Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    february track day 21/2/2010

    Share
    avatar
    amirburn

    february track day 21/2/2010

    Post by amirburn on Sun Feb 21, 2010 11:18 pm

    alhamdulullah..picture ni je yang sempat aku amik untuk track day hari ni..haha..selepas dari BER'TD di bukit tinggi..terus ke sepang..haha..aku ambik??betul ke?? Question Question QuestionEvil or Very Mad

    tatap lah sepuasnya! Suspect





    harap yg berTD td terhibur dgn picture2 ni bukan hasil nukilan saya ini..haha Basketball Basketball


    Last edited by amirburn on Wed Feb 24, 2010 11:43 am; edited 3 times in total
    avatar
    amirburn

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by amirburn on Sun Feb 21, 2010 11:20 pm

    aja yg berwajah baru...
    tema musim suhu panas sekarang putih+merah!

    aja ganaz la ko conner!terbaik..
    awin dah taknampak kepale dah aku tgk..turun abis sifu kite ni..dah layak dah MSS akan datang..hihi..

    kurt ko yg mane?
    moto ijo ke?

    yg biru tu lol ke?
    avatar
    kurt2812

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by kurt2812 on Mon Feb 22, 2010 6:44 am

    amirburn wrote:aja yg berwajah baru...
    tema musim suhu panas sekarang putih+merah!

    aja ganaz la ko conner!terbaik..
    awin dah taknampak kepale dah aku tgk..turun abis sifu kite ni..dah layak dah MSS akan datang..hihi..

    kurt ko yg mane?
    moto ijo ke?

    yg biru tu lol ke?

    aku yg kaler ijau tula..yg biru tu lon kot..aja mmg ganaz..aku je yg terhegeh2 lg..hahahaha!!!
    avatar
    amirburn

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by amirburn on Mon Feb 22, 2010 8:40 am

    kurt2812 wrote:
    amirburn wrote:aja yg berwajah baru...
    tema musim suhu panas sekarang putih+merah!

    aja ganaz la ko conner!terbaik..
    awin dah taknampak kepale dah aku tgk..turun abis sifu kite ni..dah layak dah MSS akan datang..hihi..

    kurt ko yg mane?
    moto ijo ke?

    yg biru tu lol ke?

    aku yg kaler ijau tula..yg biru tu lon kot..aja mmg ganaz..aku je yg terhegeh2 lg..hahahaha!!!

    relax ja kurt..aku baru dapat atu ko masuk dari azzo..best tak main..mesti sangap .. rabbit
    moto aja lawa wow!
    avatar
    aJa

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by aJa on Mon Feb 22, 2010 1:14 pm

    amirburn wrote:
    kurt2812 wrote:
    amirburn wrote:aja yg berwajah baru...
    tema musim suhu panas sekarang putih+merah!

    aja ganaz la ko conner!terbaik..
    awin dah taknampak kepale dah aku tgk..turun abis sifu kite ni..dah layak dah MSS akan datang..hihi..

    kurt ko yg mane?
    moto ijo ke?

    yg biru tu lol ke?

    aku yg kaler ijau tula..yg biru tu lon kot..aja mmg ganaz..aku je yg terhegeh2 lg..hahahaha!!!

    relax ja kurt..aku baru dapat atu ko masuk dari azzo..best tak main..mesti sangap .. rabbit
    moto aja lawa wow!

    wakakakakaa..
    ganaz keeee???
    xcaye la aku..
    hahaa..
    mir..
    mntk pic size asal die ad x???
    avatar
    amirburn

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by amirburn on Mon Feb 22, 2010 7:08 pm

    aJa wrote:
    amirburn wrote:
    kurt2812 wrote:
    amirburn wrote:aja yg berwajah baru...
    tema musim suhu panas sekarang putih+merah!

    aja ganaz la ko conner!terbaik..
    awin dah taknampak kepale dah aku tgk..turun abis sifu kite ni..dah layak dah MSS akan datang..hihi..

    kurt ko yg mane?
    moto ijo ke?

    yg biru tu lol ke?

    aku yg kaler ijau tula..yg biru tu lon kot..aja mmg ganaz..aku je yg terhegeh2 lg..hahahaha!!!

    relax ja kurt..aku baru dapat atu ko masuk dari azzo..best tak main..mesti sangap .. rabbit
    moto aja lawa wow!

    wakakakakaa..
    ganaz keeee???
    xcaye la aku..
    hahaa..
    mir..
    mntk pic size asal die ad x???

    ganaz wow..ade mase plak ko tukar colour..hihi
    untuk saiz besar ko click je dkt gambar 2..

    ok aku dah besar kan saiz gambar!
    avatar
    aJa

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by aJa on Mon Feb 22, 2010 8:18 pm

    amirburn wrote:
    aJa wrote:
    amirburn wrote:
    kurt2812 wrote:
    amirburn wrote:aja yg berwajah baru...
    tema musim suhu panas sekarang putih+merah!

    aja ganaz la ko conner!terbaik..
    awin dah taknampak kepale dah aku tgk..turun abis sifu kite ni..dah layak dah MSS akan datang..hihi..

    kurt ko yg mane?
    moto ijo ke?

    yg biru tu lol ke?

    aku yg kaler ijau tula..yg biru tu lon kot..aja mmg ganaz..aku je yg terhegeh2 lg..hahahaha!!!

    relax ja kurt..aku baru dapat atu ko masuk dari azzo..best tak main..mesti sangap .. rabbit
    moto aja lawa wow!

    wakakakakaa..
    ganaz keeee???
    xcaye la aku..
    hahaa..
    mir..
    mntk pic size asal die ad x???

    ganaz wow..ade mase plak ko tukar colour..hihi
    untuk saiz besar ko click je dkt gambar 2..

    ok aku dah besar kan saiz gambar!

    eiy byk mase..
    hahahaa..
    avatar
    amirburn

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by amirburn on Mon Feb 22, 2010 9:18 pm

    bila lagi ade TD aja?
    avatar
    aJa

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by aJa on Tue Feb 23, 2010 1:03 am

    amirburn wrote:bila lagi ade TD aja?

    ntah la..
    ak pun xtau ble lg ade..
    avatar
    amirburn

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by amirburn on Tue Feb 23, 2010 1:45 am

    owner tu bagi saiz ori nanti..forumer fz..syarul name die..
    nanti aku bagi dekat ko...
    avatar
    aJa

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by aJa on Tue Feb 23, 2010 3:55 pm

    amirburn wrote:owner tu bagi saiz ori nanti..forumer fz..syarul name die..
    nanti aku bagi dekat ko...

    orait..
    terbaik..
    hehehee..
    brape byk pic ak die ad??
    avatar
    amirburn

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by amirburn on Tue Feb 23, 2010 10:57 pm

    aJa wrote:
    amirburn wrote:owner tu bagi saiz ori nanti..forumer fz..syarul name die..
    nanti aku bagi dekat ko...

    orait..
    terbaik..
    hehehee..
    brape byk pic ak die ad??

    takde la byk..tp ape yg ko tgk dekat atas tu same la..cuma saiz ori

    nanti aku adjz balik dekat ats tu
    avatar
    awin

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by awin on Wed Feb 24, 2010 9:51 am

    mir... ko upload blik pic atas tu gune photobucket...
    avatar
    amirburn

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by amirburn on Wed Feb 24, 2010 11:34 am

    awin wrote:mir... ko upload blik pic atas tu gune photobucket...

    ok!
    avatar
    amirburn

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by amirburn on Wed Feb 24, 2010 11:44 am

    ok sudah uptades!
    to awin..aku dah send ori saiz dekat aja..yg 1 tu je la..tp boleh la tatap!hiih
    avatar
    evilme

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by evilme on Sat Feb 27, 2010 11:58 am

    avatar
    awin

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by awin on Thu Mar 04, 2010 12:47 am

    Terbaik dari MACK!!!!






    Sponsored content

    Re: february track day 21/2/2010

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Oct 19, 2017 6:09 am