Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Share

    alldisc

    TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by alldisc on Sat Mar 06, 2010 4:19 pm

    penganjur wadin datang dari awal. dia tak sesat.



    owner kips lama semakin ramai... KRR, KRZ, Victor



    krijauan senyum lebar dapat jumpa otai KRZ - skip


    alldisc

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by alldisc on Sat Mar 06, 2010 4:23 pm

    bro edd turut menyerikan TTS. semangat kips semakin menebal!!



    wadin : aii, aku yg organise TTS, aku pulak kena tukar port... kih kih kih..
    ijau : takpe din, no hal punya. small matter ler.
    alldisc : (tak tahu tunjuk apa..)



    billy pun ada, tapi naik skuter.


    alldisc

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by alldisc on Sat Mar 06, 2010 4:24 pm






    alldisc

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by alldisc on Sat Mar 06, 2010 4:31 pm






    Guest
    Guest

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by Guest on Sat Mar 06, 2010 4:42 pm

    bagus2... meriah.. belum sampai masa ku diseru tts lg.. huhu.. pirat pirat Razz Razz

    alldisc

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by alldisc on Sat Mar 06, 2010 6:54 pm








    alldisc

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by alldisc on Sat Mar 06, 2010 6:56 pm










    alldisc

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by alldisc on Sun Mar 07, 2010 1:29 am

    antara gambar2 berdialog



    alldisc : saiz tak besar sangat. lebar macam ni...
    ali victor : dia cakap pasal aku ke ni?



    krijauan : tak dapat masuk modesto tak apa. dapat dengar bunyi pun mantapp!!



    kipas : no woman no cry.... ouch!

    amirburn

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by amirburn on Sun Mar 07, 2010 1:31 am

    ape da...aku sampai korang dah belah...bau 2t je..

    alldisc

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by alldisc on Sun Mar 07, 2010 1:48 am



    batman : kalau hospital periksa nadi kat sini, tapi batman periksa lain gayanya
    krijauan : fuhyooo.... memang kena sinsing seluar ke?



    gambar ini bukan superimpose. kalau rujuk kat seekers, tentu disebut ada kuasa ghaib. bagi kippers, kuasa kuda yg lebih penting



    krijauan : dah lapan minit diri atas stand motor ni. masalah skrg... camner nak turun.

    alldisc

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by alldisc on Sun Mar 07, 2010 1:58 am



    skip : ni paip ke wayar ni din?
    wadin : entah, dah 2 minggu aku cari tak jumpa apa fungsinya. asal motor boleh start, beresss!!



    kipas : oh, bila ada lampu kat langit, tu kira macam ada panggilan bahaya la ye?
    batman : ha'ah, tapi skrg ni kena hati2 sket. bukan semua lampu tu panggil aku sbb emergency. tahun lepas aku terkena sekali.... budak2 main lampu suluh
    kipas : ye ke? (eh, naper mata dia bercahaya pulak? cuak aku nih!)



    kipas : malam ni ada 20 bijik kips!!! ni baru lepak2 aje. belum TTS offisial!!

    alldisc

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by alldisc on Sun Mar 07, 2010 10:07 am



    wadin : aii.. tak tahan aku gelihati tengok carl9 kena soal siasat... dgn polis kena, bomba pun ada sekali!!! lepas ni bulan sbait merah pulak!!kih kih kih...


    carlnain

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by carlnain on Sun Mar 07, 2010 1:06 pm

    amirburn wrote:ape da...aku sampai korang dah belah...bau 2t je..

    Hahahahaa....sowi beb kat ko n Mal.....kitaorg lepak lama gak kat sana
    tapi panggilan tugas tok bekerja esoknya mengatasi segalanya.

    Next time dtg awal2 ckit......wakakakkakaa
    Saja je kasi ko n Mal bau 2T...wakakakaa


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    amirburn

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by amirburn on Sun Mar 07, 2010 3:38 pm

    carlnain wrote:
    amirburn wrote:ape da...aku sampai korang dah belah...bau 2t je..

    Hahahahaa....sowi beb kat ko n Mal.....kitaorg lepak lama gak kat sana
    tapi panggilan tugas tok bekerja esoknya mengatasi segalanya.

    Next time dtg awal2 ckit......wakakakkakaa
    Saja je kasi ko n Mal bau 2T...wakakakaa

    ape boleh buat takde rezeki...

    dakad27

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by dakad27 on Sun Mar 07, 2010 10:44 pm

    waaa....ader kips hijau pakai box!! Wink
    sape 2 bro??ader geng dah aku haha

    kurt2812

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by kurt2812 on Sun Mar 07, 2010 11:36 pm

    dakad27 wrote:waaa....ader kips hijau pakai box!! Wink
    sape 2 bro??ader geng dah aku haha

    elok gak tu..mana2 dakat g,senang nak cam..

    gammafiber

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by gammafiber on Wed Mar 10, 2010 12:18 am

    ZX pakai box, penyelesaian utk pilih antara ZX dgn skuter buatan Taiwan..

    Sponsored content

    Re: TTS kippers di Sri Hartamas, KL

    Post by Sponsored content Today at 4:08 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:08 pm