Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Report Ride Satay Hud Tanjung Karang

    Share

    Guest
    Guest

    Report Ride Satay Hud Tanjung Karang

    Post by Guest on Mon Apr 05, 2010 11:11 am

    wrote:Unplanned Ride Satay Hut Tanjung Karang V2

    tarikh : 04.04.2010 ((Da tetap tarikh, pasal pening sgt nak set, takpe, ader niat ride, pasti boleh! Very Happy Razz))
    tempat : Satay Hut Tanjung Karang V2.
    time : 6pm-12 tghmalam/sampai kenyang
    RV point : pukul 5-6 di Shell Sg.Buloh, Berdekatan The Store Sg.Buloh.

    1.Sinclair
    2.Azroy (misti pegi. hahaha Razz)
    3.Kipas
    4.Krijauan
    5.Zalie87
    6.Nopal dan isteri
    7.ManKLIA
    8.Ali Victor


    semua perbelanjaan sdn bhd.

    Organiser : Sinclair - 016TigaTujuhLima6565

    *notakaki
    : pukul 6 bergerak, bg yg lambat tiba, sila sms organiser utk
    ditugaskan seorang escort utk group 2(group yg sampai lambat).

    utk update nama utk join, bgtau jer kat sini. Very Happy senang sikit.

    wokeh, selesai sudah ride yg simple, dan kenyang, kalu tak kenyang, nnt ader ride yg ke-3 dan terakhir, kecuali dpt sambutan. Smile

    pukul 4.00 - aktiviti riadah selepas kenduri di rumah Zorro dan selesaikan solat Zohor dan Asar
    pukul 4.50 - bergerak ke RV
    pukul 5.45 - bermula la kami perjalanan kami ke destinasi
    pukul 6.50 - tiba ke destinasi
    pukul 9.00 - setelah masing2 ader spare tyre, maka bergerak pulanglah kami semua mengikut haluan masing2.


    Gambir : aku tak tangkap gambar, tunggu yg ader kamera upload gambar.

    p.s:~ ride sblm ni 7 org, alhamdulillah ride kali ni tambah lg 2 org. Very Happy


    Last edited by sinclair on Tue Apr 06, 2010 9:43 am; edited 1 time in total

    zalie78

    Re: Report Ride Satay Hud Tanjung Karang

    Post by zalie78 on Tue Apr 06, 2010 9:09 am

    aku nak taruk gambar tapi x reti..dah banyak kali try x masuk2

    Guest
    Guest

    Re: Report Ride Satay Hud Tanjung Karang

    Post by Guest on Tue Apr 06, 2010 9:32 am

    zalie78 wrote:aku nak taruk gambar tapi x reti..dah banyak kali try x masuk2

    reti emailkan gambar? aku tolong masukkan, email kat - redfamicon@gmail.com

    zalie78

    Re: Report Ride Satay Hud Tanjung Karang

    Post by zalie78 on Tue Apr 06, 2010 10:09 am

    Jap aku g aku email ko tolong ajar mcm mana nak masuk gambar boleh tak?aku ni buta it la..

    zalie78

    Re: Report Ride Satay Hud Tanjung Karang

    Post by zalie78 on Wed Apr 07, 2010 6:06 pm

    sinclair wrote:
    zalie78 wrote:aku nak taruk gambar tapi x reti..dah banyak kali try x masuk2

    reti emailkan gambar? aku tolong masukkan, email kat - [url=http://kips.forumotions.net/mailto:redfamicon@gmail.com
    redfamicon@gmail.com[/quote[/url]]
    en sinclair mana gambirnya...

    Guest
    Guest

    Re: Report Ride Satay Hud Tanjung Karang

    Post by Guest on Wed Apr 07, 2010 6:08 pm

    sabor2.. tgh sibuk, nnt malam aku upload, ampun maap.

    zalie78

    Re: Report Ride Satay Hud Tanjung Karang

    Post by zalie78 on Wed Apr 07, 2010 6:43 pm

    sinclair wrote:sabor2.. tgh sibuk, nnt malam aku upload, ampun maap.

    wakakakaaka ok ok ok ok...

    Guest
    Guest

    Re: Report Ride Satay Hud Tanjung Karang

    Post by Guest on Wed Apr 07, 2010 7:07 pm


    Nopal dan Isteri


    Zalie78


    jejari rim nopal patah, nasib baik tiada berlaku perkara yg tak diingini.


    setelah tiba di destinasi, cam biase la, pas order, semua mula bercerita pengalaman masing2. haha. Very Happy


    tiba sudah makanan, atok tak sabor2 nak makan. hahaha Laughing Laughing


    saper yg tak dapat join, nah, amik la rasa nikmat mata tgk satay gajah nih. Very Happy Very Happy


    manKLIA - uih perit mata, nak nanges nih. Razz


    Nopal - pe khabar (mate stim) Razz


    Kipas - *muka kalo dapat masuk majalah best nih, musti byk flower tergoda ngan aku*


    sinclair - iyo lah, amik jer la gambar wat kenangan. Smile


    ManKLIA - isk3... amende la aku tgk kat tv nih, patut posing sket mase org tangkap gambar
    Krijauan - alamak, tak sempat posing.


    AliVictor - jangan lupa promote aku kat flower tau. Razz


    Azroy@Atok - pegi tanjung karang jangan lupa pesan ABC dia, sedap siot, sampai mengidam aku~~ Razz Razz

    zalie78

    Re: Report Ride Satay Hud Tanjung Karang

    Post by zalie78 on Wed Apr 07, 2010 7:22 pm

    rugi saper tak pegi...

    wadin

    Re: Report Ride Satay Hud Tanjung Karang

    Post by wadin on Thu Apr 08, 2010 10:49 am

    tahniah sapa yg gi:)
    satay gajah dlm ingatan....... Very Happy

    Next trip Satay rusa pulak kat Pekan Behrang Station....

    Sponsored content

    Re: Report Ride Satay Hud Tanjung Karang

    Post by Sponsored content Today at 8:22 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:22 am