Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    kippers melaka

    Share

    eman_92

    kippers melaka

    Post by eman_92 on Thu Nov 26, 2009 10:13 am

    salam, sape2 kippers melaka atau yg dekat dgn melaka tolong bagi respon kat sini.. aku dgn cencorot nak buat mini tts kat melaka.. tarikh akan diumumkan kelak. tq.klau kipper kl nak turun skali lagi meriah... kl-melaka bukan jauh sangat pon... sekentut je..hehehe
    klua ade kat area melaka tu calling2 la aku 017-2698216


    Last edited by eman_92 on Mon Nov 30, 2009 8:49 pm; edited 2 times in total

    alldisc

    Re: kippers melaka

    Post by alldisc on Thu Nov 26, 2009 10:25 am

    aku org melaka. tapi keja kl. he he he...

    zaman aku guna krz dari thn 2000 smpi thn 2007 mmg tak nampak org melayu guna kips. aku je sorg kat melaka... yg aku nampak laa..

    anyway eman, apa kata ko kumpulkan bdk2 spm dulu. utk wat ulang kaji... jgn marah haa... nt aku letupkan roundabout kat alor gajah tu...

    eman_92

    Re: kippers melaka

    Post by eman_92 on Thu Nov 26, 2009 7:42 pm

    alldisc wrote:aku org melaka. tapi keja kl. he he he...

    zaman aku guna krz dari thn 2000 smpi thn 2007 mmg tak nampak org melayu guna kips. aku je sorg kat melaka... yg aku nampak laa..

    anyway eman, apa kata ko kumpulkan bdk2 spm dulu. utk wat ulang kaji... jgn marah haa... nt aku letupkan roundabout kat alor gajah tu...
    alldisc SL...hahaha
    spm dah nak abis ... lagi 2 paper jer..

    kurt2812

    Re: kippers melaka

    Post by kurt2812 on Sun Nov 29, 2009 8:32 pm

    eman_92 wrote:
    alldisc wrote:aku org melaka. tapi keja kl. he he he...

    zaman aku guna krz dari thn 2000 smpi thn 2007 mmg tak nampak org melayu guna kips. aku je sorg kat melaka... yg aku nampak laa..

    anyway eman, apa kata ko kumpulkan bdk2 spm dulu. utk wat ulang kaji... jgn marah haa... nt aku letupkan roundabout kat alor gajah tu...
    alldisc SL...hahaha
    spm dah nak abis ... lagi 2 paper jer..

    elok ko tarbiah kt kawan2 ko..cakap kt bapak2 atau opah2 diorang,klo spm cemerlang,bli r kips sebijik,yg 2nd pnyer pon ok what?

    cdan

    Re: kippers melaka

    Post by cdan on Sun Nov 29, 2009 10:43 pm

    kurt2812 wrote:
    eman_92 wrote:
    alldisc wrote:aku org melaka. tapi keja kl. he he he...

    zaman aku guna krz dari thn 2000 smpi thn 2007 mmg tak nampak org melayu guna kips. aku je sorg kat melaka... yg aku nampak laa..

    anyway eman, apa kata ko kumpulkan bdk2 spm dulu. utk wat ulang kaji... jgn marah haa... nt aku letupkan roundabout kat alor gajah tu...
    alldisc SL...hahaha
    spm dah nak abis ... lagi 2 paper jer..

    elok ko tarbiah kt kawan2 ko..cakap kt bapak2 atau opah2 diorang,klo spm cemerlang,bli r kips sebijik,yg 2nd pnyer pon ok what?

    jgn pulak bapak atau opah diorang yg asyik nak bawa sude...

    kurt2812

    Re: kippers melaka

    Post by kurt2812 on Mon Nov 30, 2009 6:34 am

    eman_92 wrote:salam, sape2 kippers melaka atau yg dekat dgn melaka tolong bagi respon kat sini.. aku dgn cencorot nak buat mini tts kat melaka.. tarikh akan diumumkan kelak. tq.klau kipper kl nak turun skali lagi meriah... kl-melaka bukan jauh sangat pon... sekentut je..hehehe

    set je masa,klo aku ada free,aku turun la..umah ko kt alor gajah kan?? dekat x dgn melaka pindah?

    cencorot

    Re: kippers melaka

    Post by cencorot on Mon Nov 30, 2009 12:32 pm

    salam..hehehehe...bagus2...klu nk TTS nnti calling2 aku..aku dah ada 2-3 org kt cni..termasuk brader2 polis kt pengkalan tu...kita wat TTS mini...

    cencorot

    Re: kippers melaka

    Post by cencorot on Mon Nov 30, 2009 12:33 pm

    alldisc wrote:aku org melaka. tapi keja kl. he he he...

    zaman aku guna krz dari thn 2000 smpi thn 2007 mmg tak nampak org melayu guna kips. aku je sorg kat melaka... yg aku nampak laa..

    anyway eman, apa kata ko kumpulkan bdk2 spm dulu. utk wat ulang kaji... jgn marah haa... nt aku letupkan roundabout kat alor gajah tu...

    bro melaka area mane????

    eman_92

    Re: kippers melaka

    Post by eman_92 on Mon Nov 30, 2009 8:45 pm

    kurt2812 wrote:
    eman_92 wrote:salam, sape2 kippers melaka atau yg dekat dgn melaka tolong bagi respon kat sini.. aku dgn cencorot nak buat mini tts kat melaka.. tarikh akan diumumkan kelak. tq.klau kipper kl nak turun skali lagi meriah... kl-melaka bukan jauh sangat pon... sekentut je..hehehe

    set je masa,klo aku ada free,aku turun la..umah ko kt alor gajah kan?? dekat x dgn melaka pindah?

    dekat jer.. klau kau ade kt area2 sini calling2 lar

    kurt2812

    Re: kippers melaka

    Post by kurt2812 on Mon Nov 30, 2009 8:47 pm

    eman_92 wrote:
    kurt2812 wrote:
    eman_92 wrote:salam, sape2 kippers melaka atau yg dekat dgn melaka tolong bagi respon kat sini.. aku dgn cencorot nak buat mini tts kat melaka.. tarikh akan diumumkan kelak. tq.klau kipper kl nak turun skali lagi meriah... kl-melaka bukan jauh sangat pon... sekentut je..hehehe

    set je masa,klo aku ada free,aku turun la..umah ko kt alor gajah kan?? dekat x dgn melaka pindah?

    dekat jer.. klau kau ade kt area2 sini calling2 lar

    OK2 TARAK HAL PUNYA!!!
    AKU ADA KAWAN KT SITU..

    eman_92

    Re: kippers melaka

    Post by eman_92 on Tue Dec 01, 2009 6:40 pm

    MINI TTS MELAKA...

    TARIKH:2/12/2009

    WAKTU: 5 PETANG

    TEMPAT: KUEH UDANG ALOR GAJAH

    ranjau_berduri

    Re: kippers melaka

    Post by ranjau_berduri on Wed Dec 02, 2009 1:35 am

    Jom ke mersing... 5 Dec 2009... dekat jer ngan melaka tu... ada bran???

    kurt2812

    Re: kippers melaka

    Post by kurt2812 on Wed Dec 02, 2009 5:08 am

    eman_92 wrote:MINI TTS MELAKA...

    TARIKH:2/12/2009

    WAKTU: 5 PETANG

    TEMPAT: KUEH UDANG ALOR GAJAH

    saper lg yg nak turun??wat petang?? oh luper,malam nanti ko nak stadi..huhuhuhu!!! jgn marah eman!!! Razz Razz Razz

    eman_92

    Re: kippers melaka

    Post by eman_92 on Wed Dec 02, 2009 9:19 am

    ali_wng wrote:Jom ke mersing... 5 Dec 2009... dekat jer ngan melaka tu... ada bran???
    ape barang g mersing.. g singapore la best...

    eman_92

    Re: kippers melaka

    Post by eman_92 on Wed Dec 02, 2009 10:20 am

    kurt2812 wrote:
    eman_92 wrote:MINI TTS MELAKA...

    TARIKH:2/12/2009

    WAKTU: 5 PETANG

    TEMPAT: KUEH UDANG ALOR GAJAH

    saper lg yg nak turun??wat petang?? oh luper,malam nanti ko nak stadi..huhuhuhu!!! jgn marah eman!!! Razz Razz Razz
    kau kalau nak dtg mlm boleh jer...

    kurt2812

    Re: kippers melaka

    Post by kurt2812 on Wed Dec 02, 2009 8:38 pm

    eman_92 wrote:
    kurt2812 wrote:
    eman_92 wrote:MINI TTS MELAKA...

    TARIKH:2/12/2009

    WAKTU: 5 PETANG

    TEMPAT: KUEH UDANG ALOR GAJAH

    saper lg yg nak turun??wat petang?? oh luper,malam nanti ko nak stadi..huhuhuhu!!! jgn marah eman!!! Razz Razz Razz
    kau kalau nak dtg mlm boleh jer...

    mlm ni aku tgk wayang smpai kol 12..len kali r.. Laughing

    cencorot

    Re: kippers melaka

    Post by cencorot on Tue Dec 08, 2009 9:57 am

    man...waa...x lama lg ko dah merdekalah ye...bolehlah kie lepak2 kt kue udg slalu..ari sbtu 12 hb dis ni jom lepak2 kt kue udg..ajk bdk2 nogori 9 skali...kurt..jomlah trn ape ditunggu lg...

    wan tuah

    Re: kippers melaka

    Post by wan tuah on Tue Dec 08, 2009 9:29 pm

    kippers melaka...pe kate sok mlm kte buat tts kat area melaka mall??
    jam 9mlm - 12mlm..

    cencorot

    Re: kippers melaka

    Post by cencorot on Wed Dec 09, 2009 11:30 am

    cantekk idea tu..tp kesian kt budak2 spm ni..klu x silap saya diorg ada lg 1 paper ari khamis ni...ape2 hal pon bglah lepas dia pnye exam dulu ..masa depan diorg tu..sy dah plan ngan eman nk lepak kt kue udang ari sbtu ni..jomlah trn skali..pekene KUE UDANG ALOR GAJAH!!!! huhu..best wooo..

    ranjau_berduri

    Re: kippers melaka

    Post by ranjau_berduri on Thu Dec 10, 2009 8:26 pm

    ui.... nak trun mlaka sabtu neh... jom lepak minum... Razz Razz

    killerbeazt

    Re: kippers melaka

    Post by killerbeazt on Thu Dec 10, 2009 8:44 pm

    jom2 semua
    haha
    ..kita kene kueh udang..

    eman_92

    Re: kippers melaka

    Post by eman_92 on Fri Dec 11, 2009 12:39 am

    ali_wng wrote:ui.... nak trun mlaka sabtu neh... jom lepak minum... Razz Razz
    dtg alor gajah bro.. kita mkan keuh udang...klau dah sampai sini nanti contact aku 017-2698216

    wan tuah

    Re: kippers melaka

    Post by wan tuah on Fri Dec 11, 2009 1:03 pm

    esok mlm abg zam PD buat tts di ampangan makan nasi lemak bersama team ZXR dan Ninja..kippers melaka ade yg turun ker???

    aJa

    Re: kippers melaka

    Post by aJa on Fri Dec 11, 2009 1:04 pm

    wan tuah wrote:esok mlm abg zam PD buat tts di ampangan makan nasi lemak bersama team ZXR dan Ninja..kippers melaka ade yg turun ker???

    jom la kippers mlaka trun skali..
    hehee..

    eman_92

    Re: kippers melaka

    Post by eman_92 on Fri Dec 11, 2009 1:59 pm

    aJa wrote:
    wan tuah wrote:esok mlm abg zam PD buat tts di ampangan makan nasi lemak bersama team ZXR dan Ninja..kippers melaka ade yg turun ker???

    jom la kippers mlaka trun skali..
    hehee..
    sory sume.. aku x dpt turun ampangan besok.. x der sen ar..
    maybe cencorot pegi kowt.

    Sponsored content

    Re: kippers melaka

    Post by Sponsored content Today at 7:31 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:31 pm