Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Share

    ckguAzharazali

    PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by ckguAzharazali on Thu Dec 24, 2009 5:12 am

    Salam, sori lambat tempel gmbr.. Sape2 nk komen/wat dialog pd gambar2 ni, silakan.. Very Happy


    Pagi sblum brtolak ke Kumai. Brkumpul di BHP Tol Gombak.


    2 Motor yg Konvoi, moto Koboy & Helmi.

    ckguAzharazali

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by ckguAzharazali on Thu Dec 24, 2009 5:32 am

    sambungan....

    Awin : bilalah aku nk kawin ni...




    Skido relax je tp Kipas malu2 mcm pengantin plak...




    Dol : Peace..



    Ckgu, Alldisc, aJa...



    Azzo, Acoi (betul ke ejaan nama ni?), Ali_wng..

    ckguAzharazali

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by ckguAzharazali on Thu Dec 24, 2009 5:50 am

    sambungan lagi...

    Apa crite depa bertiga ni bersembang?



    Pengantin lama.... x sape sudi payungkan. Azzo : nape korang lari?



    Ni baru betul PENGANTIN BARU...



    Lps makan, Abg.Idris kenyang sampai mengantuk. Carlnain : ko tgk apa Dol?

    alldisc

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by alldisc on Thu Dec 24, 2009 8:56 am

    wahhh.. cikgu pun berbakat dalam bidang terjemahan gambar!! lawak!!

    err..yg baju ijau tu chokey namanya. takpe kita pelan2 kenal...

    wadin

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by wadin on Thu Dec 24, 2009 10:24 am

    Selamat Pengantin baru dari Kawasaki kips and the Gang

    psss fuad... ini hari aku payung kau , lain kali kau pulak payung aku:)





    Thank u kepada Aja dan Kipas kerana membantu memegang bunga manggar Very Happy


    Gabo lelaki melayu jambu terakhir Laughing Very Happy






    Last edited by wadin on Thu Dec 24, 2009 4:05 pm; edited 2 times in total

    carlnain

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by carlnain on Thu Dec 24, 2009 12:29 pm

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    kipas ambil berkat tu.....ingat kipas ingat pinky

    flower flower flower flower flower
    flower flower flower flower flower
    flower flower flower flower flower
    flower flower flower flower flower


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    ranjau_berduri

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by ranjau_berduri on Thu Dec 24, 2009 12:33 pm

    ckguAzharazali wrote:sambungan lagi...

    Apa crite depa bertiga ni bersembang?



    citer pasal lumins ni???? wakakaka...

    skido

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by skido on Thu Dec 24, 2009 2:16 pm

    ali_wng wrote:
    ckguAzharazali wrote:sambungan lagi...

    Apa crite depa bertiga ni bersembang?



    citer pasal lumins ni???? wakakaka...

    chokey : tangan kiri aku pegang kat pale dier..tangan kanan ni aku tarik kulit tuh panjang2,pastu ko tolong potong..
    ali:iskhh ko ni..ganaih..aku nyilu tau!!
    azzo:panjang betul nak tarik tuh

    ranjau_berduri

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by ranjau_berduri on Thu Dec 24, 2009 2:18 pm

    ckguAzharazali wrote:

    2 Motor yg Konvoi, moto Koboy & Helmi.
    moto power... kalo ride jer plat compom patah... laju sangat neh...

    carlnain

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by carlnain on Thu Dec 24, 2009 2:22 pm

    skido wrote:
    ali_wng wrote:
    ckguAzharazali wrote:sambungan lagi...

    Apa crite depa bertiga ni bersembang?

    citer pasal lumins ni???? wakakaka...

    chokey : tangan kiri aku pegang kat pale dier..tangan kanan ni aku tarik kulit tuh panjang2,pastu ko tolong potong..
    ali:iskhh ko ni..ganaih..aku nyilu tau!!
    azzo:panjang betul nak tarik tuh

    Skido ada bakat dialog bergambarla .... Shocked Shocked Shocked
    pas ni abisla gambir2 ride korang..... Laughing Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    wadin

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by wadin on Thu Dec 24, 2009 4:06 pm

    Pengantin Baru.. Semoga Berkekalan Very Happy



    Gambar selepas kahwin... pakai baju pagoda je.. Projek completed Very Happy


    Hepi Go Lucky



    alldisc

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by alldisc on Thu Dec 24, 2009 5:15 pm

    wadin wrote:Pengantin Baru.. Semoga Berkekalan Very Happy



    gambar ni diambil kul 1.51pm. cuba bayangkan apa akan jadi kalau gambar diambil jam 1.51am.... wakakaka...

    jom TTS jom...wakakakaka


    deen325

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by deen325 on Thu Dec 24, 2009 6:22 pm

    alldisc wrote:
    wadin wrote:Pengantin Baru.. Semoga Berkekalan Very Happy



    gambar ni diambil kul 1.51pm. cuba bayangkan apa akan jadi kalau gambar diambil jam 1.51am.... wakakaka...

    jom TTS jom...wakakakaka


    tak dapat abg nak bayangkan..
    hehehehe...

    org tua2 kata pengantin baru ni pantang di sentuh... pasti jadi
    hehehehe.. Laughing Laughing Laughing

    evilme

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by evilme on Thu Dec 24, 2009 8:18 pm

    asal la kecik bona size gambar korg ni.. payah aku nak tropong.. monitor dah la size 10" je..

    chokey84

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by chokey84 on Fri Dec 25, 2009 12:01 pm

    ade pon gambar ari 2.. thank cikgu.. kalo aku bwk camera aku ari 2 pon ok gak..
    tp ape kan daye.. hUu~

    helmynyte89

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by helmynyte89 on Fri Dec 25, 2009 1:48 pm

    Terbaik bro... Very Happy Very Happy Laughing

    ckguAzharazali

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by ckguAzharazali on Sat Dec 26, 2009 12:02 am

    chokey84 wrote:ade pon gambar ari 2.. thank cikgu.. kalo aku bwk camera aku ari 2 pon ok gak..
    tp ape kan daye.. hUu~

    It's OK Chokey. Ari ni aku ingat, esok mgkn aku lupa. Yg penting, ada sokongan kwn2, buat aku bersemangat! cheers

    ckguAzharazali

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by ckguAzharazali on Sat Dec 26, 2009 12:05 am

    helmynyte89 wrote:Terbaik bro... Very Happy Very Happy Laughing

    Helmi, apa yg terbaik tu? Rolling Eyes
    BTW, sy tabik pd Helmi sbb dpt ride dgn kwn di belakang sampai Kumai dlm ujan! Very Happy Very Happy

    carlnain

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by carlnain on Sat Dec 26, 2009 12:49 am

    ckguAzharazali wrote:
    helmynyte89 wrote:Terbaik bro... Very Happy Very Happy Laughing

    Helmi, apa yg terbaik tu? Rolling Eyes
    BTW, sy tabik pd Helmi sbb dpt ride dgn kwn di belakang sampai Kumai dlm ujan! Very Happy Very Happy

    aku pon ksai salut HROSH pasai dia direct dari kumai ke kelantan
    saspek,respek betoi........hard ride beb,,,,,,, Shocked Shocked


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    ckguAzharazali

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by ckguAzharazali on Sun Dec 27, 2009 2:15 am

    carlnain wrote:
    ckguAzharazali wrote:
    helmynyte89 wrote:Terbaik bro... Very Happy Very Happy Laughing

    Helmi, apa yg terbaik tu? Rolling Eyes
    BTW, sy tabik pd Helmi sbb dpt ride dgn kwn di belakang sampai Kumai dlm ujan! Very Happy Very Happy

    aku pon ksai salut HROSH pasai dia direct dari kumai ke kelantan
    saspek,respek betoi........hard ride beb,,,,,,, Shocked Shocked

    Kumai ke Kelantan? Shocked
    Tabik....tabik... bounce
    Aku pernah bwk ride wife aku dr KL ke Tjg.Malim pun, dia dah surrender, tobat x nak naik ZX. Very Happy Tapi aku steady lg.. tp x best klu bwk org belakang masa corner, org blkg bantai tegak badan... haru biru beb.. Mad

    cdan

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by cdan on Sun Dec 27, 2009 2:32 am

    ckguAzharazali wrote:
    carlnain wrote:
    ckguAzharazali wrote:
    helmynyte89 wrote:Terbaik bro... Very Happy Very Happy Laughing

    Helmi, apa yg terbaik tu? Rolling Eyes
    BTW, sy tabik pd Helmi sbb dpt ride dgn kwn di belakang sampai Kumai dlm ujan! Very Happy Very Happy

    aku pon ksai salut HROSH pasai dia direct dari kumai ke kelantan
    saspek,respek betoi........hard ride beb,,,,,,, Shocked Shocked

    Kumai ke Kelantan? Shocked
    Tabik....tabik... bounce
    Aku pernah bwk ride wife aku dr KL ke Tjg.Malim pun, dia dah surrender, tobat x nak na ik ZX. Very Happy Tapi aku steady lg.. tp x best klu bwk org belakang masa corner, org blkg bantai tegak badan... haru biru beb.. Mad

    takpe bang kalau tegak... cuba abang bayangan time tuh saya x der lesen dok lenjen kriss kawan lagi sorang tuh juga bwk kriss... masa tuh nak pegi main bola... time masuk kona yg kawan saya dah turun badan sekali org belakang pown ikut sama turun badan jawapan nye beramah mesra dgn cacing dan kura kura dkt longkang!!

    helmynyte89

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by helmynyte89 on Sun Dec 27, 2009 6:02 pm

    Suatu perjalanan yang jauh but seronok...
    akhirnya dapat gak berjalan ke 2 negeri....
    Pahang dan Kelantan... best bro...
    Walaupon penat tapi kami enjoy sangat... cheers cheers
    ZX memang tidak mengecewakan... bounce Very Happy

    alldisc

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by alldisc on Wed Dec 30, 2009 9:18 am

    helmynyte89 wrote:Suatu perjalanan yang jauh but seronok...
    akhirnya dapat gak berjalan ke 2 negeri....
    Pahang dan Kelantan... best bro...
    Walaupon penat tapi kami enjoy sangat... cheers cheers
    ZX memang tidak mengecewakan... bounce Very Happy

    aku rasa ko punya trip tu melibatkan beberapa negeri...

    selangor, KL, pahang dan kelantan. kalau ikut ganu lagi lah lebih lagi.

    Sponsored content

    Re: PIC KENDURI FUAD DI KUMAI 19/12/09

    Post by Sponsored content Today at 9:52 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:52 am