Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Trackday 22/11/2009

    Share

    aJa

    Trackday 22/11/2009

    Post by aJa on Mon Nov 23, 2009 7:39 pm

    nie pic aku time trackday smalam..
    22/11/2009..











    nie dh edit ckit..


    hehee..
    dats all..
    so sesiape yg ade lg gambo2 trackday 22/11 blh la ltak kt cni yeeee..

    aJa

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by aJa on Mon Nov 23, 2009 7:41 pm

    nie gambo2 awin lak..
    hehee..





    yg nie ckit je blh nmpak awin.. huhuu..

    evilme

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by evilme on Mon Nov 23, 2009 8:23 pm

    hehehe sori la aku tak dpt datang.. kena cover duty semlm budak mc..

    kr150c87

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by kr150c87 on Mon Nov 23, 2009 8:46 pm

    Ini Pulak gambar saye,moto ciput, Cool
    Dgn guidance dan motivasi dari semua orang yg membantu,
    Akhirnya dapat lean ngan betul dan dapat juga style cornering yg baik.





    Meriah trackday ari tu,sayang sgt sape x dpt dtg tgk honda rc125 gp prototype beraksi mcm gp style.kips bukan tandinganya.aduh.ampeh Rolling Eyes Rolling Eyes

    duke

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by duke on Mon Nov 23, 2009 10:59 pm

    best meleper ye sedare2 sekalian Very Happy
    aku bila ntah nak join...meleper kat jln sg tua je la wat masa skrg huhu

    kurt2812

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by kurt2812 on Tue Nov 24, 2009 3:18 am

    duke wrote:best meleper ye sedare2 sekalian Very Happy
    aku bila ntah nak join...meleper kat jln sg tua je la wat masa skrg huhu

    sg tua pon ok la..asalkan selamat..sy pon x berkesempatan ni..bln 12 ni insya'allah bleh masuk trek..tp x janji la.. Razz

    skido

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by skido on Tue Nov 24, 2009 10:55 am

    kr150c87 wrote:Meriah trackday ari tu,sayang sgt sape x dpt dtg tgk honda rc125 gp prototype beraksi mcm gp style.kips bukan tandinganya.aduh.ampeh Rolling Eyes Rolling Eyes

    oii.laju giler motor tuh..bdesup je pegi..tak macam 125 pun..huhu

    wan tuah

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by wan tuah on Tue Nov 24, 2009 2:00 pm

    cayalah..bila lah aku leh dapat bergambar mcm tu..aku akan cuba usahakan bulan 12 ni.. Twisted Evil Twisted Evil

    carlnain

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by carlnain on Tue Nov 24, 2009 2:30 pm

    wan tuah wrote:cayalah..bila lah aku leh dapat bergambar mcm tu..aku akan cuba usahakan bulan 12 ni.. Twisted Evil Twisted Evil

    x sabar aku nak tgk LON beraksi dgn tayar Battlax plak ..... cheers cheers
    kalo tayar IRC pon dah tahap Wak SP kalo battlax x tau la aku.... Shocked Shocked

    Tuah siapkan kelengkapan ke TREK DAY ....... cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    amirburn

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by amirburn on Thu Nov 26, 2009 1:54 am

    saya budak baru belajar..salah tolong tunjukkan Very Happy




    aJa

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by aJa on Thu Nov 26, 2009 9:18 pm

    carlnain wrote:
    wan tuah wrote:cayalah..bila lah aku leh dapat bergambar mcm tu..aku akan cuba usahakan bulan 12 ni.. Twisted Evil Twisted Evil

    x sabar aku nak tgk LON beraksi dgn tayar Battlax plak ..... cheers cheers
    kalo tayar IRC pon dah tahap Wak SP kalo battlax x tau la aku.... Shocked Shocked

    Tuah siapkan kelengkapan ke TREK DAY ....... cheers cheers cheers

    mari3 reramai kan trackday..
    hehee..
    ko nak masok ble carl??
    13hb ke 20hb??
    aku 20 bru masok..
    13 xblh..
    tgh exam..
    huhuu..

    carlnain

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by carlnain on Sat Nov 28, 2009 9:11 pm

    aJa wrote:
    carlnain wrote:
    wan tuah wrote:cayalah..bila lah aku leh dapat bergambar mcm tu..aku akan cuba usahakan bulan 12 ni.. Twisted Evil Twisted Evil

    x sabar aku nak tgk LON beraksi dgn tayar Battlax plak ..... cheers cheers
    kalo tayar IRC pon dah tahap Wak SP kalo battlax x tau la aku.... Shocked Shocked

    Tuah siapkan kelengkapan ke TREK DAY ....... cheers cheers cheers

    mari3 reramai kan trackday..
    hehee..
    ko nak masok ble carl??
    13hb ke 20hb??
    aku 20 bru masok..
    13 xblh..
    tgh exam..
    huhuu..
    [left]

    13hb ngan kengkawan2 yg lain . 20hb kat kpg alang2 g
    kenduri kawin fooart19hb


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mat_botak

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by mat_botak on Fri Mar 11, 2011 12:15 pm

    duke wrote:best meleper ye sedare2 sekalian Very Happy
    aku bila ntah nak join...meleper kat jln sg tua je la wat masa skrg huhu
    jln sg tue???dduk mne???sy dduk area situ la...

    Sponsored content

    Re: Trackday 22/11/2009

    Post by Sponsored content Today at 8:30 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:30 pm