Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Share

    kawesakai_penang

    Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Post by kawesakai_penang on Sat Apr 03, 2010 6:08 pm

    cayalah........ malaysian prouds..... http://www.motogp.com/en/news/2010/zulfahmi+ready+for+qatar

    kurt2812

    Re: Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Post by kurt2812 on Sun Apr 04, 2010 12:48 am

    den pon tompang banggo!!

    carlnain

    Re: Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Post by carlnain on Sun Apr 04, 2010 3:11 am

    Memang patut betoi dia main motogp , teringat lagi kelibat dia d motogp thn lepas .
    pelan2 je dia tapau racer2 motogp 125cc padahal dia wildcard je beb......
    Aku percaya kalo airasia kasi dia moto yg kuat masa tu mau dia dpt top 10 .
    harap2 thn ni dia bersama pasukan yg jenteranya sama hebat dgn pasukan2 yg top 10.
    baru leh tgk anak malaysia dlm ranking motogp semula, lebih2 top 10 dlm senarai pelumba.....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    zalie78

    Re: Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Post by zalie78 on Sun Apr 04, 2010 12:24 pm

    den pun banggo gak anak melayu mcm ni....bagus lah...

    alldisc

    Re: Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Post by alldisc on Sun Apr 04, 2010 1:26 pm

    aku pun gembira ada anak malaysia masuk motogp. aku percaya ramai lagi anak malaysia berbakat sejaka lama dulu... maybe ada antara kippers kita pun yg mantap..mcm aja atau eman. koner baik punya cecah lutut.
    masalahnya ialah pelumba kita perlukan kos penajaan yang tinggi untuk
    1. kos beli motor
    2. kos penyelengaraan motor
    3. kos tanggung pasukan. kecik2 pun mahu 20 orang dgn mekanik, pengurus, tukang masak, driver, staf sokongan dll.... tambah lagi dengan motor home, prime mover dan container tetap yang memudahkan penginapan di setiap trek.
    anyway, gud luck to fahmi!! go go malaysia!!

    deen325

    Re: Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Post by deen325 on Mon Apr 05, 2010 10:56 pm

    Salam...
    abg pun berbangga gak sebab dah ader org ganti tempat abg..
    dulu tempat fahmi tu sepatutnya abg tu.. tapi sebab umur abg dah lanjut sikit..
    tu yg dia org cari penganti nyer tuuu..
    hehee

    serangga jalanan

    Re: Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Post by serangga jalanan on Tue Apr 06, 2010 2:21 pm

    ye la abg deen...

    carlnain

    Re: Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Post by carlnain on Wed Apr 07, 2010 9:23 pm



    Credit dari camera NOOR WSG MOTOGP 2009


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    krijauan

    Re: Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Post by krijauan on Thu Apr 08, 2010 2:07 am

    sempoi..moto apa ni ek?

    mamat

    Re: Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Post by mamat on Fri Apr 09, 2010 3:26 am

    h0nda c70 k0t...
    da hbis m0dified tuh...
    ala...sng jewk nk wat....

    kurt2812

    Re: Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Post by kurt2812 on Fri Apr 09, 2010 10:55 pm

    TZR 125 klo x silap aku..mgu ni ada motogp kan?? kol bper ek?? nak tgk bdak ni main la..

    Sponsored content

    Re: Go Fahmi Go..... MotoGP....

    Post by Sponsored content Today at 1:59 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 1:59 pm