Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    cameron 24 Jan 10

    Share

    obasan

    cameron 24 Jan 10

    Post by obasan on Mon Jan 25, 2010 6:13 am

    assalamualaikum sume..

    alhamdulillah aktiviti memanjat cameron highlands semalam
    bjalan ngan lancar..
    kmi 5 org jek..(6,+ abg shukz)
    ak,abg deris,cikgu,dr kura2 n blackmamba

    asalnye de lg 3 org..kawesakai,kawasaian n jonpablozx
    tp diorg de mslah sket so x dpt ikut serta..

    nk cite pnjg x guna..
    jom layan gmbar..hehe Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

    kt warung dpn bomba kt simpang pulai..


    dh smpai simpang ke cameron..tnggu cikgu sat..dia tgh layan korner baring.. Very Happy




    ketibaan YAB cikgu azhar..


    lepak kt mdan slera..


    pullpace murah2..sape cpat dia dpt


    layan teh bharat kt sini..smbil mnikmati udara segar(+cuci mata)Very Happy


    Very Happy Very Happy Very Happy


    cheers cheers cheers




    layan..


    barisan hadapan..kakaka






    on d way turun..adoi ujan lbat la plak(ni dh reda)..cikgu ilang lg..hehe

    blackmamba brubah wajah.. Very Happy


    dah smpai simpang pulai..


    lepak sat..perkenalkan..baju oren tu kawasaian,yg pkai cap 2 kwan dia n baju itam ujung kanan tu jonpablozx..


    dh nk gerak balik..tq sume


    okeh tu shja gmbar dr ak..
    pndek kata aktvt memanjat cameron ni best!!
    lenkali kita meriahkn lagi..insyallah..
    lg ramai lg syok
    sori kalo size gmbaq bsar sket.. Very Happy

    cheers cheers cheers cheers cheers

    amirburn

    Re: cameron 24 Jan 10

    Post by amirburn on Mon Jan 25, 2010 10:54 am

    walaupun 6 org..tetap meriah..
    tp tgk pic yg last2 tu hujan...cian korang..

    doctor kura-kura

    Re: cameron 24 Jan 10

    Post by doctor kura-kura on Mon Jan 25, 2010 1:12 pm

    mai layan sikit lg gambar...kalo nak layan lap next round je..haha

    machine2 gang supobikers tapah.




    bro edd n machine power dia..


    tayar baru bro edd Michelin pilot power (made in japen) wow!!!



    ninja lg.. scratch scratch scratch


    cikgu nak ambil ganbaq tujuk kat anak dia..hehe


    warung smpg pulai kena kopi smbil kelentong masa lap td.. Very Happy tongue Laughing




    that's all for me..waiting for next round.. lol! lol! lol!

    MBN 2254

    Naik Turun Cameron

    Post by MBN 2254 on Mon Jan 25, 2010 1:52 pm

    ni ader skit gambar berdialog utk tatapan kengkawan semua...


    ckguAzharazali

    Re: cameron 24 Jan 10

    Post by ckguAzharazali on Sat Jan 30, 2010 12:36 am

    Salam...sori lambat post gambar....

    wakil dr Tg. Malim


    dh sampai simpang 3 CH..


    sambung perjalanan..


    Dr & Sol di Medan Selera


    Sol & Obasan..


    Cikgu & Abg Idris


    di Cameron Valley..


    barisan Ninja terhebat...?

    alldisc

    Re: cameron 24 Jan 10

    Post by alldisc on Sat Jan 30, 2010 1:22 pm

    seronok tengok trip ni. takde gambar lain ke? cth macam laluan ke CH? atau gambar masa road surface basah tu ke... sure ngeri utk org mcm aku ni.

    ammen

    Re: cameron 24 Jan 10

    Post by ammen on Mon Feb 01, 2010 8:20 am

    alldisc wrote:seronok tengok trip ni. takde gambar lain ke? cth macam laluan ke CH? atau gambar masa road surface basah tu ke... sure ngeri utk org mcm aku ni.


    hahahahaha...unbelievable...

    MBN 2254

    Re: cameron 24 Jan 10

    Post by MBN 2254 on Mon Feb 01, 2010 9:37 am

    hehe..

    memang best.. (walaupun x ramai yg pergi)

    suasana dan laluan yg baru (coz ini 1st time saya naik bukit naik moto) sangat menarik selain udara yg memang segar dan nyaman..

    setiap kali sampai di mana2 hentian akan mendapat perhatian dari orang ramai (coz geng2 superbike x naik sampai atas & x shopping buah strawberry cam kitaorang buat Very Happy )

    xtvt ini tidak ade gambar2 masa meleper atau keadaan jalan yg basah coz x der jurugambar yang memang bertugas amik gambar..

    masing2 amik gambar ikut suka jer.. lol! lol! lol!

    kalau dapat diplan macam ride bersama RMC hari tu mungkin akan lebih teratur & menari (tolak kejadian sesat di hutan)

    edykb

    Re: cameron 24 Jan 10

    Post by edykb on Sat Feb 06, 2010 8:47 pm

    x ajak kawe

    Sponsored content

    Re: cameron 24 Jan 10

    Post by Sponsored content Today at 1:59 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 1:59 pm