Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Galeri Geng JB...

    Share

    ranjau_berduri

    Galeri Geng JB...

    Post by ranjau_berduri on Sat Feb 06, 2010 2:10 pm

    ha... 4 bijik jer... pale pale





    ryuganz

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by ryuganz on Sat Feb 06, 2010 5:28 pm

    wah nice. semua bangsa turun.

    krijauan

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by krijauan on Sat Feb 06, 2010 6:09 pm

    ryuganz wrote:wah nice. semua bangsa turun.

    salah.. krz tak ada.. alien

    alldisc

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by alldisc on Sat Feb 06, 2010 6:51 pm

    walau cuma 4 bijik tapi kehebatannya macam 30 bijik!! study

    * nama kumpulan : angin dan air

    nekman

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by nekman on Sat Feb 06, 2010 7:21 pm



    Faiz_krr (hybrid modified krr), nekman (zsr), Ali_wng (ZX)-dia parking jauh jer dari moto lame Sad , Ammen (Victor)

    Sikit sangat, nak panggil mini TTS pun segan pale Wink

    krijauan wrote:

    salah.. krz tak ada.. alien

    KRZ bertapa kat kluang ngan batu pahat, lum turun lagi...
    tapi modified krr tuh kira leh cover krz lar kan kan Very Happy ...

    ranjau_berduri

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by ranjau_berduri on Sat Feb 06, 2010 9:29 pm

    nekman wrote:

    Faiz_krr (hybrid modified krr), nekman (zsr), Ali_wng (ZX)-dia parking jauh jer dari moto lame Sad , Ammen (Victor)


    xberani... laju2 geng2 tu... hanya motor yg slow... motor berat sbb ade batik.. wakakaka...

    carlnain

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by carlnain on Sun Feb 07, 2010 1:31 am

    HAHAHAhA....Saya mesti pillleeeyy........... cheers cheers cheers

    Bagus2 geng JB mula2 4 bijik lama2 ramaila nanti.
    respect korang , cheers cheers cheers
    Kalo boleh setiap negeri dpt xtive dgn TTS dah ckp canteq.

    Mata2 akan mula memandang n tercarik2 geng2 kippers ,
    mulut ke mulut berbicara org d sana, akan besarlah sayapnya.
    jgn risau bro , x lama lagi. kalo korang terus xtive mesti
    ada je kippers2 yg lain akan join ...... cheers cheers cheers

    P/S : geng JB pon ada bergeres ker... scratch scratch.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    ranjau_berduri

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by ranjau_berduri on Mon Feb 08, 2010 8:48 am

    carlnain wrote:HAHAHAhA....Saya mesti pillleeeyy........... cheers cheers cheers

    Bagus2 geng JB mula2 4 bijik lama2 ramaila nanti.
    respect korang , cheers cheers cheers
    Kalo boleh setiap negeri dpt xtive dgn TTS dah ckp canteq.

    Mata2 akan mula memandang n tercarik2 geng2 kippers ,
    mulut ke mulut berbicara org d sana, akan besarlah sayapnya.
    jgn risau bro , x lama lagi. kalo korang terus xtive mesti
    ada je kippers2 yg lain akan join ...... cheers cheers cheers

    P/S : geng JB pon ada bergeres ker... scratch scratch.
    dlu pun 4 org gak... Dz_iz... JEUXXXX... Ngan FAiz_KRR... xbertambah maju pun.. huhu...

    mainjet290

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by mainjet290 on Mon Feb 08, 2010 12:31 pm

    den pun dok johor gak tp x xtif..nnt klu kippers jb de dtg kluang ni..kite samo2 p meleper kat jalan mersing dgn dak2 sp..ok x

    ranjau_berduri

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by ranjau_berduri on Mon Feb 08, 2010 3:55 pm

    mantop.... lol! lol!

    jokips

    jokips

    Post by jokips on Mon Feb 08, 2010 11:39 pm

    wah bagus2 geng jb...semua keturunan kips datang berkumpul...tapi krz je lom ada kan...leh kumpul manyak model lagi tu...pada member2 yg nak wat motor show ke atau majalah yg nak menceritakan asal usul nenek moyang atau kehebatan kips ni..leh le panggil geng2 jb ni untuk ambil foto kips2 mereka kan.bleh try masuk kat roda2 ke metro ke...atau kalau ada yg dah nak upgret tu masuk kat motor trader he he he..apepun cantik2 moto geng jb..semua spesis ada..bagus tu..

    mamat

    join...

    Post by mamat on Fri Feb 12, 2010 3:59 pm

    wa kips bp...
    ley join kips jb ak??
    kips bp xjumpe agi arh...

    kurt2812

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by kurt2812 on Sat Feb 13, 2010 5:32 am

    mamat wrote:wa kips bp...
    ley join kips jb ak??
    kips bp xjumpe agi arh...

    kips bp atau jb tu kre kippers johor la..tu pon alu bro sanggup join mini micro tts t jb..jauh woo!! petak bontot..!! Mad Mad

    ammen

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by ammen on Wed Feb 17, 2010 9:01 am

    ryuganz wrote:wah nice. semua bangsa turun.

    Nilah namanya bangsa satu mesia...hua hua hua...

    ranjau_berduri

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by ranjau_berduri on Thu Feb 18, 2010 10:33 pm

    ammen wrote:
    ryuganz wrote:wah nice. semua bangsa turun.

    Nilah namanya bangsa satu mesia...hua hua hua...
    2pasal taun neh org gomen xdak bonus... lau x, leh wat gearbox... hehe...

    ranjau_berduri

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by ranjau_berduri on Fri Feb 26, 2010 10:06 am

    24/2/2010

    lepak ngan geng ZX2...







    yg pakai bj kaler putih xsilap aku pagoda..
    Wbakar bin Wjamal, nama gelar : tokkiburn ahli terbaru... dah daftar kat intro..


    Last edited by ali_wng on Sat Feb 27, 2010 1:55 pm; edited 1 time in total

    carlnain

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by carlnain on Sat Feb 27, 2010 1:17 pm

    ali_wng wrote:24/2/2010


    Adakah itu WNG the lagend Return ??? Shocked Shocked Shocked (blkg brother baju putih)

    Owner dia suke kai boxer bunge2 siap koyak tengah lagi(aerodinamika)
    cuba tgk2 ada x bro kai Boxer mcm yg d sebut d atas dlm gambir ni.
    kalo x ada aku salah orgla kot.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    ranjau_berduri

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by ranjau_berduri on Sat Feb 27, 2010 2:19 pm

    2 motor ammen ngan geng baru kot... WNG dah simpan dlam bengkel...

    carlnain

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by carlnain on Sat Feb 27, 2010 2:54 pm

    ali_wng wrote:2 motor ammen ngan geng baru kot... WNG dah simpan dlam bengkel...

    Ehh...campro@kristar ade ke ??
    duk diam2 ni kawa n the gang je ni....wakakakakaa
    saya silap orgla ni, patutla x nanpak boxer bunge2 Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    ranjau_berduri

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by ranjau_berduri on Sat Feb 27, 2010 6:54 pm

    pakai boxer bunga2 time konboi jer... hehe...

    nekman

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by nekman on Sun Feb 28, 2010 11:06 am

    carlnain wrote:
    Adakah itu WNG the lagend Return ??? Shocked Shocked Shocked (blkg brother baju putih)

    Owner dia suke kai boxer bunge2 siap koyak tengah lagi(aerodinamika)
    cuba tgk2 ada x bro kai Boxer mcm yg d sebut d atas dlm gambir ni.
    kalo x ada aku salah orgla kot.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

    Ohh WNG moto legend ker, patut lar tayar botak tepi pun masih leh bergeres ngan zxr lagik..
    Pasal boxer tuh, tak pernah plak ternampak (mmg harap tak ternampak pun... Laughing )

    TTS malam 24/2/2010 di hadiri oleh bikers dari DTBS forum


    Dalam gambar kiri bro Art_ZXR, Mir, Tokkiburn (kippers baru, moto KR), Ali_wng
    Yang lain hadir (gambar takder plak)
    kippers, Ammen, Faiz_krr dan Nekman
    DTBS bro Wan (TZM), Zul(ZXR silver)

    Cool jer diorang nih, senang ajak sembang... harap lain kali leh jumpa lagi

    carlnain

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by carlnain on Sun Feb 28, 2010 10:47 pm

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    HAHAHA....kan dah ramai tu join TTS JB . Mcm ni la beb.
    mula2 ckit je pas tu mesti ramai punyala nanti.
    D harap kippers2 negeri lain pon xtive gak la mcm ni.
    Setiap kali TTS kasi angkat gambir tuk tatapan kippers2 d
    seluruh MALAYSIA..... cheers cheers

    P/S : WNG kalo x begeres x lagend la beb....May B boxer dia basah kot ari tu...... Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    ranjau_berduri

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by ranjau_berduri on Tue Mar 02, 2010 12:44 am

    carlnain wrote:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    HAHAHA....kan dah ramai tu join TTS JB . Mcm ni la beb.
    mula2 ckit je pas tu mesti ramai punyala nanti.
    D harap kippers2 negeri lain pon xtive gak la mcm ni.
    Setiap kali TTS kasi angkat gambir tuk tatapan kippers2 d
    seluruh MALAYSIA..... cheers cheers

    P/S : WNG kalo x begeres x lagend la beb....May B boxer dia basah kot ari tu...... Laughing Laughing

    kena berterima kasih pada nekman neh.... lol! lol! lol!

    tokkiburn

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by tokkiburn on Wed Mar 03, 2010 3:11 pm

    i am here.. hah.. skrg asik nk ngeteh jer.. Maklum group dah ber+++++++/ Twisted Evil

    zul perlis

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by zul perlis on Wed Mar 03, 2010 3:24 pm

    lallalala..

    i also here... tp sedey!!.. PICT aku xde... Embarassed Sad

    Sponsored content

    Re: Galeri Geng JB...

    Post by Sponsored content Today at 8:27 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:27 pm