Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TTS Desa Pinggiran Putra

    Share

    mambang

    TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by mambang on Sun Apr 18, 2010 4:30 am

    Alldisc:Lu pehal..gua tgk lu kecik besar kecik besar jeeeee...aiii kene jgk bdk ni karang
    Paech:Sorry la Bro gua tak sengaja tertapau moto lu


    Last edited by mambang hijau on Sun Apr 18, 2010 5:46 am; edited 1 time in total

    mambang

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by mambang on Sun Apr 18, 2010 4:52 am

    Paeach:Takkan tak blh settle Bro..
    Alldisc:ok kite settle kat kedai makan...aku nak tea o 2 gelas dgn laicikang 1, makan nanti aku bagitau kemudian


    Last edited by mambang hijau on Sun Apr 18, 2010 6:04 am; edited 3 times in total

    mambang

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by mambang on Sun Apr 18, 2010 5:00 am

    Alldisc:Camni la best dapat makan free...

    mambang

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by mambang on Sun Apr 18, 2010 5:06 am

    Alldisc dan Sinclair dgn rakusnye meratah hidangan sehingga licin
    Alldisc:Aku kalo macam nie hari2 ada tts pun takpe..
    Sinclair:Aku pun

    mambang

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by mambang on Sun Apr 18, 2010 5:30 am

    Klip Kertas tercenggang kerana melihat aksi luar biasa Alldisc dan Sinclair

    mambang

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by mambang on Sun Apr 18, 2010 5:44 am

    Aksi control macho Weng2 yg cuba menackle awek waiter cun tetapi gagal
    p/s:kat bawah gelas hanya tulis "Terima Kasih Datang Lagi"takde no phone Razz Razz

    mambang

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by mambang on Sun Apr 18, 2010 5:56 am

    Terima Kasih buat tuan tanah Bro Klip Kertas atas kesudian mengopen table...semoga murah rezeki...amin Very Happy Very Happy

    carlnain

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by carlnain on Sun Apr 18, 2010 11:35 am

    Tpt mcm menarik , siap ada open karok lagi .
    dekat tgh2 kawasan2 kippers . N9 n selangor leh turun .

    amacam kalo kita buat TTS opisial kat cni 1/5/2010....?
    kippers2 kaki karok dah lama x menyumbang kan suare sumbang...hehehehhee
    Tuan Tanah nanti plan repeat balik tpt ni .

    P/S : masa opisial TTS ni leh start collect rm2 dari kippers central nak buat banner
    tuk kippers2 utara n selatan.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    paeach

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by paeach on Sun Apr 18, 2010 2:28 pm

    mambang hijau wrote:Alldisc:Lu pehal..gua tgk lu kecik besar kecik besar jeeeee...aiii kene jgk bdk ni karang
    Paech:Sorry la Bro gua tak sengaja tertapau moto lu


    hoi!!
    ni leh wat gadoo ni...
    ^_^
    mentang2 den budak baru nk buli..
    den pggil sedara mara den kang..
    hahaha....

    paeach

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by paeach on Sun Apr 18, 2010 2:30 pm

    mambang hijau wrote:Alldisc:Camni la best dapat makan free...


    haaha...
    rogi x oder yg mahal2..
    adoish!!

    paeach

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by paeach on Sun Apr 18, 2010 2:32 pm

    lain kali jom la lepak kat masjid putrajaya ke..
    leh photoshot ckt...
    ^_^
    jambatan ke...

    paeach

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by paeach on Sun Apr 18, 2010 2:34 pm

    mambang hijau wrote:Klip Kertas tercenggang kerana melihat aksi luar biasa Alldisc dan Sinclair


    thx bro Klip!!
    sbb blanja aritu..
    ^_^

    Guest
    Guest

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by Guest on Sun Apr 18, 2010 2:36 pm

    wakakaka c9, ko kul 11 pree, kitaorg 11 lebih baru semua balik, time on the way balik, ader sorg mamat keje kat 7-11 ilang wallet mase naik moto kat putrajaya, aku teman dia cari sampai kul 2. kul 3 baru aku sampai umah pas teman mamat tu buat police report.

    @faiz
    apa daa time jumpa tts, senyap jer, segan silu lg tuh.. wakakaka, dlm forum bukan main sembang. hahahah. lol!

    paeach

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by paeach on Sun Apr 18, 2010 2:39 pm

    sinclair wrote:wakakaka c9, ko kul 11 pree, kitaorg 11 lebih baru semua balik, time on the way balik, ader sorg mamat keje kat 7-11 ilang wallet mase naik moto kat putrajaya, aku teman dia cari sampai kul 2. kul 3 baru aku sampai umah pas teman mamat tu buat police report.

    @faiz
    apa daa time jumpa tts, senyap jer, segan silu lg tuh.. wakakaka, dlm forum bukan main sembang. hahahah. lol!



    ish3...
    kesian org tu..
    bro pon kesian gak blk lambat.
    tp xpe...tlg org dapat pahala...
    ^_^

    segan la jgk..
    1st time..

    soffi_petai

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by soffi_petai on Sun Apr 18, 2010 3:06 pm

    leh tanya?korg tts kt desa pinggiran putra kat mana tu?sebab aku duk kt desa pinggiran putra

    paeach

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by paeach on Sun Apr 18, 2010 3:10 pm

    soffi_petai wrote:leh tanya?korg tts kt desa pinggiran putra kat mana tu?sebab aku duk kt desa pinggiran putra


    wooo...
    sory la bro..
    den pon xtau belah mano..
    den ddk dkt2 ngn KLIA..
    xphm sgt putrajaya tu..
    tnya bro2 lain..
    aritu follow je..
    ^_^

    Guest
    Guest

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by Guest on Sun Apr 18, 2010 3:11 pm

    kat seberang desa pinggiran putra, kat highway persiaran selatan.

    soffi_petai

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by soffi_petai on Tue Apr 20, 2010 4:17 pm

    jalan nk g picc ke?yg tau kat kolam pancing org asli...ada kedai baru buka..Cofffe?jom tts tzm dgn kips?..bila semua free?

    paeach

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by paeach on Sun May 16, 2010 2:10 am

    soffi_petai wrote:jalan nk g picc ke?yg tau kat kolam pancing org asli...ada kedai baru buka..Cofffe?jom tts tzm dgn kips?..bila semua free?

    ha betul latu...

    tts? ok jgk tu...
    tp tnya sifoo2 la dlu...
    sifo...ooo~ sifoo...ni ada TZMer nk wat tts ngn kita..
    bincang2...

    Sponsored content

    Re: TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by Sponsored content Today at 6:12 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:12 pm