seterusnya ke balik pulau , berhenti sekejap menunggu geng2 NSR penang.







    uah
    Tuah :woneng2...kong2...koneng2 woneng2 bla2 laa2...lek2 lau2 mintak2 jgn hujan
    Yan Kips : perghhhh.....ni 1st time aku tgk bomoh ujan ..... Shocked Shocked
    Kipas : turn 1 baring habis , turn 2 ckit2 kot ...turn 3 terus lutut....bla2x
    Doct : dasyat kippers2 K.L siap mandrum2 ngan hpal teory corner..... Laughing


    Tuah : aku dah mandrum dah lon....
    Lon : bagus2 pas ni barula aku dpt full swing
    Nol : Ceh ...diorg tak tau lagi kehebatan aku, diorg x perasaan ke lining tyre grip kat
    tayar champion aku tu...huh..
    Kipas : sms sifu2 besar ni....pencapaian n ranking aku dah naik ni
    Bro edd :Cam na aku leh tinggai belakang tadi , gila ehh...budak2 ni.


    Tadaaa....tayar champs....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 11:16 pm


    Nol : hahaha....baru bro tau kehebatan aku , semua laps intro aku cicah lutut
    Bro Edd : Cam nila hang aku kasi ranking 10 pasai aku x nampak corner hang.


    Nol : aku rasa pas ni mls nak layan la , ckpla tanda kat tyre aku tu.
    Bro Edd: X pa kalo hang x nak layan ranking hang aku jaga , hang pi dok kat
    corner2 baik hang angkat gambaq aku corner.
    Doct : hang jgn lupa gambaq aku sekali noo....

    Nol n cikgu jln dulu pasai dia nak jadi cameraman tuk bikers2.
    nasib kureng baik , nol mengalami masalah teknikal pada brek blkg.
    dia down kat turn 1.


    Maknya: Ada bunyi...ada bunyi....tyre lock ooo...lagi aahh....late blaking ini budak
    Nol : betoila ....masa aku nak corner tyre aku lock woo
    Doct : Handal juga Maknya ni dia tau2 jaa...ada problm.





    Nol mengalami kecederaan pada lutut kiri n bengkak pada tangan , nasib baik dia pki
    jacket full padding , glove kalo x koyak woo. mcm koyak kat jacket dia gak.
    Perjalanan d teruskan sambil group terpecah 2 . Group layan n group escort nol .
    Respect nol , dia x mudah patah semangat .Perjalanan d teruskan walau ranking No 10.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 11:25 pm

    Air Terjun Titi Kerawang
    X sempat nak mandi , memandangkan plan asal nak gerak K.L sblm kul 2.








    Kipas : Akhirnya sampai juga moto aku katatas ni.....
    Lon n Wak SP : Woit2....tangan tu kaber aku posing ala sifu ni.
    Doct : Ini mcm , aku x dak chance mau masuk foto.




    Kipas : aku majukla korang marah2 aku...huhuhu....
    Doct : Hahaha...mesti dia x tau aku buat peace ni
    Carl9:Peace kengkawan......
    Lan Leklau : Hang pa x tau , tadi tu maknya tu joki kawasan ni ,3othn yg lalu diala
    champs lek lau . hangpa kalo nak mai leklau kena berguru dgn dia
    Nsrm : betoi3x depa lom mintak restu tadi tu............


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 11:39 pm









    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 11:46 pm

    Empangan Teluk Bahang
    Jalan terlalu canteq ramai yg ilang pedoman kat cni.








    Otai2 easy rider ...bukan choper tapi scooter daa....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Sun Nov 29, 2009 11:50 pm







    Sedikit video yg sempat d rakam.... Shocked Shocked Shocked


    Penat woo melayan teluk bahang sambil membuang minyak....kita refiil dulu

    Wak SP bertukar2 teory setelah Lon berjaya menjejak, bertapak Wak SP.
    pakai tyre IRC je tu....kalo battlax aku x tau cam ne.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Mon Nov 30, 2009 12:13 am

    Pekena Laksa Tanjung Bunga
    Time ni la Mat NSRM n the gang baru sampai.
    Mat Hang lambat kalo x dpt tgk hang main corner. Pict2 dari
    Mat Leh tgk kat page 1.






    Wak SP : Betoila teory Maknya Lek Lau , ada problm kat part tayar dia ni.
    Huh ...hebat maknya tu....nasib baik aku dah ada guru. kalo x mau menuntut dgn dia .




    Tuah :Taadaa....aku leh turbang ....gembiranya...ye..yea..yea..yea...


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Mon Nov 30, 2009 12:29 am

    Padang Kota Lama
    Sedang kippers n bikers penang lepak2 , mai lak bikers dari alor star.
    dah mcm Bike Fest lak kata Mat.















    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Mon Nov 30, 2009 12:30 am















    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Mon Nov 30, 2009 12:31 am




    Hairi : Bila la depa nak balik ni...huhuhu....


    Kipas : X dapat pki moto ni angkat gambir pon jadila





    Last edited by carlnain on Mon Nov 30, 2009 9:24 am; edited 1 time in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    wan tuah

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by wan tuah on Mon Nov 30, 2009 6:33 am

    waduh..bila tengok blik gambar ni semua..terasa seperti tak sabar nak konvoi ke penang lagi tahun depan.. Very Happy Very Happy

    bro carlnain tqvm skali lagi sebab sudi uploadkan hampir kesemua gmbg ni utk tatapan kippers semua...bukan satu tugas yg mudah..

    kurt2812

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by kurt2812 on Mon Nov 30, 2009 7:35 am

    wan tuah wrote:waduh..bila tengok blik gambar ni semua..terasa seperti tak sabar nak konvoi ke penang lagi tahun depan.. Very Happy Very Happy

    bro carlnain tqvm skali lagi sebab sudi uploadkan hampir kesemua gmbg ni utk tatapan kippers semua...bukan satu tugas yg mudah..


    thn dpan klo d lagi sy nak itot.. Laughing

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Mon Nov 30, 2009 9:50 am

    Beratur nak naik FERRY PENANG
    Akhirnya smpi juga saat perpisahan dgn sebahagian bikers2 penang .
    Terharu sungguh depa escort kippers smpi pintu masuk ke ferry .
    kenangan indah n layan baik NBC & NSRM Penang d penang x mungkin dpt d lupakan.


    Tuah : akhirnya dapat gak aku lead budak2 ni
    Nol : Ehh...napa tiba2 rasa sakit balik ni , tadi ok je . nak balik je baru rasa sakit.
    Bro edd : Pas ni ikot mana ha...lupa lak ehh.....
    Hairi : Akhirnya dah nak balik dah ni , pas ni hiway aku sesah


    Nol : Abisla aku , pas ni gerenti lesen ride jauh2 kena tarik.
    Bro edd : Lmbt betoila ferry ni , sat lagi aku ride ikot laut baru depa tau
    Baja Hitam : Hello dah atas ferry ni serious,x caya tgk muka abg ni ....


    Kipas : hahahaha.....gambir aku atas ferry nanti hang jgn lupa snap .
    ni 1st time aku naik ferry .


    Carl9: ni kali kedua aku naik ferry , 1st masa aku umur 4thn skrg dah 29th baru
    dpt naik lagi.
    Kawesakai : Rileks2 aku pon nak msk dlm gambir
    Tuah : seperti biasa bro , peace....... Cool


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Mon Nov 30, 2009 10:06 am

    ATAS FERRY


    Carl9: Angkat kasi cun2 ckit yea abg lon ,
    Tuah : kasi nampak semua tau
    Cikgu : Pas ni tlg snap pki camera ni lak
    Doct : aku pon nak bergambir , walau aku duk penang tapi bukan selalu naik ferry.
    Mat : Huh....berpeluang gak aku nak bergambir.


    Lon : Pigi daa......asyik2 aku je jadi camera man.


    Carl9: pas ni aku lak amek gambir ko , ko jgn risau , err tuah n cikgu jgn buat lon marah
    kang x jadi lak pic ni.
    Tuah : Rileks2 , dia tgh snap tu
    Cikgu : Err...lon sekali lagi leh , pki camera aku ni.

    Habisla ...pict2 dari camera tuah ....masih menunggu camera or video dari kengkawan
    bikers2 penang yg lain .


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by carlnain on Tue Dec 01, 2009 6:57 pm

    kurt2812 wrote:
    wan tuah wrote:waduh..bila tengok blik gambar ni semua..terasa seperti tak sabar nak konvoi ke penang lagi tahun depan.. Very Happy Very Happy

    bro carlnain tqvm skali lagi sebab sudi uploadkan hampir kesemua gmbg ni utk tatapan kippers semua...bukan satu tugas yg mudah..


    thn dpan klo d lagi sy nak itot.. Laughing

    HROSH dah berbincang , Acara ride penang akan d jadikan acara tahunan ........ cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    wan tuah

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by wan tuah on Tue Dec 01, 2009 11:16 pm

    carlnain wrote:
    kurt2812 wrote:
    wan tuah wrote:waduh..bila tengok blik gambar ni semua..terasa seperti tak sabar nak konvoi ke penang lagi tahun depan.. Very Happy Very Happy

    bro carlnain tqvm skali lagi sebab sudi uploadkan hampir kesemua gmbg ni utk tatapan kippers semua...bukan satu tugas yg mudah..


    thn dpan klo d lagi sy nak itot.. Laughing

    HROSH dah berbincang , Acara ride penang akan d jadikan acara tahunan ........ cheers cheers

    penang menjerit lagi lah nampak nya... Twisted Evil Twisted Evil

    Sponsored content

    Re: REPORT XTVT N GAMBOR RIDE NASI KANDOR PENANG

    Post by Sponsored content Today at 9:52 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:52 am