Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Tarikh dan karangan untuk majalah

    Share

    MBN 2254

    Re: Tarikh dan karangan untuk majalah

    Post by MBN 2254 on Tue Mar 09, 2010 5:01 pm

    ali_wng wrote:
    arninja5984 wrote:
    ali_wng wrote:
    kurt2812 wrote:
    btol gak tu..tp aku bkan risau org pandang serong..ble ada tulis sesi meratah selekoh,pembaca akn pkir "oh,bdak2 kips ni kaki leper sumer,men koner kt kelawang nyer..hebat sgt ke..?" tetibe plak tjumpa la kippers mcm aku ni,pakai sticker kips..dgn lc pon aku kalah koner tau (kat trek)..wat mali kawasakikips.com jer.."ia dalam majalah kater kaki meratah koner,tapi dgn lc pon kena tinggal?" kan malu tuh..padahal dlm geng2 kiter ni.bper org je yg hebat koner..

    sekian pandangan aku la..
    pe lagi....
    training.... training.... dan traininggg...

    ha..ha..ha...
    yg penting hati dan keazaman...
    kalu dah hati memang minat cornering...
    pi mana pun tak takut nak corner...
    betul kata weng..training x3....
    dan yg paling penting...
    layan corner bukan untuk tunjuk spa hebat...
    tapi untuk kepuasan diri dan teknik yg perlu
    kita kuasai untuk jadi seorang rider yg disegani
    bukan kerana ranggi tapi ilmunya tinggi...
    macam A**0,A**n,A**k dan sifu2 yg lain...
    cheers cheers cheers
    ala... stakat azzo 2.. huhu... aku bg jalan dlu...

    kenyataan panas buat sifoo2 semua... Embarassed

    ranjau_berduri

    Re: Tarikh dan karangan untuk majalah

    Post by ranjau_berduri on Wed Mar 10, 2010 3:01 pm

    kenyataan panas buat sifoo2 semua... Embarassed[/quote]
    panas ker??? wakakakaka.... ade sebab kenape kena bg azzo jalan dlu.. hahaha...

    arninja5984

    Re: Tarikh dan karangan untuk majalah

    Post by arninja5984 on Wed Mar 10, 2010 11:10 pm

    ali_wng wrote:kenyataan panas buat sifoo2 semua... Embarassed
    panas ker??? wakakakaka.... ade sebab kenape kena bg azzo jalan dlu.. hahaha...[/quote]

    aku tau naper...
    pasal weng pakai tayar mati..ha..ha..ha..
    siap ada paku lagi kat foorest..
    pastu pakai boxer ngan singlet kan..tu yang
    bagi azzo jalan dulu tu..
    ha..ha..ha...weng jgn mare weng..
    meh balik penang aku belanja nasi kandar pelita meh..
    cheers cheers cheers


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    ranjau_berduri

    Re: Tarikh dan karangan untuk majalah

    Post by ranjau_berduri on Wed Mar 10, 2010 11:45 pm

    nanti aku cter... hehehe...

    arninja5984

    Re: Tarikh dan karangan untuk majalah

    Post by arninja5984 on Wed Mar 10, 2010 11:46 pm

    ali_wng wrote:nanti aku cter... hehehe...

    ok aku tunggu tau..
    ha..ha..ha..mesti baekkk punya nie..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    ranjau_berduri

    Re: Tarikh dan karangan untuk majalah

    Post by ranjau_berduri on Thu Mar 11, 2010 1:06 am

    ms tu aku, sifoo azzo dan sifoo atok melayan klawang...
    aku gi tengok burung jer(sebab moto stended)... hehehe...

    aku sebenarnye malas nak citer...

    tp kesimpulan, kalo slow duk blakang... boleh blaja lining.... hahahaha...
    lau gerak awal pun, alih2 kena potong tarak gune punyer... pastu leh tgk muka sifoo azzo isap rokok cepat2 selepas menapau 2 bijik LC kat klawang....
    kadang2 rase nak gelak jer bile teringat citer 2....

    btol2 rindu saat2 begitu...

    kalo MODs rase off topik, sila padam yer.....

    azzo

    Re: Tarikh dan karangan untuk majalah

    Post by azzo on Thu Mar 11, 2010 9:04 am

    oi.oi,ni tempat tambah karangan

    bukan buat karangan lain

    ni dah tak bertambah tambah,komen je lebih

    sesiapa yang pegi ride menjejak kasih tambah lah apa yang patut,

    pening kepala aku buat karangan atas yang ciput tu tau Twisted Evil

    ranjau_berduri

    Re: Tarikh dan karangan untuk majalah

    Post by ranjau_berduri on Thu Mar 11, 2010 11:04 am

    azzo wrote:oi.oi,ni tempat tambah karangan

    bukan buat karangan lain

    ni dah tak bertambah tambah,komen je lebih

    sesiapa yang pegi ride menjejak kasih tambah lah apa yang patut,

    pening kepala aku buat karangan atas yang ciput tu tau Twisted Evil
    ui... sifoo.. soh jer geng2 yg baru abis spm tu senang cter... tp jgn bg yg dapat 8... hancus nanti... wakakaka... bile nak ngeteh lg???

    Sponsored content

    Re: Tarikh dan karangan untuk majalah

    Post by Sponsored content Today at 8:30 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:30 pm