Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Share

    awin

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by awin on Wed May 19, 2010 3:43 pm

    gile ahh... nak blaja melefer pun kne ade sijil siot.. huhuhuhuh.... brapa kos nak amik? aku nak jgak la sijil melefer2 nih.. lutut pun xcecah2 lagi nih.. uhuhuh..

    carlnain

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by carlnain on Wed May 19, 2010 4:21 pm

    awin wrote:gile ahh... nak blaja melefer pun kne ade sijil siot.. huhuhuhuh.... brapa kos nak amik? aku nak jgak la sijil melefer2 nih.. lutut pun xcecah2 lagi nih.. uhuhuh..

    Ooohh....ko x yan awin , ko skunk tahap DEGREE selalukan amik exam kan DEWAN PEPERIKSAAN SEPANG..... Wink Wink
    lagi berapa level lagi beb nak dpt sambung MASTER (DEWA).....hehehehe


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    ishe

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by ishe on Tue May 25, 2010 3:21 pm

    sifoo2 sume..ble lgi nak adekan test..bley la blajar2 dlu..nak ambik exam terus takut xlepas la plak...

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Tue May 25, 2010 4:33 pm

    hujung minggu ni pun ok gak.hehehe,sesiapa berminat contact aku di kosong 19 277..1330

    zampd

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by zampd on Wed May 26, 2010 9:45 am

    azzo wrote:hujung minggu ni pun ok gak.hehehe,sesiapa berminat contact aku di kosong 19 277..1330

    hujung minggu ni ada kelas ek....................teringin betul nak belajar tapi hati tak cukup kering laaaa.............
    nak cuba2 kat bukit belacan dulu la..........................

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Wed May 26, 2010 10:28 am

    tak payah kering atau basah,pi jalan jalan je...takleh all out kat jalan awam..marabahaya
    just for fun only

    ishe

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by ishe on Wed May 26, 2010 10:59 am

    [quote="azzo"]hujung minggu ni pun ok gak.hehehe,sesiapa berminat contact aku di kosong 19 277..1330[/quote
    syer berminat....ujung minggu ni..memang free..hehe..moto da seminggu x jlan ni...

    gammafiber

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by gammafiber on Wed May 26, 2010 1:47 pm

    Jom!

    carlnain

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by carlnain on Thu May 27, 2010 2:16 am

    D ULANGI :

    Sesiapa yg berhajat ambil exam , sila listkan nama anda supaya memudahkan DEKAN n PENGAWAS PEPERIKSAAN.
    meneliti LIST kehadiran pada hari tersebut. Kippers2 yg bosang2 x ikot ride MERSING BERSAMA MPSJ lehla
    pollow EXAM ni .


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Thu May 27, 2010 10:20 am

    Sifu atok dah bersetuju nak menurunkan ilmu pada 30 hb 5 2010
    Sila berjumpa di Shell menghala ke Selayang dari Ampang yang pertama sebelum flyover naik ke karak(sebab ada dua Shell kat situ)
    Pada pukul 900am...930am tayar golek...
    Sila pakai pakaian keselamatan yang baik(complete gear)
    Pegi dengan niat nak belajar bukan berlumba lumba kay

    doctor kura-kura

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by doctor kura-kura on Thu May 27, 2010 10:33 am

    azzo wrote:Sifu atok dah bersetuju nak menurunkan ilmu pada 30 hb 5 2010
    Sila berjumpa di Shell menghala ke Selayang dari Ampang yang pertama sebelum flyover naik ke karak(sebab ada dua Shell kat situ)
    Pada pukul 900am...930am tayar golek...
    Sila pakai pakaian keselamatan yang baik(complete gear)
    Pegi dengan niat nak belajar bukan berlumba lumba kay
    Rugi x ikut...

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Azroy on Thu May 27, 2010 12:24 pm

    azzo wrote:Sifu atok dah bersetuju nak menurunkan ilmu pada 30 hb 5 2010
    Sila berjumpa di Shell menghala ke Selayang dari Ampang yang pertama sebelum flyover naik ke karak(sebab ada dua Shell kat situ)
    Pada pukul 900am...930am tayar golek...
    Sila pakai pakaian keselamatan yang baik(complete gear)
    Pegi dengan niat nak belajar bukan berlumba lumba kay

    aik??? aku pulak turun ilmu.. aku belum sampai tahap sifoo da.. aku taufoo je.. aku tak layak mengajar orang..

    mira_buruk

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by mira_buruk on Thu May 27, 2010 12:45 pm

    Aisey rajin lak skrg aktiviti membukit ni
    sib baik lah gondrong aku lom siap, kalo tak nak gak ikut tgk burung sambil makan angin

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Azroy on Thu May 27, 2010 1:25 pm

    mira_buruk wrote:Aisey rajin lak skrg aktiviti membukit ni
    sib baik lah gondrong aku lom siap, kalo tak nak gak ikut tgk burung sambil makan angin
    Yamaha SS kan ade?? jom la Sam!! boleh minum teh kat kedai mamak kat atas tu.. aku belum pernah g lagi ni.. huhuu..

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Thu May 27, 2010 2:03 pm

    apa barang kedai mamak...coffee bean la

    mira_buruk

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by mira_buruk on Thu May 27, 2010 3:15 pm

    Azroy wrote:
    mira_buruk wrote:Aisey rajin lak skrg aktiviti membukit ni
    sib baik lah gondrong aku lom siap, kalo tak nak gak ikut tgk burung sambil makan angin
    Yamaha SS kan ade?? jom la Sam!! boleh minum teh kat kedai mamak kat atas tu.. aku belum pernah g lagi ni.. huhuu..

    Jgn buat pasal Atok..... lepas mmg lepas moto tu coz cond ok
    cuma letih sikit ler.... 110 cc nak polo 150 cc
    c u lah jawab nye

    tgk ler mcm mana nnt dah siap, InsyaAllah kalo kelapangan boleh polo kot
    latest event ke Camaron kan, dgn 150cc bike ?

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Azroy on Thu May 27, 2010 3:40 pm

    mira_buruk wrote:
    Azroy wrote:
    mira_buruk wrote:Aisey rajin lak skrg aktiviti membukit ni
    sib baik lah gondrong aku lom siap, kalo tak nak gak ikut tgk burung sambil makan angin
    Yamaha SS kan ade?? jom la Sam!! boleh minum teh kat kedai mamak kat atas tu.. aku belum pernah g lagi ni.. huhuu..

    Jgn buat pasal Atok..... lepas mmg lepas moto tu coz cond ok
    cuma letih sikit ler.... 110 cc nak polo 150 cc
    c u lah jawab nye

    tgk ler mcm mana nnt dah siap, InsyaAllah kalo kelapangan boleh polo kot
    latest event ke Camaron kan, dgn 150cc bike ?
    Alah Sam.. tak kisah motor ape pun.. Free Ride..nak laju, lajulah.. nak relex, relax la.. sampai atas boleh lepak2 beriadah sambil menghirup udara segar.. Jom!!

    Last event ke Cameron 125Z pun ade..

    ishe

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by ishe on Thu May 27, 2010 3:52 pm

    orait..syer musti sampai nanti...hehehe..

    wengweng

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by wengweng on Thu May 27, 2010 4:12 pm

    aku pon nk itut gak..

    ishe

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by ishe on Thu May 27, 2010 4:54 pm

    jom2..jumpe d sane..hatukatik xnak join ker..huhhh..

    pirate

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by pirate on Fri May 28, 2010 7:14 pm

    cam best jer..
    Pegi dengan niat nak bergeres belajar bukan berlumba lumba kay

    wengweng

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by wengweng on Sat May 29, 2010 7:03 pm

    sape yg ikut sok nie??ramai ke??

    mal 5190

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by mal 5190 on Sat May 29, 2010 10:58 pm

    wengweng wrote:sape yg ikut sok nie??ramai ke??
    dari pj..
    aku, kacang, pirate..

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Mon May 31, 2010 10:41 am

    ride kali ni bukan setakat bukit tinggi dan awana,ulu yam pun termasuk skali.....hehehe...dah tamat...minggu depan lain tempat pulak...

    Idris Bin Mat Seman

    mau angkat sijil?? mari ke dewan peperiksaan b.t dan a.w.

    Post by Idris Bin Mat Seman on Mon May 31, 2010 11:14 am

    jika tiada yg jatuh,moto rosak dan sebainya,5 student,1 dekan serta cukup syaratnya
    dengan rasmi student lulus peperiksaan d b.t dan a.w step 1 bagi yg pertama kalinya.
    semoga berjaya untuk yg seterusnya.

    Sponsored content

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Sponsored content Today at 6:05 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:05 am