Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Share

    carlnain

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by carlnain on Fri Apr 16, 2010 2:51 pm

    khyan6920 wrote:
    carlnain wrote:Meriah2..!!!!!!!!
    Bagus2 apa kata korang buka trit baru kat gallery atasa nama TTS UTARA

    So sume pict TTS utara leh letak kat c2.


    P/S: Pg tadi lalu kat LDP ternampak la ada kippers plate utara yg lalu sebelah aku , flower peluk mantap tu.
    abg sayang g anto g keje kot....siapa haaa...hahaaa...haaaa

    ko betol ker ny carl??? mesti pakai ms88 kan?? mat rempit mne ntah tuh... bukan aku kan??? ada nampak sticker 1 malaysia ke kat plat?? x kan??

    Pasal sticker 1 malaysia yg aku perasaan tu.
    Biasala flower kepit baik punya , nak kata laju x la laju pon...... scratch scratch
    sejok kot pg2.... lol! lol!


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    khyan6920

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by khyan6920 on Fri Apr 16, 2010 2:56 pm

    siot ko carl.. biasa laa... pagi jumaat... baru lepas malam jumaat... hahahahha....
    malam ny lepak mana?? dataran shah alam??

    carlnain

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by carlnain on Fri Apr 16, 2010 3:00 pm

    Sorry bro , aku kat kdi mak aku je lepak skunk ni . kalo dia off kdi
    baru aku kuar berjalan n lepak2 ngan korang.
    Paham2 je la kan ...hehehheehehe

    P/S : Aweks mantop....wakakakkakaka


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mamat

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by mamat on Fri Apr 16, 2010 7:57 pm

    khyan6920 wrote:minggu lepas balik penang,,
    tts malam minggu budak2 kips penang...
    mmg havoc...
    Spoiler:
















    peh!heLmet msing2 arai...
    lawa giLer....
    br0 xdew kew arai ram,koi hrga dlm rm3rat????
    hehehe........

    helmynyte89

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by helmynyte89 on Fri Apr 16, 2010 9:10 pm

    berWang n "bergaya mutu keunggulan" la kippers sana...helmet mesti mau mahai2 je...
    aku mhr je...huhuhu....

    private3y3

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by private3y3 on Sat Apr 17, 2010 2:05 am

    muaz melake wrote:
    kurt2812 wrote:ada x kippers yg dok perlis??
    aku kedah..ko perlis? aku ngah tercari2 kippers kedah ni..masih belum ketemu


    yo bro...sy dari baling, kedah =>

    BiKeS3386

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by BiKeS3386 on Sat Apr 17, 2010 2:21 am

    khyan6920 wrote:minggu lepas balik penang,,
    tts malam minggu budak2 kips penang...
    mmg havoc...
    Spoiler:














    perh...tak ajak aku pon arituh....

    BiKeS3386

    great idea

    Post by BiKeS3386 on Sat Apr 17, 2010 2:27 am

    adzhar wrote:Aku pakai tayar belakang 120/70-17 ok ! conner bagus , straight road ada berat sikit ! x brapa sesuai nak ke track ,jln2 buat pi keja ok la...!he..he..he..!
    maaf ye ! aku bkn kaki track ! .
    Satu lagi cadangan aku taktaulah kau org suka ka tak ! Mana2 kipers yg Down ke! accident ke! KITA buat collection derma berapa2 yg iklas ! tak kira
    berapa yg mampu ! Minta Kipers yg DOWN tu ambil gambar yg cedera , motor yg rosak & Account Bank , siarkan dlm forum !, kemudian kita bagi kalau
    dekat / pos kalau jauh . INI sekurang2nya meringankan beban member2 kita yg accident.! Tau lah bukan semua kipers yg kantong penoh !
    Dan sesuai dgn LOGO kita WE ARE KIPS FAMILIES !

    cadangan yg releven tu bang

    kayz89

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by kayz89 on Sat Apr 17, 2010 4:11 pm

    ptg ni kul 5 jumpa kat rnr pantai bersih..sume dijemput hadir especially yg kat blah utara...
    antara yg hadir
    1.aji azhar
    2.khalis rambo
    3.obi cyclone
    4.dan lain2.....


    Last edited by kayz89 on Sun Apr 18, 2010 9:43 am; edited 1 time in total

    carlnain

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by carlnain on Sat Apr 17, 2010 9:39 pm

    Apa kata korang post tpt lepak korang kat trit TTS or lepak2 .
    Sng member2 nak tau ............ Idea


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    fit_krr150

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by fit_krr150 on Sun Apr 18, 2010 6:17 am

    salam...
    syer budk bru kat cni...
    arap leh join...
    td ader gak dpt col dr brder qayyum kalu xclap...
    die ajk lpk rnr tp xsmpt nak g sbb ader hal ckit...
    arap2 pasnih kalu ad paper gtaw la sy yer...
    -budakbarubelajar-

    adzhar

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by adzhar on Sun Apr 18, 2010 9:51 am

    muaz melake wrote:x brapa cun lagi..ngah nak modi len..kalu da geng kat kedah leh kongsi idea..tukar2 barang ke..contact gua kat
    muaz_manad@yahoo.com
    Bagi laa...TELEPON NO.....!! baru leh Contact sorry gua tak ada e-mail...! wakakaka....!

    kayz89

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by kayz89 on Sun Apr 18, 2010 10:00 am

    adzhar wrote:
    muaz melake wrote:x brapa cun lagi..ngah nak modi len..kalu da geng kat kedah leh kongsi idea..tukar2 barang ke..contact gua kat
    muaz_manad@yahoo.com
    Bagi laa...TELEPON NO.....!! baru leh Contact sorry gua tak ada e-mail...! wakakaka....!

    btol2..moto dah cun..xkan xde tepon kot..klu ad nk kenal xkan nk bg email gak kot...

    carlnain

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by carlnain on Sun Apr 18, 2010 10:54 am

    Bab PHONE NUMBER pon satu hal gak ,hairan tol aku .
    Cite nak berramas mesrala , tukar2 ideala nak join xtvtla .
    tapi no phone susah betoi nak tinggai.Mcm ada pape je..... Suspect
    kalo iklas nak berkawan x susah beb nak letak no phone 2.

    bukan pon nak gune no phone tu tuk tujuan yg salah.(kalo iya pon tiap call ckp je wrong number)
    kalo flower tu aku paham gak la napa x nak letak no phone.
    ehhhh....apa daaa....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    lutut

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by lutut on Sun Apr 18, 2010 2:53 pm

    rasa simpati dengan nasib yg menimpa sdr arninja... moga cepat sembuh..
    haji, sori kemarin tak dpt pi rnr pntai bersih tu... dpt info dari qayyum...
    teman turun laut la petang semalam... ni baru naik kedarat je...

    zackgurun

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by zackgurun on Tue Apr 20, 2010 12:02 am

    ada bro, aku baru ja join.. dari gurun kedah

    anakjin

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by anakjin on Tue Apr 20, 2010 2:14 pm

    zackgurun wrote:ada bro, aku baru ja join.. dari gurun kedah

    salam ... zack... kau duk gurun area mana?
    saya pun gurun jugak.

    Idris Bin Mat Seman

    kawasakikips owner kippers utara

    Post by Idris Bin Mat Seman on Tue Apr 20, 2010 6:29 pm

    apa barang la k org,antar mesej satu pun x balas.ayat sedap,kalu ada xtvt or konvoi
    tulun calling2.ape cite ni?????????

    carlnain

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by carlnain on Wed Apr 21, 2010 3:05 am

    Idris Bin Mat Seman wrote:apa barang la k org,antar mesej satu pun x balas.ayat sedap,kalu ada xtvt or konvoi
    tulun calling2.ape cite ni?????????
    Tu yg aku skunk ni malas nak ajak melalui SMS dah , buang duit bill aku je .
    kot kalo jwp x nak or busy pon x pa , ni senyap terus.....wakakkakaka
    Bang Deris , bljr2 antar SMS gune yahoo massanger free bro .....wakakakka


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Idris Bin Mat Seman

    kawasakikips owner kippers utara

    Post by Idris Bin Mat Seman on Wed Apr 21, 2010 1:28 pm

    orait bro carl9.gua ni lemah ckit it.kalu antar mesej dlm fb orait je.mari2 kita meramaikan fb.
    apa2 pun harap kippers utara dapat menghadirkan diri terjah kabus 25 hb ni.idup kippers
    utara wa caya lu.

    muaz melake

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by muaz melake on Wed Apr 21, 2010 5:13 pm

    kayz89 wrote:
    adzhar wrote:
    muaz melake wrote:x brapa cun lagi..ngah nak modi len..kalu da geng kat kedah leh kongsi idea..tukar2 barang ke..contact gua kat
    muaz_manad@yahoo.com
    Bagi laa...TELEPON NO.....!! baru leh Contact sorry gua tak ada e-mail...! wakakaka....!

    btol2..moto dah cun..xkan xde tepon kot..klu ad nk kenal xkan nk bg email gak kot...
    wow..sori geng,,,aku exam ni..lusa baru habis,budak kolej,he2..ni nom aku..sapa2 yang dok kedah leh la kita jumpa.kenal2 lan..0134062709..k..salam

    fit_krr150

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by fit_krr150 on Thu Apr 22, 2010 3:09 am

    muaz melake wrote:
    kayz89 wrote:
    adzhar wrote:
    muaz melake wrote:x brapa cun lagi..ngah nak modi len..kalu da geng kat kedah leh kongsi idea..tukar2 barang ke..contact gua kat
    muaz_manad@yahoo.com
    Bagi laa...TELEPON NO.....!! baru leh Contact sorry gua tak ada e-mail...! wakakaka....!

    btol2..moto dah cun..xkan xde tepon kot..klu ad nk kenal xkan nk bg email gak kot...
    wow..sori geng,,,aku exam ni..lusa baru habis,budak kolej,he2..ni nom aku..sapa2 yang dok kedah leh la kita jumpa.kenal2 lan..0134062709..k..salam

    haaa...
    ang kedah kat na weh??
    aku pon stdy gak kat uitm merbok nih...
    lau ada msa halo2 aku 017-4592849...
    aku pon nga exam gak skng...
    hehehe

    carlnain

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by carlnain on Fri Apr 23, 2010 1:43 am

    sok aku n family g kepala batas (KTU), adik ipar aku convo .
    kalo korang ada TTS area2 c2 Hello2 aku . Sure aku turun tapi korang(sure bosang aku sok mlm)
    kena navigate akula aku x tau area sana .
    ni no phone aku 0173360851-carl9.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    BiKeS3386

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by BiKeS3386 on Fri Apr 23, 2010 4:08 pm

    Idris Bin Mat Seman wrote:orait bro carl9.gua ni lemah ckit it.kalu antar mesej dlm fb orait je.mari2 kita meramaikan fb.
    apa2 pun harap kippers utara dapat menghadirkan diri terjah kabus 25 hb ni.idup kippers
    utara wa caya lu.

    sori ar bang deris..sy rasa tak dapatmempollowkan diri la....skolah sy kena jadi pusat mengundi...so kena paksa jadi kerani mengira undi daaaa......sadissss

    carlnain

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by carlnain on Sat Apr 24, 2010 12:36 am

    Salam geng utara , aku bersiaran dari kepla batas .......hehehehehehe


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Sponsored content

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by Sponsored content Today at 6:44 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:44 pm