Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Share

    hantukatik

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by hantukatik on Mon Mar 29, 2010 4:54 pm

    Azroy wrote:kata nak stop main moto.. nak main besi plk.. huhuhu


    sbulan skali jer bro...hari2 hiway, menyampah tgk tayar. Petak bro...sogan den. Nanti org ckp pebarang sapobike tayar petak... Embarassed Embarassed hihihi...sementara bdn kecik nih ok lg, sok bdn dh beso..
    Laughing Laughing xleh baring, risau , kang baring terus...wakakakaka

    ishe

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by ishe on Mon Mar 29, 2010 11:16 pm

    yer btol 2 ble lg nak pgi...dah hampir 2 purname aku betapa pasal nak shoot pic leper ni...harap2 klu pegi lagi dapat la shoot pic yang menark... afro afro

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by amirburn on Tue Mar 30, 2010 12:36 am

    ishe wrote:yer btol 2 ble lg nak pgi...dah hampir 2 purname aku betapa pasal nak shoot pic leper ni...harap2 klu pegi lagi dapat la shoot pic yang menark... afro afro

    2 purname??haha...alangkah indahnya ketika saat di atas puncak..haha..
    nk main besi jgk la..haha..pikul sportrim!

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Wed Apr 07, 2010 1:04 am

    bulan April ni boleh dikatakan setiap minggu aku bz,kena gantung suit dulu
    sesiapa nak pegi ajak ler sifu atok,dia tengah semangat tu

    hantukatik

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by hantukatik on Wed Apr 07, 2010 2:19 am

    azzo wrote:bulan April ni boleh dikatakan setiap minggu aku bz,kena gantung suit dulu
    sesiapa nak pegi ajak ler sifu atok,dia tengah semangat tu


    Aiseymen...cip bz pasal nk angkat R6 tu. pirat pirat pirat
    tayar baru dh sarong. takut jd petak lg lame2...sifu atok...bile on??

    carlnain

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by carlnain on Wed Apr 07, 2010 3:17 am

    hantukatik wrote:
    azzo wrote:bulan April ni boleh dikatakan setiap minggu aku bz,kena gantung suit dulu
    sesiapa nak pegi ajak ler sifu atok,dia tengah semangat tu


    Aiseymen...cip bz pasal nk angkat R6 tu. pirat pirat pirat
    tayar baru dh sarong. takut jd petak lg lame2...sifu atok...bile on??

    waaa....apa nama tayar champiang tu abg body2??..... Laughing Laughing Laughing
    Terbaik dari bukit untuk bukit beb...mai cameroon tgk..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by amirburn on Thu Apr 08, 2010 11:24 am

    carlnain wrote:
    hantukatik wrote:
    azzo wrote:bulan April ni boleh dikatakan setiap minggu aku bz,kena gantung suit dulu
    sesiapa nak pegi ajak ler sifu atok,dia tengah semangat tu


    Aiseymen...cip bz pasal nk angkat R6 tu. pirat pirat pirat
    tayar baru dh sarong. takut jd petak lg lame2...sifu atok...bile on??

    waaa....apa nama tayar champiang tu abg body2??..... Laughing Laughing Laughing
    Terbaik dari bukit untuk bukit beb...mai cameroon tgk..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    cameroon ade ape??
    atok..minggu ni nak naik tak?

    motot aku ngah service..

    hantukatik

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by hantukatik on Thu Apr 08, 2010 12:19 pm

    [quote="amirburn"]
    carlnain wrote:
    hantukatik wrote:
    azzo wrote:bulan April ni boleh dikatakan setiap minggu aku bz,kena gantung suit dulu
    sesiapa nak pegi ajak ler sifu atok,dia tengah semangat tu


    Aiseymen...cip bz pasal nk angkat R6 tu. pirat pirat pirat
    tayar baru dh sarong. takut jd petak lg lame2...sifu atok...bile on??

    waaa....apa nama tayar champiang tu abg body2??..... Laughing Laughing Laughing
    Terbaik dari bukit untuk bukit beb...mai cameroon tgk..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    lain mcm pantun bro...org mengantuk jgn d sorong kn bantal...hihihihi

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Azroy on Thu Apr 08, 2010 1:02 pm

    Sape ek atok? aku pun nak berguru la dgn dia la.. teringin gak nak main bukit tinggi ni..

    ryuganz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by ryuganz on Sat May 08, 2010 11:44 pm

    rase macam nak gi awana le esok. mcm takde kawan plak.

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by amirburn on Sun May 09, 2010 1:08 am

    ryuganz wrote:rase macam nak gi awana le esok. mcm takde kawan plak.

    perh..dah lame rasenye x pg bukit tinggi..bro ryuganz x sambut monthers day ke? Very Happy

    ryuganz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by ryuganz on Sun May 09, 2010 1:16 am

    aku sambut hari raya puasa/raya haji/hari keputeraan nabi je,
    aku mothers day ni..dh tiap2 hari plak...anak-day takde ke?

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by amirburn on Sun May 09, 2010 1:30 am

    ryuganz wrote:aku sambut hari raya puasa/raya haji/hari keputeraan nabi je,
    aku mothers day ni..dh tiap2 hari plak...anak-day takde ke?

    ye la..xkn track day x puas kot.. Very Happy

    ryuganz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by ryuganz on Sun May 09, 2010 1:35 am

    tak puas.TD 1st may aku tak daapat gi. menyesal rase.saje nak feel mengembara, walaupun dekat. haha.amik gamba/video yang patut2

    amirburn

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by amirburn on Thu May 13, 2010 10:02 pm

    hahha..aku ade tgk video ko edit dkt utube..layan!

    carlnain

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by carlnain on Sat May 15, 2010 1:04 pm

    carlnain wrote:
    Idris Bin Mat Seman wrote:repeat terjah kabus?aku sokong sangat.ari tu byk kippers yg terlepas
    x dpt pergi.kalu aku turut srta kali ni aku dah dpt sijil tahap 3.lagi 7 kali
    aku dapat sijil sifu
    .tapi bagaimana yg dah lbh dari 10 kali?owh....mgkn
    dah tahap bersifu2 atau dewa,hihihi

    Owh jauh lagi perjalanan bro, mari kita lihat laluan perjalanan KAKI LEPER tuk mendapat title Mahaguru(P.HD).

    Pengkelasan sijil hingga tahap Mahaguru mcm ni ,hehehehehe

    1.10x Sijil baru Antubukit,sungai dan rimba (pas tu smbg ke Diploma (ohtai))

    2.10x Diploma baru Ohtai (pas tu smbg ke degree(sifuu))

    3.10x Degree baru Sifu (pas tu smbg ke Master(Dewa)

    4.10x Master baru Dewa (pas tu smbg ke P.H.D(Mahaguru))

    5.10x P.H.D baru lah tamat segala pengajaran Layak mendapat Panggilan MAHAGURU@GRANDMASTER.

    *Down d kira FAIL , WAJIB tuk REPEAT SEMULA.....

    *Muto Rusak d kira FAIL , Wajib tuk REPEAT SEMULA .....

    *EXTEND hanya pada yg tidak punya cukup kelengkapan RIDING GEAR...

    (jaga2 Safty opiser or pengawas peperiksaan akan memerhati )

    *Segala sijil2 tersebut leh d ambil d semua tpt2 peperiksaan sama ada d DEWAN KK, DEWAN CH, DEWAN BT,DEWAN AW,
    DEWAN FR, DEWAN BP, DEWAN PG, DEWAN MRS dan Dewan2 peperiksaan lain mengikut Negeri .

    *Peperiksaan D DEWAN SEPANG merangkap DEWAN2 PEPERIKSAAN YG BESAR2 ELITE , PASIR GUDENG , MMIC, PASIR SALAK
    layak mengambil terus DEGREE dan ke ATAS.....

    *Kelayakan tuk mengambil peperiksaan tersebut mestilah melalui PERMOHONAN TUK MENGAMBIL PEPERIKSAAN yg
    akan D LULUSKAN MAJLIS KAKI LEPER dan d pengerusikan oleh KAWASAKIKIPS sebagai supporter
    .......

    *Tanpa Kelulusan Majlis peperiksaan kawasakikips , segala gelaran terbatal (underground daa)


    SO skunk korang leh pikir2kan lah korang d tahap mana , Aku masih d tahap WSL (warga sembang lebat....hehehehheehe)


    P/S : Pernah mengambil Sijil Bukit Tinggi tapi Fail......... 1x course 2 org sekali fail

    Segala cite tuk angkat peperiksaan B.T and A.W(Bukit Tinggi dan awana) leh cite kat cni.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Mon May 17, 2010 10:32 am

    Memang banyak pengalaman kalau rajin pegi ke bukit..tapi tanpa bimbingan kemungkinan cara leper tu tak berapa selamat..
    Jadi without guidance walaupun dah lebih 20 kali layan mungkin tak dapat jugak tittle seperti yang carl9 citer

    Idris Bin Mat Seman

    mau angkat sijil?? mari ke dewan peperiksaan b.t dan a.w.

    Post by Idris Bin Mat Seman on Mon May 17, 2010 10:57 am

    betul la sifu,memang susah nak dapatkan tittle yg carl9 bagi.dah la peperiksaan cam ni x leh meniru.
    kena ada dekan,5 student baru leh d sahkan.kalu leper sesorang alamatnya habis je la minyak moto.
    nak kena keje kuat ni,dapat taraf antu bukit dah la kot.

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Azroy on Mon May 17, 2010 11:46 am

    Pada aku gelaran tu semua tak penting.. Cukuplah kita mengatahui teknik-teknik dan cara yang betul untuk mengambil conner dgn selamat.. Itu dah 1000 rahmat bagi aku.. aku bukannya nak masuk race pun.. Aku daripada tak reti conner, sampailah boleh conner.. Pernah suatu ketika dahulu di Kuala Kelawang, aku tak boleh nak kejar 3 bijik motor ais-kerim.. bapak laju dia org bawak.. kekekeke.. Alhamdulillah.. Terimakasih kat Dato' Paduka Azzo.. sekarang ni aku dah blh meleper, walaupun aku tak selaju beliau, tapi aku boleh meleper.. So kawan-kawan.. Belajarlah daripada orang yang betul..


    Sukan bermotor ini adalah satu seni.. (Sifoo aku cakap..) Semua org boleh bawak motor.. Tapi sudahkah anda mengenali motor anda 100%??? Anda yang menuasai motor atau motor yang menguasai anda?? Fikir-fikirkan lah..

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Mon May 17, 2010 4:44 pm

    jeng jeng jeng....spam sat

    ranjau_berduri

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by ranjau_berduri on Mon May 17, 2010 6:36 pm

    Rindu gler sei......

    wengweng

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by wengweng on Mon May 17, 2010 6:50 pm

    susah giler...
    ambik sijil je pon..
    aku ambik degree dulu pn x susah cmnie..

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Tue May 18, 2010 10:25 am

    nak seribu daya...taknak seribu dalih

    ranjau_berduri

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by ranjau_berduri on Tue May 18, 2010 11:27 am

    azzo wrote:nak seribu daya...taknak seribu dalih
    bile nak main beribu korner sifoo??? 2 tahun lagi kan... aku ngah kumpul2 duit...

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by azzo on Tue May 18, 2010 5:13 pm

    ha,1316 corner..yang ni memang dapat sijil...hem syok gak...

    2thn lagi?

    Sponsored content

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN B.T DAN A.W.

    Post by Sponsored content Today at 6:44 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:44 pm