Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Share

    carlnain

    REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Sun Jan 03, 2010 1:26 am

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu dpn geng P.J dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak :JALAN KEBON KLANG
    Port Lepak : REST RABOK BAY (FISHING N KARAOKE)
    Time : 8-9 sampe ngantuk
    Tarikh : 1/01/2010 jumaat malam

    contact person :carlnain - 0173360851
    Zuanblack - 0122277647(TUAN TANAH)
    kipas - 0129796716


    semua d jemput hadir ......
    Dak2 shah alam / klang kalo x turun x tau la dah dekat sgt tpt korang ni
    cheers cheers

    P/S : memandangkan TTS opisial x ada keputusan apa2 maka aku n geng2 PJ akan melepak
    kat tpt yg d atas . semua d jemput hadir . RV tuk geng2 PJ ,mcm biasa TOL BUKIT RAJA.
    en. Zuanblack akan pick up kita tepi hiway dari bukit raja ke banting.




    P/S: gambir2 akan d upload ....tungguuu..................


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Sun Jan 03, 2010 4:54 pm

    Setelah RV beberapa kali (Pick up kippers yg nak turun ke jln kebun)
    maka ride pon bermula dengan d ikuti rapat abg Idris se family(sama2 sesat)
    walaupon sesat ok gak la pasai ramai gak org2 klang terpegun tgk kippers
    bersusun ramai2 atas jalan raya ke kelang (wakakaakaa...sebenarnya kitaorg nak
    pick up gerabak bro Idris yg sesat) Laughing Laughing Laughing

    Kalo yg pikir negatif tentu diorg ckp kitaorg mlm tu semp-it...wakakakaa Laughing Laughing
    anyway semua kippers bergerak dlm formation yg sopan mlm tu...... Twisted Evil Twisted Evil

    Menunggu tuan tanah en.Zuanblack nak pick up kitaorg mlm tu.




    kacang dgn mesin hebat yg dpt duk setengah tayar je dgn carl9.... Shocked Shocked


    IS wakil rawang yg turut memeriahkan lepak2 ....nantikan is berkarok..... Shocked
    Is : ni kalo aku buat2 mata undertaker diorg takut x ???? hua..hua..hua....


    Bro edd turut menghadirkan diri dari tanjung malim bersama familynye.....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Mon Jan 04, 2010 2:11 am


    Is: mana daa tuan tanah kedaung ni.... confused confused
    Kipas:Ni yg aku hangin ni,x pueh hati betoila....mintakla ada wek pinky..... flower flower
    Toepack Jr: Adus , aku dah pening ni lama bebenor pusing pekan klang tadi.
    ManKlia:hehehehee.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    ManKlia: agak2 ko kipas sesuai x aku duk atas KRZ ni.... Twisted Evil Twisted Evil
    Kipas :Sesuai sangat la tu
    Is : Woit apa ni , agak2 la.... Mad Mad Mad
    Toepack Jr: hantam sajala labu.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad


    Lama gak la menunggu Tuan Tanah , rupa2nya Tuan tanah pon leh sesat...... scratch scratch


    LaM menunjukan skill tido atas moto...
    Lam : aku rasa aku sorang je yg leh buat cam ni,hehehe itu untungnye ada seat passangerrr.. Idea

    Gaya tido atas moto tahap leper ke-2... Laughing Laughing Laughing




    Gaya tidor leper tahap ke-3 wakakkaa.....nak belajar leh jmp LaM...


    Last edited by carlnain on Mon Jan 04, 2010 2:34 am; edited 1 time in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Mon Jan 04, 2010 2:33 am

    Setelah penat menunggu maka Tuan tanah pon sampai ...
    kippers terus berride ke Rabok Bay



    Alldisc : teh'o 2....no phone adik manis sekali yea... Twisted Evil Twisted Evil
    ZuanBlack: nasib baik aku bawak family kalo x aku pon nak no phone awek ni
    Khyan: tula aku dah ckp nol la , aku suruh tunggu kat tol jelutong ko x nak....kalo x leh bau 2T kilang aku
    Nol:hahaha....aku happy ni carl x check surat kebenaran ride ada ke x dari mem besar.
    Is:suke betoi ko yea Nol , mentang2 terlepas kuar mlm ni... Laughing Laughing


    Khyan : gelak2 gak err...kacang ko jgn bahan aku yea...kalo x tak nak kawan ko.
    Kacang : iyeala....jap lagi tahu la nasib ko.


    Carl9 : wooooo....gelak ko yea ...ha mana surat kebenaran kuar ko ??
    Nol : Rileks la carl , jgn kasi jatuh rangking ride aku .....
    Kipas : oohh...awek pinky d mana kah ko sekarang.... flower flower flower


    alldisc:Senyum2 gak dik , no phone jgn lupa
    awek: iyela nanti tgk kat bawah resit saya selit no phone saye..
    kacang: aku yg hensem ni x nak lak dia layan , org tua tu gak dia layan...control2
    Zuanblack:Aku buat2 x degar je la ,kaber2 family aku ada lak kat cni


    carl9 :Lam kasi rapat ckit mata tu mcm aku ni, ada chance kita balik awal nanti alasan mengantuk
    Lam : tula diorg ni x paham2 la aku puas buat posing tido atas moto tadi. lagi mau lepak lama2.


    Kippers bahagia wakakakaka....kacang dan Khyanti... Laughing Laughing Laughing


    Is: Hahaha....amacam carl kena berkampong ko dgn aku tadi ,ada bran ka dgn KRZ..
    Carl9: ala aku saja je tadi tu kasi ko jln dulu.... Embarassed Embarassed

    P/S: sok smbg lagi....ngantuk woo...ada 80kpg pict semuanya....haru nak post semua mlm ni... Shocked Shocked


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Tue Jan 05, 2010 12:04 am


    kacang:sok2 la dating abg busy meeting ni , ni pon kat opis lagi.....


    khy:baik aku curi2 dgr apa yg nol sembang ni , leh cari bahan tuk chatbox


    tuan tanah kedaung en, zuanblack


    kipas: flower flower baa..cak...abg dah berpunya pinky la dik


    Lam:Diorg ni memang sembang lebat bro
    toepack:tula pasal tambah2 c carl9 tu , aku rasa meja kita paling bising sekali.
    Nol:jgn pandang belakang is , kang ko tak tahan tgk awek dangdut tu nanti.
    is:x pa terpandang tu boleh x dose..


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Tue Jan 05, 2010 12:19 am


    1st kippers yg karok ml tu , pas ni korang mesti terkejut tgk gambir karok
    seterusnya. Open karok beb , ada bran ke???










    Nol Black raksaksa... Idea Idea



    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Tue Jan 05, 2010 12:47 am

    Tgh seronok2 ber SL geng2 Nilai/sepang pon sampai . Thanks bro Wan tuah ,Lon
    and superhero ZORRO kerana menghadirkan diri. Paling mengejutkan Bro tuah turun
    dari melaka semata2 tuk ber SL bersama2 kippers mlm tu. Respect tul la semagat
    berkawan mcm TUAH n x ketinggalan bro Idris (Tanjung malim)n Bro Manklia (direct ride
    penang-rawang-klang)Jatuh rangking HROSH aku dgn korang.











    dah jadi trademark tu PEACE.....tgk gambir2 Tuan semuanya PEACE..jiwa kacau betoi







    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Tue Jan 05, 2010 1:21 am


    Woit mcm kenai je trademark tu bro alldisc??




    Tadaaa...gaya profesional photographer....sebenarnya aku nak pokus kat kasut baru dia tu.. Laughing Laughing

    Sesi membelek moto lagi........







    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Tue Jan 05, 2010 1:26 am




    Super hero ZORRO...muka x leh nanpak beb terserlah identity superhero nanti..




    Lip..lap...lip...lap...terang gelap..terang gelap...



    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Tue Jan 05, 2010 1:34 am

    Kippers Karok Star mlm tu.... Shocked Shocked Shocked
    Ada Bran ka open karok weyy..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil















    Steady la bro sepang.... cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Tue Jan 05, 2010 1:56 am


    eerrkkk....eh karok pon dah leh.... Shocked Shocked Shocked






    eehh..peeling nampak...jiwa kacao tu....steady la is.... Shocked Shocked Shocked


    tu dia bila is dah naik sheikh.....tarik tune tinggi woo....... Shocked Shocked Shocked


    Kalo bro rawang leh...x kan aku x leh kot...1st time karok open woo... Laughing Laughing Laughing


    Zuanblack: agak2 ada gaya jamal tak bro..
    Khy:huh...mengalahkan aku ni
    IS: Sedap lagi suara aku tadi... Laughing Laughing Laughing


    mana leh tahan beb kippers semua dah naik sheikh nak melalak mlm tu.
    Lam n tuah cepat2 pilih lagu


    Lam : ko tlg selitkan lagu pok amai2 yea tuah
    Tuah : ok2 aku dah letak dah ni , ok ke aku nyanyi lagu anak itik tok wee ni lam??
    Lam : ok sesangat beb.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Tue Jan 05, 2010 2:02 am






    sejak terpeleeot kat putrajaya kuda zorro terus tukau ladam cap duro.... Shocked Shocked






    Lam : Huh...bila la nama aku nak naik ni dah x sabo nak berkarok beb..


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Tue Jan 05, 2010 2:13 am







    Setlah berride yg memuaskan(hujan tu beb,x kisah ni ukan club keta) , berSL ,Berkarok n
    layan show gelek ala inul dari aweks meja belakang acara membayor pon tiba.

    Thanks bro zuan , tpt ni memang best . Complete package beb + bonus hiburan lagi.
    Paling best dpt ride kat pekan kelang , kasi promote ckit kawasakikips.com ckit.

    Kippers mlm tu berpecah belah mencari haluan memasing selepas lepak2 Tamat kul 3pg.

    Geng P.J pecah belah mencari jalan pulang :
    Kipas, ,khy ,lam n krijauan - federal hiway
    Nol , alldisc n zuan-Kelang
    Carl9,kacang n toepack jr -kesas
    Tuah , Lon , ManKlia n Zorro-Kesas.
    abg idris n family -kesas-tanjung malim

    Sekian report ride bergambir dari aku , nantikan gambir2 dari
    camera bro ManKlia lak.....

    apa lagi dah leh comment la..... cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    dol

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by dol on Tue Jan 05, 2010 10:53 am

    oit...korang ni asik lepak atas jek.meh la sini lepak pd plak..
    nnt pas aku settle keje by next week,aku nak korang dtg PD(port dickson) plak.
    nnt aku set tmpt.
    korang lepak atas takde alasan,meh lepak tmpt aku pon jgn la smpai ade alasan jgk.(haha..mcm arahan la plak)
    cheers


    sorry spam.

    mal 5190

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by mal 5190 on Tue Jan 05, 2010 1:43 pm

    syok gileee TTS ni..
    siap ade open karok lg..
    rugi nye aku tak dpt join..
    sory geng aku ade wedding la kt mlake aritu 3 ari berturut turut..
    salute la korg sume..
    semangat ride yg tinggi!

    cheers cheers cheers

    kacang

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by kacang on Tue Jan 05, 2010 1:59 pm

    dol wrote:oit...korang ni asik lepak atas jek.meh la sini lepak pd plak..
    nnt pas aku settle keje by next week,aku nak korang dtg PD(port dickson) plak.
    nnt aku set tmpt.
    korang lepak atas takde alasan,meh lepak tmpt aku pon jgn la smpai ade alasan jgk.(haha..mcm arahan la plak)
    cheers


    sorry spam.

    aku on je..
    kite orang ni memang suke merempit ride..
    cakap je kat mane..
    best gak PD, bley mandi laut..
    yahooooooooooooo..........

    mal 5190

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by mal 5190 on Tue Jan 05, 2010 2:05 pm

    kacang wrote:
    dol wrote:oit...korang ni asik lepak atas jek.meh la sini lepak pd plak..
    nnt pas aku settle keje by next week,aku nak korang dtg PD(port dickson) plak.
    nnt aku set tmpt.
    korang lepak atas takde alasan,meh lepak tmpt aku pon jgn la smpai ade alasan jgk.(haha..mcm arahan la plak)
    cheers


    sorry spam.

    aku on je..
    kite orang ni memang suke merempit ride..
    cakap je kat mane..
    best gak PD, bley mandi laut..
    yahooooooooooooo..........
    aku pun on gak!
    yahooooooooooo! lol! lol! lol!
    jauh perjalanan, luas permandangan..
    hahahaha!
    *kacang kau jgn nk bahan aku ek*
    Laughing Laughing Laughing

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Tue Jan 05, 2010 3:00 pm

    Ride kitaorg memana je beb, tak kira la jauh dekat .
    pas ni misi utama TTS kat rawang Jumaat mlm ni..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    nol_kips

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by nol_kips on Tue Jan 05, 2010 3:01 pm

    carlnain wrote:Ride kitaorg memana je beb, tak kira la jauh dekat .
    pas ni misi utama TTS kat rawang Jumaat mlm ni..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    yg nih..aku dok diam..kang kena tanya ngan carl9 mana surat pi ride..

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Tue Jan 05, 2010 3:02 pm

    nol_kips wrote:
    carlnain wrote:Ride kitaorg memana je beb, tak kira la jauh dekat .
    pas ni misi utama TTS kat rawang Jumaat mlm ni..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    yg nih..aku dok diam..kang kena tanya ngan carl9 mana surat pi ride..

    ingat Nol siap surat mesti ada cop mohor mem besar berserta stem hasil rm10... Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    wan tuah

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by wan tuah on Wed Jan 06, 2010 8:54 am

    huh..malam tu aku ngan lam tak sempat nak berkarok..sempat pilih lagu je..huhu..xpe lain kali aku ngan lam akan memperdengarkan suara emas kami.. afro

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Wed Jan 06, 2010 9:29 am

    wan tuah wrote:huh..malam tu aku ngan lam tak sempat nak berkarok..sempat pilih lagu je..huhu..xpe lain kali aku ngan lam akan memperdengarkan suara emas kami.. afro

    2la , len kali datang lagi lambt2... Mad , kul 12 ko smpi kan masa tu ??
    aku ingat lam x ada bran nak open karok ,sekali dia pon
    baik je pilih lagu . Toepack jr , pon kempunan nak melalak mlm tu.
    biasala tgk kaki2 SL semua dah naik sheikh melalak....mula start pilih lagu.... Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    sepat

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by sepat on Wed Jan 27, 2010 1:42 am

    masuk kg aku tak ajak minum pun.. huh!

    carlnain

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by carlnain on Wed Jan 27, 2010 9:11 am

    sepat wrote:masuk kg aku tak ajak minum pun.. huh!

    Erkk...iye ke ?? ko bukan skincan ker ?? sowey2 nanti kkitaorg repeat balik rabok kitaorg roger ko...

    P/S: Penangan gelek inul Shocked Shocked Shocked buat aku nak lepak sana lagi...wakakaka Twisted Evil Twisted Evil


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    sepat

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by sepat on Wed Jan 27, 2010 9:39 am

    carlnain wrote:
    sepat wrote:masuk kg aku tak ajak minum pun.. huh!

    Erkk...iye ke ?? ko bukan skincan ker ?? sowey2 nanti kkitaorg repeat balik rabok kitaorg roger ko...

    P/S: Penangan gelek inul Shocked Shocked Shocked buat aku nak lepak sana lagi...wakakaka Twisted Evil Twisted Evil

    umah aku dkt dgn rabok tu je.. jalan kaki sampai

    Sponsored content

    Re: REPORT RIDE LEPAK2 RABOK BAY JLN KEBON

    Post by Sponsored content Today at 7:35 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:35 pm