Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Share

    hantukatik

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by hantukatik on Sun Apr 11, 2010 11:54 pm

    [img][/img]
    [img][/img]
    mak ai...senyum ada makna tu...
    [img][/img]
    [img][/img]

    eman_92

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by eman_92 on Mon Apr 12, 2010 12:12 am

    x la lawa mana pown diana daniel nie... hahaha..... sory mal aku xdpt pegi...huhu

    zalie78

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by zalie78 on Mon Apr 12, 2010 8:22 am

    diana danial ....lawa lah jugak..


    minah stunt boleh tahan lah jugak pakai tudung lagi...hahaha


    bro edd amacam cun lah bro punya girl...malam tu leh tdo tak?

    zalie78

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by zalie78 on Mon Apr 12, 2010 9:16 am

    antara acara kat unisel hari tu

    tzm stunt

    ex5 stunt

    minah stunt berani kering oooo

    stunman

    tzm stunt

    helmi ngan ular..ular tak nampak sebab dia nak gigit aku masa nak ambik gambar.wakakakaka

    tzm lagi..pacak tak hingat ...

    perah motor sambil tdo...kalau silap perah tdo kat hospital wakakakaka

    kucing pun ambik bahagian jugak



    tu je lah setakat ni
    to mal5190 nice karnival kalau ada lagi koteki aku...adios

    klip^ketas

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by klip^ketas on Mon Apr 12, 2010 9:44 am

    hantukatik wrote:

    mak ai...senyum ada makna tu...
    tgk tu mambang punye senyum..ni sblum dia bertukar jd ijau..hehe

    carlnain

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by carlnain on Mon Apr 12, 2010 10:27 am

    Pengumuman :

    Pg tadi kul 8.30 en.MAL kita bersiaran d MHI tuk ulasan2 pasal carnival ni .
    Best la ada gak la dia sebut KAWASAKIKIPS.COM dlm tv tadi......
    geng2 RMC n byk lagi turut serta .....Syabas MAL


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    zalie78

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by zalie78 on Mon Apr 12, 2010 12:02 pm

    carlnain wrote:Pengumuman :

    Pg tadi kul 8.30 en.MAL kita bersiaran d MHI tuk ulasan2 pasal carnival ni .
    Best la ada gak la dia sebut KAWASAKIKIPS.COM dlm tv tadi......
    geng2 RMC n byk lagi turut serta .....Syabas MAL

    agaknya dalam youtube dah ada lom en carl9?

    helmynyte89

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by helmynyte89 on Mon Apr 12, 2010 12:40 pm

    La....mana gmbar diana danial cium pipi aku tue? napa x upload...wakakaka....
    kat aku ade bbrapa pic...tp xreti upload...nnti aku usahakan...harap bersabar...
    p/s: mal, aku dah berkenan sorang unisel...nnti adjuzkan....

    Amir

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by Amir on Mon Apr 12, 2010 1:40 pm

    carlnain wrote:Pengumuman :

    Pg tadi kul 8.30 en.MAL kita bersiaran d MHI tuk ulasan2 pasal carnival ni .
    Best la ada gak la dia sebut KAWASAKIKIPS.COM dlm tv tadi......
    geng2 RMC n byk lagi turut serta .....Syabas MAL

    kt ner leh tgk ni? ulangan kt tenet ade ke? atau mne2 la youtube ke.

    Amir

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by Amir on Mon Apr 12, 2010 1:43 pm

    suhaimisobrie wrote:kalo xkerana wajib dtg sek semlm komfem aku dah g....

    Jgn nnt tgk muka bini terpanggil nama diana sudeyyy...kompem kena jolok motor atas bumbung

    haha lawak...

    Bat_mem

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by Bat_mem on Mon Apr 12, 2010 1:44 pm

    tp sayang btl...
    dlm bebanyak kips...mal5190 jer yg ada...
    lau x..batman dtg tp x dpt..sbb moto jem pas balik dr unisel tu...

    MBN 2254

    TAHNIAH buat MAL

    Post by MBN 2254 on Mon Apr 12, 2010 2:27 pm

    "ucapan tahniah untuk En.Mal yg berjaya menganjurkan Karnival motor di Unisel pada sabtu lepas"
    rasanya memang dah berjaya sangat tu.. utk event yg 1st time En.Mal anjurkan..
    malah.. acara dan makan minum yg disediakan memang menarik dan memuaskan..
    semoga En. Mal & rakan2 semesta 6 semuanya lulus dengan cemerlang tahun nie..

    disini saya cuba upload gambar2 kemeriahan karnival bersama kippers2 & Diana Daniel yg turut hadir pada karnival tersebut..



    banner kips sumbangan Bro.Edd menjadi tatapan seluruh warga Unisel, mat2 motor superbike, motor scoot, motor cup & Diana Daniel.. huhu.. syabas..


    Kudin sedang beramas mesra dengan awek Unisel berbaju biru sambil ditemani Nol & Bro Edd..
    "mantop" kata Bro Edd..


    Turut hadir beberapa Kelab motor termasuk RMC bagi menjayakan karnival..


    KIPS dengan aksi susun motor berbaris di bahagian paling hadapan..


    Diana Daniel yg menjadi tumpuan hangat di karnival turut bergambar bersama kippers..


    team lagak ngeri aksi R-KM yg memeriahkan menggamatkan suasana di karnival..


    tidak lupa sesi bergambar bersama penganjur karnival.. Mr Mal..


    aksi berani team R-KM menunggang motor dengan satu tayar..
    "fuh nasib baik sempat mengelak.. skit lagi camera aku nak disapunyer.."

    Bat_mem

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by Bat_mem on Mon Apr 12, 2010 3:41 pm


    Bat_mem

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by Bat_mem on Mon Apr 12, 2010 3:50 pm


    Bat_mem

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by Bat_mem on Mon Apr 12, 2010 3:52 pm


    Bat_mem

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by Bat_mem on Mon Apr 12, 2010 4:04 pm

    soweyy tenet lembap la kat opis...

    lau nak tgk byk gambau lagik...

    masuk facebook BATMAN :: Aidy Hayazi Jamaludin

    zalie78

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by zalie78 on Mon Apr 12, 2010 4:28 pm

    Idris Bin Mat Seman wrote:nantikan zalie 78 postkan foto diana dan minah stunt tu
    dah post kat gallery...

    mambang

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by mambang on Mon Apr 12, 2010 6:14 pm

    carlnain wrote:erk...jelous aku ....bro kalo aku merge post ni kat trit unisel ok x ???
    buat la aper Mod nak buat aku dah tak heran dah..ohhh diana...bila blh jumpe lagiii I love you I love you

    Bat_mem

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by Bat_mem on Mon Apr 12, 2010 6:27 pm


    Guest
    Guest

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by Guest on Mon Apr 12, 2010 6:38 pm

    video pun set private, mane org nak dpt tgk.. apa daa... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    Bat_mem

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by Bat_mem on Mon Apr 12, 2010 6:47 pm

    aik...mana ada private..
    member lain tgk ok jer...

    carlnain

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by carlnain on Mon Apr 12, 2010 10:21 pm

    Banyak berita2 baik aku dapat dari MAL pas carnival ni ....cheers sunny

    MAL apa kata ko story ckit2 kat kippers ni , dioarg pon patut dgr
    berita2 baik yg ko cite kat aku . Kalo kita share sama2 pas ni senang ckit
    nak atur xtvt nanti . So diorg lebih bersedia dpn MEDIA nanti..... Suspect


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by carlnain on Mon Apr 12, 2010 10:23 pm

    Bat_mem wrote:aik...mana ada private..
    member lain tgk ok jer...

    Sesiapa yg berkesempatan tu tolong2 la sedut gambir2 dari FB BATMAN n post kat cni.
    Rugi woo aku dtg lmbt x dpt nak interprame.... Sad Sad Sad


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    deen325

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by deen325 on Mon Apr 12, 2010 11:25 pm

    Salam..
    tahniah pada mal..
    sebab mepermosikan kawasakikips sampai masuk tv lagi tu..

    mal 5190

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by mal 5190 on Tue Apr 13, 2010 1:45 am

    salam..
    trime kasih kpd sume kippers yg telah menjayakan 2-WHEELS CARNIVAL tempoh hari..
    dan trime kasih juge kpd kippers2 yg mengucapkan tahniah kpd sy..
    segala kekurangan harap d maafkan,maklum la baru first time handle event..
    pada yg tidak berkesempatan utk dtg,xpe..
    insyaAllah klu ade lg event mengenai motorshow,kawasakikips.com akan d jemput utk memeriahkan carnival motorshow..

    alhamdulillah,selepas selesai event ni,WARTAWAN DARI MAJALAH REMAJA telah berjumpa dgn sy..dan wartawan tersebut telah sebulat suara bersetuju untuk memilih kelab moto yg bernama KAWASAKIKIPS.COM untuk d jadikan coverage majalah mereka..
    menurut beliau,apabila kelab KAWASAKIKIPS.COM akan mengadakan konvoi,kita hendaklah memberitahu mereka tentang aktiviti konvoi kita dahulu..
    kemudian mereka akan menulis sendiri artikel tentang konvoi itu seterusnya d siarkan d dalam majalah remaja..
    apa apa nt sy akan update dari masa ke semasa ke dalam forum ini tentang persetujuan wartawan itu untuk membuat liputan tentang akviti konvoi kelab KAWASAKIKIPS.COM.
    sekian trima kasih..

    Sponsored content

    Re: REPORT RIDE N GAMBIR2 AUTOSHOW 2-WHEELS CARNIVAL

    Post by Sponsored content Today at 4:08 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:08 pm