Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Share

    carlnain

    REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by carlnain on Sun Apr 04, 2010 5:22 pm

    carlnain wrote:Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua Warga Kawasaki Kips

    Dengan izin,

    DIsini aku sebagai wakil menjemput semua warga Kawasaki Kips ke majlis Perkahwinan En.ZORRO dimana akan diadakan di TMN MEDAN PETALING JAYA , SELANGOR.

    acara akan diadakan mengikut seperti yang dilampirkan dibawah ini
    :



    Kenduri Rumah Pengantin Lelaki/En.RAYMEE (Zorro) (04/04/2010(ahad):

    Alamat : No 32, Lorong PJS 2C/11P, TMN MEDAN, 46000 Petaling Jaya Selangor.
    Contact No : 017-3360851 (carlnain) 013-2082008 (Raymee@zorro)
    Jamuan Makan : 12.00pm-4pm
    Makan pengantin : 1pm



    Apa lagi kengkawan nila masanya nak showoff n kembangkan sayap kawasakikips.
    banner pon dah ada , tinggai nak susun moto je kat majlis ni.
    D harap kippers dapat menghadirkan diri ke Majlis ni n mempromote serta
    makan preee....wakakaka.....Dah dekat ni beb dlm selangor je ni .
    Mari menghuru-harakan majlis perkahwinan rakan kippers kita.
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    OK aku buka senarai nama tuk join majlis ni...... cheers cheers cheers
    sonang nak pikirkan nak sediakan parking or x kat majlis ni... Idea Idea


    1:carlnain
    2:Noor
    3:Alldisc
    4:khyan
    5:Azri
    6:Zuanblack

    7:Bro EDD
    8:Mal
    9:kipas
    10:Kacang

    11:Kurt
    12:sinclair
    13:NOpal + Pillion
    14:Zalie78
    15)atoks
    16)Duke + Pillion
    17)cikgu nik
    18)Cikgu suhaimisobrie
    19)Cikgu Azhar
    20)Lam
    21)WengWeng
    22)Ali Victor Rapael
    23)Krijauan
    24)Batman + Batmem
    25)Wan Tuah
    26)ManKLIA


    P/S : Majlis2 mcm ni amat2 la sesuai tuk mencari flower flower flower flower ..
    pasti ada flower flower yg berkata huh hansome sungguh moto2 abg ni bila la dpt menunggang bersama.... sunny sunny
    Orang bujang n oreng bujeng ....jom join.... flower flower flower TMN Medan pergh... Shocked Shocked Shocked .....wakakakkakaa

    *(tuk oreng bujeng pastikan wife anda tidak melihat tulisan ini, jika d kesan nescaya pinggan2 bertaburan...wakakakaa)






    cheers cheers cheers

    P/S : 1.00pm Aku Tunggu korang kat MASJID TMN MEDAN , Atau pun korang leh Terus ke rumah pengantin... cheers cheers

    Wokey gambir2 tlg post kat cni.......... cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by carlnain on Sun Apr 04, 2010 7:14 pm

    Seronot ari ni ramai kippers2 yg baru turut hadir ..... cheers

    Salute bro edd n geng2 tanjung malim (harap2 korang enjoy ke genting n safe ride)
    To bro Sinc ,gammafiber ada call aku nak join ride SATAY HUT harap2 dia dpt catchup dgn ko.
    Kasi gegar satay hut hut.....satay gajah tu....hehehee

    Aku x dpt pollow ride harap paham2 je la , alasan mcm biasa budget ciput , roadtax mati dan
    seangkatan dgnnya .

    P/S : agak keciwa ckit x dpt bentang banner kawasakikips kat majlis ni.... Sad
    25hb ni harap2 kippers dpt menghadirkan diri tuk ride cameroon bersama NSRM PENANG.
    Nila masanya nak beramas mesra dgn otai2 bukit .


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Guest
    Guest

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by Guest on Sun Apr 04, 2010 11:04 pm

    carlnain wrote:Seronot ari ni ramai kippers2 yg baru turut hadir ..... cheers

    Salute bro edd n geng2 tanjung malim (harap2 korang enjoy ke genting n safe ride)
    To bro Sinc ,gammafiber ada call aku nak join ride SATAY HUT harap2 dia dpt catchup dgn ko.
    Kasi gegar satay hut hut.....satay gajah tu....hehehee

    Aku x dpt pollow ride harap paham2 je la , alasan mcm biasa budget ciput , roadtax mati dan
    seangkatan dgnnya .

    P/S : agak keciwa ckit x dpt bentang banner kawasakikips kat majlis ni.... Sad
    25hb ni harap2 kippers dpt menghadirkan diri tuk ride cameroon bersama NSRM PENANG.
    Nila masanya nak beramas mesra dgn otai2 bukit .

    gammafiber tak call aku pun.. aise man...

    nol_kips

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by nol_kips on Mon Apr 05, 2010 12:49 am

    salam,sowy x dpt dtg..ikutkn nk g ngan wife,tapi anak aku deman kena thn wad.
    Skang kat wad on9 pki hp..

    wan tuah

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by wan tuah on Mon Apr 05, 2010 1:07 am

    tahniah lah kat zoro..semoga bahagia ke anak cucu..

    carlnain

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by carlnain on Mon Apr 05, 2010 2:05 am

    Gambir....Gambir....Gambir.......


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mambang

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by mambang on Mon Apr 05, 2010 8:23 am

    slamat pengantin baru...sorry aku x dpt join aku kerja...hbs kerja pkl 3ptg kt seremban,so x sempat nak rushing

    BiKeS3386

    salam

    Post by BiKeS3386 on Mon Apr 05, 2010 11:00 am

    [quote="sinclair"]
    carlnain wrote:Seronot ari ni ramai kippers2 yg baru turut hadir ..... cheers

    Salute bro edd n geng2 tanjung malim (harap2 korang enjoy ke genting n safe ride)
    To bro Sinc ,gammafiber ada call aku nak join ride SATAY HUT harap2 dia dpt catchup dgn ko.
    Kasi gegar satay hut hut.....satay gajah tu....hehehee

    Aku x dpt pollow ride harap paham2 je la , alasan mcm biasa budget ciput , roadtax mati dan
    seangkatan dgnnya .

    P/S : agak keciwa ckit x dpt bentang banner kawasakikips kat majlis ni.... Sad
    25hb ni harap2 kippers dpt menghadirkan diri tuk ride cameroon bersama NSRM PENANG.
    Nila masanya nak beramas mesra dgn otai2 bukit .

    enjoy beb....1st time ride p genting ngn motor...nak meleperkan motor tp tyr irc...xconfident la..
    thanx to abg deris sbb ajar teknik2 basic....hopefully leh layan lagi..
    25hb ni insyAllah dapat layan lagi g cameron plak....hehe

    p/s : tp 25 hb ni kena guna tayar batlex ke....saper2 ada lubang tayar bagus yg murah2 roger k

    alldisc

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by alldisc on Tue Apr 06, 2010 8:33 pm

    bagai pinang dibelah dua. tahniah!! semoga berkekalan ke akhir hayat. amin.




    Last edited by alldisc on Tue Apr 06, 2010 10:12 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : add photos)

    alldisc

    barisan kips! ada KR, Victor, KRZ, ZSR dan ZX

    Post by alldisc on Tue Apr 06, 2010 8:34 pm







    Last edited by alldisc on Tue Apr 06, 2010 10:40 pm; edited 2 times in total

    alldisc

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by alldisc on Tue Apr 06, 2010 8:36 pm







    Last edited by alldisc on Tue Apr 06, 2010 10:12 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : add photos)

    alldisc

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by alldisc on Tue Apr 06, 2010 8:37 pm






    Last edited by alldisc on Tue Apr 06, 2010 10:21 pm; edited 3 times in total

    alldisc

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by alldisc on Tue Apr 06, 2010 8:50 pm

    dah habis makan, time utk borak2 pulak...






    alldisc

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by alldisc on Tue Apr 06, 2010 10:29 pm

    batman turut hadir, tapi menyamar jadi photographer. erm, tak silap aku tu keje superman.



    lagi photographer, tapi guna DSLR (digital single lens reflector)...siapa ye? mr.frankestein??



    Last edited by alldisc on Tue Apr 06, 2010 10:39 pm; edited 1 time in total

    alldisc

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by alldisc on Tue Apr 06, 2010 10:32 pm

    antara gelagat lucu pada hari berkenaan

    wajah hampir serupa? adakah mereka adik beradikk?? tunggu wadin datang...



    aku masih respek kat rxz...



    tangan aku ada dua... jadi kepala support helmet.



    wengweng antara yg baru join kippers. antara soalannya... betul ke motor saya beli tu penah langgar busut?


    alldisc

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by alldisc on Tue Apr 06, 2010 10:50 pm

    macam biasa kippers... kalau jumpa je nak borak kat motor. sampai habis majlis tak balik2 jugakk...








    carlnain

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by carlnain on Wed Apr 07, 2010 2:59 am

    Mana gambir2 yg lain ari tu bukan main punya banyak flash aku tgk.... Twisted Evil
    Puas aku posing2..... Suspect


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    zalie78

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by zalie78 on Wed Apr 07, 2010 5:56 pm

    aku tek gheti mcm mana nak masukkan gambar...dah bebuih aku try x masuk2gak..

    carlnain

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by carlnain on Wed Apr 07, 2010 7:32 pm

    ^^^^^^^^^^^^^^^
    Bro pas je sume gmbr tu kat sinclair , mtk tolong dia up kan .
    Kat ruang atas trit gallery ada cara upload gambir...


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Guest
    Guest

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by Guest on Wed Apr 07, 2010 7:34 pm

    carlnain wrote:^^^^^^^^^^^^^^^
    Bro pas je sume gmbr tu kat sinclair , mtk tolong dia up kan .
    Kat ruang atas trit gallery ada cara upload gambir...

    dah up kan.

    zalie78

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by zalie78 on Wed Apr 07, 2010 8:01 pm


    pasangan 2 sejoli sama cantik sama padan....semoga bahagia hingga hingga ke akhir hayat..

    yahoo aku dah tahu nak uoload gambar..thank to sinclair..aku mmg bta it la..adoyai..

    azzo

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by azzo on Wed Apr 07, 2010 11:21 pm

    tahniah tahniah pada pasangan pengantin baru

    kurt2812

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by kurt2812 on Sat Apr 10, 2010 2:15 am

    tahniah wat pengantin..segak berlatar blakang deretan kips..haha!!

    carlnain

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by carlnain on Sat Apr 10, 2010 11:57 pm

    Gambir2 lagi mana ni ???
    nak kena gegar ckit zorro ni nampak gayanya ...ke dia dah ke honeymoon tuk
    menghasilkan product buatan sendiri.....heheheheehehe


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kliaepot

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by kliaepot on Sun Apr 11, 2010 4:45 pm

    carlnain wrote:Gambir2 lagi mana ni ???
    nak kena gegar ckit zorro ni nampak gayanya ...ke dia dah ke honeymoon tuk
    menghasilkan product buatan sendiri.....heheheheehehe

    ada ni ha gambar...cuma tak sempat dan tak punya masa nak upload lagi...mungkin 2 3 hari akan datang aku masuk kan gambar...ok....

    Pada Zorro : Selamat Pengantin Baru, Semogo berbahagia ke anak cucu...amin!

    Sponsored content

    Re: REPEORT RIDE AND GAMBIR KENDURIK KAHWIN ZORRO 4/4/2010

    Post by Sponsored content Today at 11:59 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:59 am