Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Share

    Bat_mem

    Ucapan Selamat Ulang tahun ..

    Post by Bat_mem on Wed Feb 24, 2010 10:02 am

    hepi besday AZZAK

    ni je yg mampu bat_mem bagi



    Laughing Laughing Laughing

    moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki....amin

    alldisc

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by alldisc on Wed Feb 24, 2010 10:12 am

    sis, boleh je wish kat ruangan sembang kosong. cyclops

    Bat_mem

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by Bat_mem on Wed Feb 24, 2010 10:16 am

    tahu...

    bkn ke nnt jdk cam rojak jer ...n kita pun x tahu..

    so ada thread nih kita tahu n update.....

    tu pendapat seposen dr saya... Laughing Laughing Laughing

    alldisc

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by alldisc on Wed Feb 24, 2010 10:55 am

    Bat_mem wrote:tahu...

    bkn ke nnt jdk cam rojak jer ...n kita pun x tahu..

    so ada thread nih kita tahu n update.....

    tu pendapat seposen dr saya... Laughing Laughing Laughing

    mmg rojak pun kat sini... tnggu pasembor je... cheers

    Bat_mem

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by Bat_mem on Wed Feb 24, 2010 10:57 am

    alldisc wrote:
    Bat_mem wrote:tahu...

    bkn ke nnt jdk cam rojak jer ...n kita pun x tahu..

    so ada thread nih kita tahu n update.....

    tu pendapat seposen dr saya... Laughing Laughing Laughing

    mmg rojak pun kat sini... tnggu pasembor je... cheers


    hahaha Razz btw memang pun...

    alamak sebut pasemborrr ....lapa la plk... tongue tongue tongue

    alldisc

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by alldisc on Wed Feb 24, 2010 11:02 am

    Bat_mem wrote:


    hahaha Razz btw memang pun...

    alamak sebut pasemborrr ....lapa la plk... tongue tongue tongue

    mamakkk!!! pasembor dua!!! tengok saya angkat tangan dua.... cheers

    p/s mampus kena cantas lepas ni... tapi takpe, mod cuma buat keja.

    Bat_mem

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by Bat_mem on Wed Feb 24, 2010 11:40 am

    HAHAHA... Razz

    lumin

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by lumin on Wed Feb 24, 2010 1:29 pm

    Nak jadikan ni sebagai thread untuk ucap Happy Birthday tak?


    _________________






    alldisc

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by alldisc on Wed Feb 24, 2010 1:48 pm

    idea tu bagus, tapi boleh borak ke? sbb nak ucap mesti lah ada borak2 sket kan...

    Bat_mem

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by Bat_mem on Wed Feb 24, 2010 2:52 pm

    luminescence69 wrote:Nak jadikan ni sebagai thread untuk ucap Happy Birthday tak?


    saya setuju sgt tu.... cheers cheers cheers

    lumin

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by lumin on Wed Feb 24, 2010 9:12 pm

    ok, tapi borak pasal topic ini je. Jangan lak sembang pasal motor atau teknik corner pulak. lol!

    Nanti saya cadangkan untuk thread ini di tempek-kan.


    _________________






    BATMAN

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by BATMAN on Wed Feb 24, 2010 11:28 pm

    hepi besday to AZZAK... cheers
    semoga dipanjangkan umur &
    dimurahkan rezeki... cheers


    amacam hadiah ni...ok ke...utk tatapan... Very Happy

    Bat_mem

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by Bat_mem on Thu Feb 25, 2010 5:17 pm

    luminescence69 wrote:ok, tapi borak pasal topic ini je. Jangan lak sembang pasal motor atau teknik corner pulak. lol!

    Nanti saya cadangkan untuk thread ini di tempek-kan.

    orait bro...

    lau nampak apa2 yg menyimpang ...sila la cantas ..k

    lol! lol! lol!

    Bat_mem

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by Bat_mem on Tue Mar 02, 2010 9:51 am

    hepi besday to DOL

    semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.....


    dol

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by dol on Tue Mar 02, 2010 10:10 am

    tenkius batmem...kalo dapat helmet tu btol2 best jgk...huahuahua
    cheers...

    ckguAzharazali

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by ckguAzharazali on Tue Mar 02, 2010 4:38 pm

    Bat_mem wrote:hepi besday to DOL

    semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.....



    Hepi Besday 2 Dol....
    Bila nk kawin? Laughing

    doctor kura-kura

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by doctor kura-kura on Tue Mar 02, 2010 5:49 pm

    ckguAzharazali wrote:
    Bat_mem wrote:hepi besday to DOL

    semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.....



    Hepi Besday 2 Dol....
    Bila nk kawin? Laughing

    happy birthday Dol... Very Happy Sounds sweet right? Laughing
    helmet mcam sy punya la.. Wink

    Bat_mem

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by Bat_mem on Wed Mar 03, 2010 9:20 am

    Hepi besday to SHAUQI ........

    semoga dimurah kan rezeki & di panjang kan umur....di pertemukan jodoh ... Razz

    ( kalau belum kawin la. )




    deen325

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by deen325 on Wed Mar 03, 2010 3:26 pm

    Salam..
    selamat ulang tahun kelahiran pada SHAUQI...
    moga di murah rezeki n di panjangkan usia dlm iman...

    mlm ni jgn lupa solat syukur....
    sebab Allah masih sayang n izinkan kita hidup setahun lagi..

    amin... Laughing Laughing

    Juga pada kippers yg lainnya.. yg saya terlupa nak wish..
    Laughing Laughing

    mal 5190

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by mal 5190 on Wed Mar 03, 2010 8:59 pm

    haha!
    best gile ruangan ni..
    ade wish berserta hadiah skali..
    lol! lol! lol!

    Sponsored content

    Re: Ucapan Selamat Ulang Tahun Kippers

    Post by Sponsored content Today at 6:45 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:45 pm