Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Mengenai post jual beli di classified

    Share

    Guest
    Guest

    Mengenai post jual beli di classified

    Post by Guest on Thu Dec 31, 2009 6:48 am

    Bg yg kite tau dah intro diri tuh, takpe lah nak post, tp bg yg baru join, dah post kat tmpt jual, intro takde, aper takde, tau2 dah post kat jual, ape pendapat anda?

    bg aku la, biar la yg layak post kat classified ni yg dah ader counting post 30++ dan dah ader intro diri. Very Happy

    wadin

    Re: Mengenai post jual beli di classified

    Post by wadin on Thu Dec 31, 2009 8:55 am

    salam...
    aku look forward .. terimakasih Very Happy

    alldisc

    Re: Mengenai post jual beli di classified

    Post by alldisc on Thu Dec 31, 2009 10:00 am

    aku rasa aku setuju dgn sinclair. perlu ada sedikit kawalan supaya tiada mana2 individu ambil kesempatan mengiklan secara mudah.

    tapi kalau want to buy tu biaq pi laa saper pun nak iklan.

    want to sell to biar kita berawas. sbb dalam hidup ni orang yg berjaya ialah org yg berpesan2 dengan kesabaran.

    krijauan

    Re: Mengenai post jual beli di classified

    Post by krijauan on Thu Dec 31, 2009 1:17 pm

    alldisc wrote:aku rasa aku setuju dgn sinclair. perlu ada sedikit kawalan supaya tiada mana2 individu ambil kesempatan mengiklan secara mudah.

    tapi kalau want to buy tu biaq pi laa saper pun nak iklan.

    want to sell to biar kita berawas. sbb dalam hidup ni orang yg berjaya ialah org yg berpesan2 dengan
    kesabaran.

    itu maksud surah wal asr..berpesan pesan dengan penuh kebenaran dan kesabaran..
    betull tu alldisc..

    evilme

    Re: Mengenai post jual beli di classified

    Post by evilme on Thu Dec 31, 2009 6:50 pm

    pasal nak buat minimum post tu tak tepikir plak.. bab dulu kita² je kat sini.. tak jangka pun forum ni akan bekembang.. insyaallah kita cuba buat syarat..

    amirburn

    Re: Mengenai post jual beli di classified

    Post by amirburn on Fri Jan 01, 2010 12:25 pm

    bagus jgk..dalam masa yg sama dapat mengenali antara 1 sama lain..

    Very Happy

    ranjau_berduri

    Re: Mengenai post jual beli di classified

    Post by ranjau_berduri on Fri Jan 01, 2010 3:31 pm

    huhu... takut gak ade yg tertipu dan ade yg menipu...

    kipas

    Re: Mengenai post jual beli di classified

    Post by kipas on Wed Jan 20, 2010 4:39 pm

    ali_wng wrote:huhu... takut gak ade yg tertipu dan ade yg menipu...
    tipah tertipu bang...tipah tertipu..


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    r0cket_terbang

    Re: Mengenai post jual beli di classified

    Post by r0cket_terbang on Mon Jun 14, 2010 3:22 pm

    tu La hal...
    cuz ade yg btol2 jual,
    ade gak yg sje nak kncing2 je....

    kire situasi biarla,
    menang, menang...

    hehehe

    Sponsored content

    Re: Mengenai post jual beli di classified

    Post by Sponsored content Today at 8:23 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:23 am