Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TTS kippers di Nilai, N9

    Share

    alldisc

    TTS kippers di Nilai, N9

    Post by alldisc on Mon Mar 22, 2010 10:37 am

    TTS ni adalah untuk kippers yang tidak dapat join ride RMC ke sabak bernam atas urusan kerja. dianjurkan oleh wan tuah, keadiran amat memberangsangkan termasuk ZX 'frankestein' milik manKLIA.

    berikut adalah gambar kemeriahan TT di cafe apokonamontah.. aku lupa. kehadiran 16 kippers dan 14 bijik motor.




    alldisc

    Re: TTS kippers di Nilai, N9

    Post by alldisc on Mon Mar 22, 2010 10:39 am

    zuan, amir spoket, wan tuah dan kid9



    zalie78 tgh borak dgn kipas



    nopal, manKLIA, badrul (harap tak tersilap) dan wadin


    alldisc

    Re: TTS kippers di Nilai, N9

    Post by alldisc on Mon Mar 22, 2010 10:43 am

    macam biasa, meja jadi kosong. tinggal wadin je... mana yg lain?



    macam biasa jugak, kippers akan belek motor geng. penyakit ni dah jadi satu wabak...



    lon pun hadir tapi tak bawak motor. demam kuat katanya...


    alldisc

    Re: TTS kippers di Nilai, N9

    Post by alldisc on Mon Mar 22, 2010 10:48 am

    malam tu wan tuah dgn man pulun karok. mmg best aa.. paduan suara diorg. makin menjadi-jadi.



    ada pulak penyanyi wanita impot dari kelang.



    udah menyanyi sama, bergambar lagi tuh...



    Last edited by alldisc on Mon Mar 22, 2010 10:53 am; edited 1 time in total

    alldisc

    Re: TTS kippers di Nilai, N9

    Post by alldisc on Mon Mar 22, 2010 10:52 am

    zuan : ko tengok tu.. berlebih2 pulak budak man ni. dah duet karoke tu cukup la. ni siap bergambar pulak...

    wan tuah : aku pun geram gak dgn man. padahal sore dia dgn aku lbh krg je sama sedap...takpe, lepas ni biar aku pulak enteprem



    wan tuah pun terus kacau daun..


    alldisc

    Re: TTS kippers di Nilai, N9

    Post by alldisc on Mon Mar 22, 2010 10:58 am

    zuan : ko dari tadi asik peace aje...

    wan tuah : abis, nak gaya mana lagi?



    zuan : ko tengok ni... wacayalu...

    wan tuah : ok, ok... rock babe!!



    kipas : zuan, lon tengok ko semacam aje...


    alldisc

    Re: TTS kippers di Nilai, N9

    Post by alldisc on Mon Mar 22, 2010 11:07 am

    zuan : lu pehal beb.... tak puas hati ke? lu nak race? nasib baik gua tak bawak motor arini beb.



    lon : eh, lu pehal beb. lu nak race anytime beb. tapi aku pun tak bawak motor jugak! heh heh



    * to zuan dan lon, jgn marah haa.. bukan niat nak melaga2kan korang. saja je mereka-reka citer..

    alldisc

    Re: TTS kippers di Nilai, N9

    Post by alldisc on Mon Mar 22, 2010 11:17 am

    kippers lama paling seronok rasanya. dah habis TT pun pegi isi minyak sama2...


    zalie78

    Re: TTS kippers di Nilai, N9

    Post by zalie78 on Mon Mar 22, 2010 12:03 pm

    alldisc wrote:kippers lama paling seronok rasanya. dah habis TT pun pegi isi minyak sama2...


    budak kips lama mmg hensem lah...terutama bro aldisc dan wadin Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing

    carlnain

    Re: TTS kippers di Nilai, N9

    Post by carlnain on Mon Mar 22, 2010 12:10 pm

    Terbaik beb , meriah nampaknya TTS kat sana , next time aku turun(hiway ke sana tu yg mengoda sbnrnya...hehehehe)
    Sorry beb ada urusan kerja mlm tu , korang memang best... cheers cheers cheers
    mana otai2 kippers N9.. Rolling Eyes Rolling Eyes


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    aJa

    Re: TTS kippers di Nilai, N9

    Post by aJa on Mon Mar 22, 2010 2:21 pm

    carlnain wrote:Terbaik beb , meriah nampaknya TTS kat sana , next time aku turun(hiway ke sana tu yg mengoda sbnrnya...hehehehe)
    Sorry beb ada urusan kerja mlm tu , korang memang best... cheers cheers cheers
    mana otai2 kippers N9.. Rolling Eyes Rolling Eyes

    BBQ+kenduri kawen bersame abg zamPD kt PD.. tongue

    Sponsored content

    Re: TTS kippers di Nilai, N9

    Post by Sponsored content Today at 6:03 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:03 am