Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Share

    BiKeS3386

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by BiKeS3386 on Mon Apr 05, 2010 12:01 pm

    Idris Bin Mat Seman wrote:tima ksh semua kippers yg bertts mlm tadi 2 hb d tg malim..walau berpindah 2 kali
    kita tetap terhibur disulami pula artis2 yg x d undang berkarok.
    kippers yg terlibat
    1.bro edd
    2.cikgu azhar
    3.cikgu suhaimi
    4.cikgu nik
    5.wadin
    6.krijauan
    7.ali viktor
    8.lam
    ok.lain kali jumpa lagi

    yep...bagus gak isi masa terluang

    BiKeS3386

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by BiKeS3386 on Mon Apr 05, 2010 12:02 pm

    kurt2812 wrote:wah kippers skrg makin bertambah drpd mereka dlm golongan pendidik..haha ayat skema..xpee wish awal2..slamat hari cikgu!!

    waaa..awalnye wish...ilek2 bro..xperlu skema2....cikgu zaman skarang ranggi2!

    BiKeS3386

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by BiKeS3386 on Mon Apr 05, 2010 12:06 pm

    kayz89 wrote:kepada kippers di utara..ape kata kite g sedim sab2 ni??mandi sungai...

    waaa..syok gak tu....ujung miggu ni ker? aku pon plan nak dtg png tp taktau lagi jd ke tak..kalu jd leh pollow

    Idris Bin Mat Seman

    kawasakikips owner kippers utara

    Post by Idris Bin Mat Seman on Mon Apr 05, 2010 12:11 pm

    hah....cikgu nik nak g jumpa buah hati pengubat jantung.beik2 cikit
    tempat tu,nanti tersalah org anggap hang kena haria(bahasa peneng jap)
    jangan lupa makan pasembok pdg kota lama.

    khyan6920

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by khyan6920 on Mon Apr 05, 2010 1:16 pm

    BiKeS3386 wrote:
    kayz89 wrote:kepada kippers di utara..ape kata kite g sedim sab2 ni??mandi sungai...

    waaa..syok gak tu....ujung miggu ni ker? aku pon plan nak dtg png tp taktau lagi jd ke tak..kalu jd leh pollow

    hahahha... aku balik penang ari jumaat neyh..dari kl... so, klu korg jadi g sedim.. rojer2 la ek...

    pcq5913

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by pcq5913 on Mon Apr 05, 2010 2:14 pm

    arip... mana design banner utara yang hang kata nak buat tu... kami sedia KONGSI duit kalu hang nak buat banner.

    atan

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by atan on Mon Apr 05, 2010 2:33 pm

    salam, along, arip, betoi ka nak buat kain rentang tu. kalu nak buat hang msj kat aku berapa harga dia. senang nak kolet duit. agak-agak sorang berapa nak kolet?

    ariff-NINJA

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by ariff-NINJA on Mon Apr 05, 2010 2:58 pm

    pcq5913 wrote:arip... mana design banner utara yang hang kata nak buat tu... kami sedia KONGSI duit kalu hang nak buat banner.

    atan wrote:salam, along, arip, betoi ka nak buat kain rentang tu. kalu nak buat hang msj kat aku berapa harga dia. senang nak kolet duit. agak-agak sorang berapa nak kolet?

    wsalam... uit cik abg sekalian, sabo2... dah siap pon design, tp ala2 abg idris nye banner la... kalu tak pueh hati, komen jer aper2 pon yer... bg cadangan lg baguih...kikikiki cheers cheers cheers

    ariff-NINJA

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by ariff-NINJA on Mon Apr 05, 2010 3:01 pm

    DESIGN BANNER KIPS UNTUK UTARA... ade ape2 cadangan atau tak pueh hati, boley la kumen2 yer... sy cuba buat yg terbaik.... tongue

    PILIH DESIGN A atau B






    design A ader gambir geng kiter meleper, dah siap edit.... design B biasa sahaja.... tulisan jer special dan ada tulis NORTH ZONE (ZON UTARA).... afro farao afro farao

    carlnain

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by carlnain on Mon Apr 05, 2010 3:05 pm

    Aku sokong kalo B....Simple je beb..........cayalah


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    ariff-NINJA

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by ariff-NINJA on Mon Apr 05, 2010 3:10 pm

    carlnain wrote:Aku sokong kalo B....Simple je beb..........cayalah


    ok...hehe.. tumpang tanyer...baper ukuran nyer?

    carlnain

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by carlnain on Mon Apr 05, 2010 4:20 pm

    ariff-NINJA wrote:
    carlnain wrote:Aku sokong kalo B....Simple je beb..........cayalah


    ok...hehe.. tumpang tanyer...baper ukuran nyer?

    Itu leh tanya bro edd dia yg sponser banner tu...


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kayz89

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by kayz89 on Mon Apr 05, 2010 6:42 pm

    khyan6920 wrote:
    BiKeS3386 wrote:
    kayz89 wrote:kepada kippers di utara..ape kata kite g sedim sab2 ni??mandi sungai...

    waaa..syok gak tu....ujung miggu ni ker? aku pon plan nak dtg png tp taktau lagi jd ke tak..kalu jd leh pollow

    hahahha... aku balik penang ari jumaat neyh..dari kl... so, klu korg jadi g sedim.. rojer2 la ek...

    t klu jdi kami roger nye k..

    aer anomichie

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by aer anomichie on Mon Apr 05, 2010 7:17 pm

    ariff-NINJA wrote:DESIGN BANNER KIPS UNTUK UTARA... ade ape2 cadangan atau tak pueh hati, boley la kumen2 yer... sy cuba buat yg terbaik.... tongue

    PILIH DESIGN A atau B






    design A ader gambir geng kiter meleper, dah siap edit.... design B biasa sahaja.... tulisan jer special dan ada tulis NORTH ZONE (ZON UTARA).... afro farao afro farao
    i vote design a...

    kayz89

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by kayz89 on Mon Apr 05, 2010 7:21 pm

    aer anomichie wrote:
    ariff-NINJA wrote:DESIGN BANNER KIPS UNTUK UTARA... ade ape2 cadangan atau tak pueh hati, boley la kumen2 yer... sy cuba buat yg terbaik.... tongue

    PILIH DESIGN A atau B






    design A ader gambir geng kiter meleper, dah siap edit.... design B biasa sahaja.... tulisan jer special dan ada tulis NORTH ZONE (ZON UTARA).... afro farao afro farao
    i vote design a...

    i sokong u...

    BiKeS3386

    haha

    Post by BiKeS3386 on Mon Apr 05, 2010 9:19 pm

    Idris Bin Mat Seman wrote:hah....cikgu nik nak g jumpa buah hati pengubat jantung.beik2 cikit
    tempat tu,nanti tersalah org anggap hang kena haria(bahasa peneng jap)
    jangan lupa makan pasembok pdg kota lama.

    haria tu padia abg deris?
    sy kalu mai penang msti pekena char kuew tiaw teluq ayam dibasuh sg.dua! wajib....
    pasembok tuh sunat muakat...kalu dan sy p

    deen325

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by deen325 on Mon Apr 05, 2010 11:10 pm

    Salam..
    abg sokong yg terbaik... tuk semua..

    pcq5913

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by pcq5913 on Tue Apr 06, 2010 9:48 am

    ariff-NINJA wrote:DESIGN BANNER KIPS UNTUK UTARA... ade ape2 cadangan atau tak pueh hati, boley la kumen2 yer... sy cuba buat yg terbaik....

    PILIH DESIGN A atau B

    bagi aku seeloknya pilih B pasaipa..... nampak sopan sikit, kalu A nanti orang cop kita ni mat sempit pasai ada gambaq moto nak tumbang tu... apapun keputusan ditangan anda, nak buat nanti bagitau...




    design A ader gambir geng kiter meleper, dah siap edit.... design B biasa sahaja.... tulisan jer special dan ada tulis NORTH ZONE (ZON UTARA)....

    khyan6920

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by khyan6920 on Tue Apr 06, 2010 9:52 am

    BiKeS3386 wrote:
    Idris Bin Mat Seman wrote:hah....cikgu nik nak g jumpa buah hati pengubat jantung.beik2 cikit
    tempat tu,nanti tersalah org anggap hang kena haria(bahasa peneng jap)
    jangan lupa makan pasembok pdg kota lama.

    haria tu padia abg deris?
    sy kalu mai penang msti pekena char kuew tiaw teluq ayam dibasuh sg.dua! wajib....
    pasembok tuh sunat muakat...kalu dan sy p

    HARIA PENANG HARIA....
    dkat sgt dah char koey tiaw tuh ngan umah aku.. hahahha...
    malam minggu lepak la pantai bersih... BERSIH siot...

    BiKeS3386

    oioi

    Post by BiKeS3386 on Tue Apr 06, 2010 12:39 pm

    HARIA PENANG HARIA....
    dkat sgt dah char koey tiaw tuh ngan umah aku.. hahahha...
    malam minggu lepak la pantai bersih... BERSIH siot... [/quote]
    jadi tak ni balik ujung minggu ni?

    doctor kura-kura

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by doctor kura-kura on Tue Apr 06, 2010 1:08 pm

    pcq5913 wrote:
    ariff-NINJA wrote:DESIGN BANNER KIPS UNTUK UTARA... ade ape2 cadangan atau tak pueh hati, boley la kumen2 yer... sy cuba buat yg terbaik....

    PILIH DESIGN A atau B

    bagi aku seeloknya pilih B pasaipa..... nampak sopan sikit, kalu A nanti orang cop kita ni mat sempit pasai ada gambaq moto nak tumbang tu... apapun keputusan ditangan anda, nak buat nanti bagitau...




    design A ader gambir geng kiter meleper, dah siap edit.... design B biasa sahaja.... tulisan jer special dan ada tulis NORTH ZONE (ZON UTARA)....

    Vote for design B ... roger bila nak buat collection ok...

    BiKeS3386

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by BiKeS3386 on Wed Apr 07, 2010 1:03 pm

    aku sokong B...nampak official sket

    adzhar

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by adzhar on Wed Apr 07, 2010 4:16 pm

    Aku pun sokong B , simple aje ! Siap bagi tau ! AKU NAK !

    pcq5913

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by pcq5913 on Fri Apr 09, 2010 4:06 pm

    adzhar wrote:Aku pun sokong B , simple aje ! Siap bagi tau ! AKU NAK !
    nak apa tu abang haji..................?

    helmynyte89

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by helmynyte89 on Fri Apr 09, 2010 10:16 pm

    Salam semua kipers area utara...esok (10/04/2010) rv kat hentian tnjung malim around kul 7:30 pg sebelum gerak ke autoshow yang Mal anjurkan..
    Aku and Bro Idris ada kat situ,insyaALLAH...

    Sponsored content

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara

    Post by Sponsored content Today at 4:08 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:08 pm