Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Share

    carlnain

    REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by carlnain on Mon Dec 28, 2009 9:32 am

    NI adala ckit2 gambir yg aku snap mlm tu , actually byk tapi
    banyak lak yg kabur2 n goyang . So yg ini jela yg terpilih.

    Aku rasa ni TTS terbesar thn ni . banyak muka2 baru menonjolkan diri.
    tahniah beb korang dpt n mahu juga beramas mesra dgn kippers
    dlm forum ni....next TTS d harapkan mcm ni gak la.

    Salute gak yg dtg dari seremban , rawang ,batang berjuntai n clunk (bg aku jauh gak
    jarak perjalan korang , tapi demi beramas mesra korang tiba jugak ...salute korang)
    cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers













    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by carlnain on Mon Dec 28, 2009 9:32 am











    Last edited by carlnain on Mon Dec 28, 2009 3:45 pm; edited 3 times in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by carlnain on Mon Dec 28, 2009 9:32 am











    Last edited by carlnain on Mon Dec 28, 2009 3:50 pm; edited 2 times in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by carlnain on Mon Dec 28, 2009 9:32 am











    Last edited by carlnain on Mon Dec 28, 2009 3:52 pm; edited 1 time in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by carlnain on Mon Dec 28, 2009 9:33 am









    Last edited by carlnain on Mon Dec 28, 2009 4:00 pm; edited 2 times in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by carlnain on Mon Dec 28, 2009 9:33 am

    Port Kedai Mamak











    Last edited by carlnain on Mon Dec 28, 2009 5:33 pm; edited 4 times in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by carlnain on Mon Dec 28, 2009 9:33 am









    Last edited by carlnain on Mon Dec 28, 2009 5:40 pm; edited 2 times in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Azroy

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by Azroy on Mon Dec 28, 2009 10:22 am

    Sory tak dpt join.. putra perdana hujan.. so aku berhibernasi (Tido).. hehehe

    carlnain

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by carlnain on Mon Dec 28, 2009 5:44 pm

    time nak balik kuda tunggangan en. Zorro lak terpeleoot kakinya.
    maka semangat wonderkips pon bermulala..........











    Bertambah sorang lagi WSL (paling best bro ni kalo bercerita tmbh lak dgn alldisc)



    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by carlnain on Mon Dec 28, 2009 5:50 pm











    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by carlnain on Mon Dec 28, 2009 5:54 pm









    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by carlnain on Mon Dec 28, 2009 5:55 pm









    E2 jela pict2 yg ada dlm camera aku mlm 2. korang yg ada angkat gambir leh la post2
    kat cni . mlm 2 memang best ,lepas mengubati kuda zorro yg terpeleoot.
    sebahagian kippers ride ke seri kembang (laluan yg best woo).
    segala corner dan roadblock Shocked Shocked kita org tempuh.(apa mau takut semua complet).
    Masa x mengizinkan tuk meneruskan ride ke Seri kembangan memandangkan dah kul 3pg.
    n open karok d seri kembangan dah nak tutup . so kippers berpecah belah ke haluan
    memasing.

    Bro alldisc ,
    next tts lepak sekejap2 je , terus ride balik ke 3-4 daerah .... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    alldisc

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by alldisc on Mon Dec 28, 2009 6:51 pm

    carlnain wrote:

    Bro alldisc ,
    next tts lepak sekejap2 je , terus ride balik ke 3-4 daerah .... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    roger...sbnrnya ada lagi laluan lain yg best. sbb tu aku leh layan 250km sorang diri sblm join simple ride sinclair ke tg karang. seronok punya pasal. layan je sambil cari kapcai2 yg laju ajak sparring!! wakakakaka

    zorro_night2

    zorro "selute" u all

    Post by zorro_night2 on Tue Dec 29, 2009 9:54 am

    k r kepada semua yg ada di tts putra jaya........zorro mengucapkan jutaan terima kasih kpd member2 kipps semua , u all mmg semangat setia kawan , thq coz sggup tggu besama2 kuda aku yg 'terpeleot' tu.....n sorry r terbantut lak program korg...aku nk join lg malam tu tp kuda da tempang..hahahah....papehal kalu ada lg bg tau r n kalu x de pape aku akan bersama korgg.......cayalahh kipppeeeeersssssssssssssssssssss.....10q cheers cheers cheers cheers cheers

    aku ride ngan carlnain (kepala) dr sunway, ko memang best n sempoi 'selute marshall' cheers

    carlnain

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by carlnain on Tue Dec 29, 2009 10:21 am

    zorro_night2 wrote:k r kepada semua yg ada di tts putra jaya........zorro mengucapkan jutaan terima kasih kpd member2 kipps semua , u all mmg semangat setia kawan , thq coz sggup tggu besama2 kuda aku yg 'terpeleot' tu.....n sorry r terbantut lak program korg...aku nk join lg malam tu tp kuda da tempang..hahahah....papehal kalu ada lg bg tau r n kalu x de pape aku akan bersama korgg.......cayalahh kipppeeeeersssssssssssssssssssss.....10q cheers cheers cheers cheers cheers

    aku ride ngan carlnain (kepala) dr sunway, ko memang best n sempoi 'selute marshall' cheers

    Dah jadi tanggunjawb beb , kalo moto ada problm kena tunggu.
    don't worry la pasal program tu bila2 next TTS leh buat.
    yg penting kerjasama.

    P/S : ko dah tukau ke tiub tu ? bahaya gak woo kalo jadi lagi or
    terpeleot time ride. Kalo ada budget kasi tukar je ladam yg baik ckit...hehehehe
    baru kuda ko dpt beraksi dgn full swing..... Shocked Shocked


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    zorro_night2

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by zorro_night2 on Tue Dec 29, 2009 10:31 am

    P/S : ko dah tukau ke tiub tu ? bahaya gak woo kalo jadi lagi or
    terpeleot time ride. Kalo ada budget kasi tukar je ladam yg baik ckit...hehehehe
    baru kuda ko dpt beraksi dgn full swing..... Shocked Shocked[/quote]


    hehehehe ni aku tgh buat beb....tp aku pakai tayar tu..kedai kata boleh n tayar aku tebal lg n syang kalo 2kar,jd aku pn ikut nasihat dia.....ok gak r....thq alien

    wan tuah

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by wan tuah on Wed Dec 30, 2009 2:11 am

    aku pun terasa rugi sbb tak dapat join tts di putrajaya..
    ramai muka lama dan muka baru yg belum penah aku jumpa hadir di tts putrajaya..
    harap2 lepas ni kite berpeluang besemuka dan beramas mesra..

    Ali Victor

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by Ali Victor on Sat Jan 02, 2010 11:41 am

    bro..
    seronok jumpa kawan2

    kliaepot

    REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by kliaepot on Wed Jan 06, 2010 2:59 pm

    [b]BEST LER G TTS. BYK BENDA YANG AKU EXPERIENCE! MEMANG SYOK...TUNGGU LAH JUGAK NEXT TTS~

    Sponsored content

    Re: REPORT RIDE TTS PUTRAJAYA

    Post by Sponsored content Today at 8:30 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:30 pm