Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Share

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by amirburn on Mon Feb 22, 2010 9:36 am

    Azroy wrote:berapa orang pergi?? sapa g? sori sesangat2 tak dapat joint last munits.. ada aral melintakg..

    6 org je atuk.. Wink

    hantukatik

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by hantukatik on Mon Feb 22, 2010 9:41 am

    [quote="amirburn"]
    Azroy wrote:berapa orang pergi?? sapa g? sori sesangat2 tak dapat joint last munits.. ada aral melintakg..


    tulun jawab...kami 6 org je pegi( 6 jahanam...hihihihi ). Tq sifu tulun aja camane tarian naga smlm...mcm2 teknik ade. Dari bediri sampai guling2... lol! lol! lol!

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Azroy on Mon Feb 22, 2010 10:59 am

    amirburn wrote:
    Azroy wrote:berapa orang pergi?? sapa g? sori sesangat2 tak dapat joint last munits.. ada aral melintakg..

    6 org je atuk.. Wink

    Waaa.... boleh tahan ko layan conner turun bukit.. 140KM/h... laju tu.. aku 80KM/h je coner turun bukit.. kekuikekuikekui.. ape-apepun aku bangga dgn ko.. Rajin2lah berlatih..

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by amirburn on Mon Feb 22, 2010 11:06 am

    Azroy wrote:
    amirburn wrote:
    Azroy wrote:berapa orang pergi?? sapa g? sori sesangat2 tak dapat joint last munits.. ada aral melintakg..

    6 org je atuk.. Wink

    Waaa.... boleh tahan ko layan conner turun bukit.. 140KM/h... laju tu.. aku 180KM/h je coner turun bukit.. kekuikekuikekui.. ape-apepun aku bangga dgn ko.. Rajin2lah berlatih..

    ye ke 80 je??huhu lupe letak 1 dkt depan..(180km/h)..byk lagi nk kne blajar..byk yg salah lagi..yg perlu di perbetulkan..

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Azroy on Mon Feb 22, 2010 11:17 am

    Woit.. ko pandai-pandai tambah kat depan tu ek?? aku mana pernah laju selama ni..aku dah bertambah slow la sekarang.. masa untuk pencen.. hahahaa.. good luck to u bro!!

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by amirburn on Mon Feb 22, 2010 11:20 am

    Azroy wrote:Woit.. ko pandai-pandai tambah kat depan tu ek?? aku mana pernah laju selama ni..aku dah bertambah slow la sekarang.. masa untuk pencen.. hahahaa.. good luck to u bro!!

    awal lagi atuk..kami mmerlukan otai2..tuk bimbing kami.. Razz

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Azroy on Mon Feb 22, 2010 11:25 am

    amirburn wrote:
    Azroy wrote:Woit.. ko pandai-pandai tambah kat depan tu ek?? aku mana pernah laju selama ni..aku dah bertambah slow la sekarang.. masa untuk pencen.. hahahaa.. good luck to u bro!!

    awal lagi atuk..kami mmerlukan otai2..tuk bimbing kami.. Razz

    Dekat Track Awin ade untuk beri bimbingan.. kat Kelawang, Bukit tinggi, Awana, Genting, Karak, lik lau, Cameron Azzo ade jangan risau.. jangan malu utk bertanya dgn dia org.. aku pun belajar dgn depa gak.. haha..

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by amirburn on Mon Feb 22, 2010 11:31 am

    Azroy wrote:
    amirburn wrote:
    Azroy wrote:Woit.. ko pandai-pandai tambah kat depan tu ek?? aku mana pernah laju selama ni..aku dah bertambah slow la sekarang.. masa untuk pencen.. hahahaa.. good luck to u bro!!

    awal lagi atuk..kami mmerlukan otai2..tuk bimbing kami.. Razz

    Dekat Track Awin ade untuk beri bimbingan.. kat Kelawang, Bukit tinggi, Awana, Genting, Karak, lik lau, Cameron Azzo ade jangan risau.. jangan malu utk bertanya dgn dia org.. aku pun belajar dgn depa gak.. haha..

    orite la mcm tu..hihi..buat mase skrg nk pelan2 dulu..sket2.. Razz

    alldisc

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by alldisc on Mon Feb 22, 2010 2:33 pm

    Azroy wrote:
    amirburn wrote:
    Azroy wrote:berapa orang pergi?? sapa g? sori sesangat2 tak dapat joint last munits.. ada aral melintakg..

    6 org je atuk.. Wink

    Waaa.... boleh tahan ko layan conner turun bukit.. 140KM/h... laju tu.. aku 280KM/h je coner turun bukit.. kekuikekuikekui.. ape-apepun aku bangga dgn ko.. Rajin2lah berlatih..

    terbaik dari ladang... ---> atuk aka azroy

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Azroy on Mon Feb 22, 2010 2:48 pm

    alldisc wrote:
    Azroy wrote:
    amirburn wrote:
    Azroy wrote:berapa orang pergi?? sapa g? sori sesangat2 tak dapat joint last munits.. ada aral melintakg..

    6 org je atuk.. Wink

    Waaa.... boleh tahan ko layan conner turun bukit.. 140KM/h... laju tu.. aku 280KM/h je coner turun bukit.. kekuikekuikekui.. ape-apepun aku bangga dgn ko.. Rajin2lah berlatih..

    terbaik dari ladang... ---> atuk aka azroy

    ai... tambah nasi nampak?? ini boleh mendatangkan kemarahan dan kemaluan.. hahahaha.. Laughing

    cdan

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by cdan on Wed Mar 03, 2010 1:39 pm

    bila nak pegi lagi... kaki dok gatal nak naik bukit tinggi... huhuhu

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Wed Mar 03, 2010 2:53 pm

    korang jalan dulu,aku gantung full suit sat Very Happy

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by amirburn on Thu Mar 04, 2010 1:42 am

    azzo wrote:korang jalan dulu,aku gantung full suit sat Very Happy

    huhu..aku ketiadaan duit nk bayar yuran..harap2 cikgu azzo nk angkut balik full suit time aku dah mampu bayar yuran sekolah meleper..hihih

    hantukatik

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by hantukatik on Thu Mar 04, 2010 8:08 pm

    amirburn wrote:
    azzo wrote:korang jalan dulu,aku gantung full suit sat Very Happy

    huhu..aku ketiadaan duit nk bayar yuran..harap2 cikgu azzo nk angkut balik full suit time aku dah mampu bayar yuran sekolah meleper..hihih


    10% musti ade...hihihihihihi lol! lol! lol!

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Thu Mar 04, 2010 9:22 pm

    hantukatik wrote:
    amirburn wrote:
    azzo wrote:korang jalan dulu,aku gantung full suit sat Very Happy

    huhu..aku ketiadaan duit nk bayar yuran..harap2 cikgu azzo nk angkut balik full suit time aku dah mampu bayar yuran sekolah meleper..hihih


    10% musti ade...hihihihihihi lol! lol! lol!

    nak jugak,rindu nescafe ais DEKAT coffee bean la,hmmmm Sad

    eman_92

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by eman_92 on Thu Mar 04, 2010 9:54 pm

    aku dgr ader org kaki bukit turun private td senyap2... sape ek??

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by amirburn on Sun Mar 07, 2010 11:03 pm

    azzo wrote:
    hantukatik wrote:
    amirburn wrote:
    azzo wrote:korang jalan dulu,aku gantung full suit sat Very Happy

    huhu..aku ketiadaan duit nk bayar yuran..harap2 cikgu azzo nk angkut balik full suit time aku dah mampu bayar yuran sekolah meleper..hihih


    10% musti ade...hihihihihihi lol! lol! lol!

    nak jugak,rindu nescafe ais DEKAT coffee bean la,hmmmm Sad

    samo la kite...haha cuak wow degar dekat coffe been..mane ade sen! haha sekali~~~ Basketball

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Wed Mar 10, 2010 9:27 am

    Suit dah boleh sarung balik Very Happy

    Jumpa di Shell MRR2 sebelum flyover ke karak(MRR2 Ampang hala Batu Caves)

    Hari Ahad 14/03/2010
    Waktu 830am
    Tayar golek 845am

    Pakai body gear yang complete,kalau tak cukup tak payah ikut kay

    Jumpa disana bom Very Happy

    hantukatik

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by hantukatik on Thu Mar 11, 2010 8:23 am

    [quote="azzo"]Suit dah boleh sarung balik Very Happy

    Jumpa di Shell MRR2 sebelum flyover ke karak(MRR2 Ampang hala Batu Caves)

    Hari Ahad 14/03/2010
    Waktu 830am
    Tayar golek 845am

    Pakai body gear yang complete,kalau tak cukup tak payah ikut kay

    Jumpa disana bom Very Happy
    [/quot


    bagaikn mengantuk d sorongkn bantal, anak itik mati tertambat,pisang emas d bawa belayar....selamat hari raye.....hihihihi

    nytroz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by nytroz on Thu Mar 11, 2010 12:10 pm

    alamak, tak cukup body gear la...tak dpt nak ikut...takpela....

    gammafiber

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by gammafiber on Fri Mar 12, 2010 1:16 pm

    HantuKatik naik Bukit jugak ke, follow jugaklah tapi nak stay kat belakang!

    Nanti jumpa di puncak..

    hantukatik

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by hantukatik on Sat Mar 13, 2010 12:16 am

    gammafiber wrote:HantuKatik naik Bukit jugak ke, follow jugaklah tapi nak stay kat belakang!

    Nanti jumpa di puncak
    ..

    jom bro, memeriahkn lg xtvt ni...aku pelan je bro. ko dpn pn xpe...hihihihihi Basketball Basketball Basketball

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by amirburn on Sun Mar 14, 2010 2:29 pm

    selesai sudah penantian..tgu gambar je.. Razz

    thx pada azzo n atok.. n sume yg ade td..haha..sorry buat korang lambat service kuda ku

    hantukatik

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by hantukatik on Mon Mar 29, 2010 2:47 pm

    aduss...tayar dh nak petak dh ni...bile nk bulatkn tayar nih???

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Azroy on Mon Mar 29, 2010 3:55 pm

    kata nak stop main moto.. nak main besi plk.. huhuhu

    Sponsored content

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Sponsored content Today at 9:51 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:51 am