Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Alasan2 Nak Minta Lesen Kuar Rumah Dgn Isteri

    Share

    z150

    Re: Alasan2 Nak Minta Lesen Kuar Rumah Dgn Isteri

    Post by z150 on Wed Sep 01, 2010 10:03 pm

    alasan:
    1. nak pegi tolong kawan dia kena tangkap polis
    2. nak ajar kawan bawak moto, pagi2 ramai polis
    3. ayang... ramainya polis kat rumah haji bakar. abg nak pi tengok kejap lah.


    lol! bawak je la bini tu pi TTS.. tak payah nak karang alasan

    kurt2812

    Re: Alasan2 Nak Minta Lesen Kuar Rumah Dgn Isteri

    Post by kurt2812 on Thu Sep 02, 2010 11:20 pm

    mambang wrote:
    mambang wrote:Ini antara alasan2 yg pernah aku guna pakai jika ingin kuar untuk bertts

    1-cakap nak kuar isi minyak tank dah kering sgt..bsk keje pagi malas nak kejar2 isi minyak
    2-kuar beli to-up takut ape2 jadi ssh nak call.
    3-tolong kawan, tayar moto kawan pancit kat highway..
    4-kuar beli rokok
    5-baru tukar mentol dpn nak test terang ker tak Laughing Laughing
    6-kuar duit kat ATM
    7-Beli mee Maggie ngidam
    8-ada discuss dgn agen insuran
    9-cari ilham nak buat lirik lagu utk kelab KIPS(untuk penggiat seni shj
    10-kuar nak photostap i/c
    11-ader kelas motivasi

    haha!! berdakwah pon ada..ko mcm2 la.
    sbb aku x kwin lg..aku naklepas roadblok bapak aku tu.aku cakap

    1. "ada member nak g oversea,nak antar ke klia.pasni x jumpa dah"
    2. "teman member kat umah sie..umah die banyak hantu.die takot dok sorg2"


    12-kuar dengar ceramah agama
    13-berdakwah Laughing Laughing
    14-beli sardin
    15-beli cili kering


    lain-lain harap2 otai2 blh syorkan hihiiii lol! lol!
    b.u.m.p
    Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

    aiekempo

    Re: Alasan2 Nak Minta Lesen Kuar Rumah Dgn Isteri

    Post by aiekempo on Sat Sep 04, 2010 8:13 pm

    aku tak yah bagi alasan..sebab mem aku dah tau..aku ni batman. hehehe

    Sponsored content

    Re: Alasan2 Nak Minta Lesen Kuar Rumah Dgn Isteri

    Post by Sponsored content Today at 6:12 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:12 pm