Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Share

    alldisc

    TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 10:43 pm

    ha ha ha.. jangan marah dgn tajuk thread ni. bukan apa, ada 2 TT berasingan di hj tapah dan dataran shah alam. tapi aku dan segelintir member join jugak kedua2 TT tu. no hal beb. alasannya simple je...

    1. nak ride.
    2. nak ramah mesra dengan kippers lain.

    so sbb gambar ada lbh kurang 30, so aku bukak thread ini. bagi tuan2 mod kalau rasa tak sesuai boleh lah modify atau gabung dgn mana2 thread lain.

    gambar kippers yg aku amik dah di tepek kat thread kipper dgn motor memasing.

    gambar melalak akan ditepek kat thread aktiviti melalak ujung minggu.

    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 10:46 pm

    carlnain ajak TTS kat shah alam. aku ajak azzo, awin, aja, kurt, fooart dan skido ke sana.

    azzo tempang sbb motor kat bengkel. awin dan aja tak jawap. biasa laa kalau aku SMS tak jawap punya. so kurt, fooart dan skido yang setuju. RV kat hj tapah.

    bila aku tiba, kurt dah tunggu. 2 org kippers baru iaitu clip kertas dan helminyte akan join ride ke shah alam.



    azzo turut meraikan RV point. turut serta lumin and the gang


    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 10:48 pm

    awin join sekali tak lama pastu...



    sbb dah berjanji dgn carlnain, kami segera berlepas. ride selesa. max speed 100kmh aje. bukan nak lumba atau apa.


    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 10:49 pm

    nasi baik ride slow sbb bila tiba dataran shah alam sekor kipper pun takde. carlnain pun just on time tiba.



    helminyte dan clip kertas terus order makan...


    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 10:51 pm

    suasana makin hangat bila bakal pengantin tiba...

    fooart : aku laparrr.. jangan ganggu aku.

    kurt : (SMS) sori liza... i kena keja overtime. tak leh bawak u tengok wayang...



    fooart : nyum nyum nyum....



    Last edited by alldisc on Sun Dec 06, 2009 10:56 pm; edited 1 time in total

    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 10:52 pm

    antara geng pj yg tak join forum.



    wan tuah menjulur muka (enter frame)


    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 10:54 pm

    fooart : tadi aku potong keretapi....

    alldisc : fuhyooo... laju tu. katne?

    fooart : kat stesen komuter subang. ketapi tu tengah berhenti

    alldisc : ampeh!



    kipas tidak ketinggalan...


    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 10:57 pm

    barisan kippers. ada 11 biji. 9 ZX, 1 KR dan 1 KRZ




    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 11:01 pm

    skido : apsal ko kencing alldisc tadi, fooart?

    fooart : aritu dia kencing aku. dia tanya kapal apa yang tak boleh belayar

    skido : ko takleh jawap kan? ha ha ha. apa dia?

    fooart : iye laa orang tua tu. jawapannya kapal korek.

    skido : relaks bro. biar org kencing kita. eh, jom karaoke?

    fooart : ye laa.. tp takmo ajak alldisc. suara dia tak sedap laa..


    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 11:08 pm

    walaupun fooart takmo ajak aku, tapi akhirnya semua org tahu. ha ha ha.. padan muka ko. last2 semua org nak ikut...

    barisan kippers on the way ke USJ summit


    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 11:10 pm

    kat parking lot USJ...



    bilik kecik aje. bilik lain penuh. ramai kena berdiri.


    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 11:24 pm

    sbb bilik sempit, carlnain pecahbelahkan geng karaoke ke snooker pulak!



    kipas : aku cuba dulu... ko jgn gelak lak..


    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 11:26 pm




    alldisc

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by alldisc on Sun Dec 06, 2009 11:28 pm

    kipas : takleh laa carl. asik terpelot aje bola tu..



    carlnain : apa takleh lak... ko tgk aku. selamba aje. 9 kalu juara berturut2 kat jinjang tau!



    kipas : aku rasa ko selalu ponteng sekolah ni. main snooker. tu sbb ko terer

    carlnain : heh! heh!


    carlnain

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by carlnain on Sun Dec 06, 2009 11:40 pm

    anyway thanks bro alldisc .......

    Aku betoi2 x tau ada TTS kat Hj,Tapah.
    Pasai dlm forum x ada siapa yg announcekan .

    Anyway ride 3 Daerah semalam memang Best......berbaloi2...berbaloi2

    Thanks 2 AJK hiburan pasai ada je xtvt yg lain selain dari melepak.
    Aku pon dah lama x main pool dan seangkatan dgnnya

    Pas ni leh la buat TTS 4-5 daerah......hahahahaha.... Twisted Evil Twisted Evil


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by carlnain on Sun Dec 06, 2009 11:46 pm

    anyway thanks bro alldisc .......

    Aku betoi2 x tau ada TTS kat Hj,Tapah.
    Pasai dlm forum x ada siapa yg announcekan .

    Anyway ride 3 Daerah semalam memang Best......berbaloi2...berbaloi2

    Thanks 2 AJK hiburan pasai ada je xtvt yg lain selain dari melepak.
    Aku pon dah lama x main pool dan seangkatan dgnnya

    Pas ni leh la buat TTS 4-5 daerah......hahahahaha.... Twisted Evil Twisted Evil


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    nol_kips

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by nol_kips on Mon Dec 07, 2009 9:06 am

    jeles..jeles..xmo kawan semua org..muaaaaa No

    gambar aku ngan kips aku pun xda...muaaaaaa No

    Idris Bin Mat Seman

    tt mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by Idris Bin Mat Seman on Mon Dec 07, 2009 9:54 am

    wah!sonok hampa wat tt sampai x habak kami yg jauh.sedih dan kecewa rasanya.tidak pun kalu free blh gak turun.mcm x mau kawan je.cam ni jual moto lah,join club r1 la plak.

    serangga jalanan

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by serangga jalanan on Mon Dec 07, 2009 10:07 am

    Idris Bin Mat Seman wrote:wah!sonok hampa wat tt sampai x habak kami yg jauh.sedih dan kecewa rasanya.tidak pun kalu free blh gak turun.mcm x mau kawan je.cam ni jual moto lah,join club r1 la plak.

    MMG ADA SURUH DIORG CALL BRO SMLM...TP DH LEWAT...TAKUT BRO ADA PROGRAM LAIN LAK..
    P/S: NK MARAH BRO MARAH CARLNAIN...HIHI Twisted Evil

    ckguAzharazali

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by ckguAzharazali on Fri Dec 11, 2009 4:40 pm

    Salam,
    Aku upload apa yg sempat masa TTS di Hj. Tapah, Sri Kembangan pd 9/12/09 (Rabu malam).... sorilh aku lmbt sbb tersesat... Laughing









    carlnain

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by carlnain on Sat Dec 12, 2009 6:05 pm

    mister wrote:
    Idris Bin Mat Seman wrote:wah!sonok hampa wat tt sampai x habak kami yg jauh.sedih dan kecewa rasanya.tidak pun kalu free blh gak turun.mcm x mau kawan je.cam ni jual moto lah,join club r1 la plak.

    MMG ADA SURUH DIORG CALL BRO SMLM...TP DH LEWAT...TAKUT BRO ADA PROGRAM LAIN LAK..
    P/S: NK MARAH BRO MARAH CARLNAIN...HIHI Twisted Evil

    Woit apa lak petik nama aku ni.....
    kan aku dah umum dlm porem , anyway bang deris
    sorryla x inform guna phone . lagi pon mlm tu kitaorg pon dah lewat
    baru nak melepak.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kurt2812

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by kurt2812 on Wed Dec 23, 2009 6:37 am

    carlnain wrote:anyway thanks bro alldisc .......

    Aku betoi2 x tau ada TTS kat Hj,Tapah.
    Pasai dlm forum x ada siapa yg announcekan .

    Anyway ride 3 Daerah semalam memang Best......berbaloi2...berbaloi2

    Thanks 2 AJK hiburan pasai ada je xtvt yg lain selain dari melepak.
    Aku pon dah lama x main pool dan seangkatan dgnnya

    Pas ni leh la buat TTS 4-5 daerah......hahahahaha.... Twisted Evil Twisted Evil

    ride 3 daerah tu mcm ne??

    carlnain

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by carlnain on Wed Dec 23, 2009 10:54 am

    kurt2812 wrote:
    carlnain wrote:anyway thanks bro alldisc .......

    Aku betoi2 x tau ada TTS kat Hj,Tapah.
    Pasai dlm forum x ada siapa yg announcekan .

    Anyway ride 3 Daerah semalam memang Best......berbaloi2...berbaloi2

    Thanks 2 AJK hiburan pasai ada je xtvt yg lain selain dari melepak.
    Aku pon dah lama x main pool dan seangkatan dgnnya

    Pas ni leh la buat TTS 4-5 daerah......hahahahaha.... Twisted Evil Twisted Evil

    ride 3 daerah tu mcm ne??

    lepak kat 3-4 tpt yg berbeza , dalam 1 mlm .
    mcm mlm tu la , korang dari :

    Putrajaya - seri kembangan - shah alam - summit - subang jaya

    aku lak :
    Damansara - shah alam - summit - subang jaya

    supa gak dgn dak2 yg lain . pendek kata (pendek yg kata , panjang x kata apa.. Laughing Laughing )
    mlm tu ride memang best. Tambahan lak ada AJK HIBURAN mlm tu.... Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    skido

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by skido on Wed Dec 23, 2009 2:30 pm

    ajk hiburan dah kena tambat telor laa..
    rantai pun panjang sekitar kawasan putrajaya jek..

    Sponsored content

    Re: TT mari berpecah belah bersama pengantin

    Post by Sponsored content Today at 2:02 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:02 pm