Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Share

    eman_92

    march trackday

    Post by eman_92 on Sat Mar 06, 2010 1:35 pm

    8 March
    Bikes < 400cc - 0900 - 1100 @ RM100
    Bikes > 400cc - 1100 - 1300 @ RM150
    Cars - 1400 - 1700 @ RM300

    eman_92

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by eman_92 on Sat Mar 06, 2010 1:37 pm

    ader sape2 yg turun x isnin nie???

    Guest
    Guest

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by Guest on Sat Mar 06, 2010 1:38 pm

    eman_92 wrote:8 March
    Bikes < 400cc - 0900 - 1100 @ RM100
    Bikes > 400cc - 1100 - 1300 @ RM150
    Cars - 1400 - 1700 @ RM300

    dei, salah port la... patut kat event sane..

    btw, SIC da mengong, pasni takde da TD weekend, dia buat Weekdays.

    We do not have a weekend thats why we open on weekday.
    We may run more track days on weekdays.
    Plz be informed.
    Tq... See More
    -kumarasamy @ SIC-

    Guest
    Guest

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by Guest on Sat Mar 06, 2010 1:38 pm

    giler muh nak turun hari keje... saper2 tak keje bleh la turun TD.

    eman_92

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by eman_92 on Sat Mar 06, 2010 1:40 pm

    sory2... sape boleh tolong alihkan treat nie....tq

    Guest
    Guest

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by Guest on Sun Mar 07, 2010 1:20 am

    dah dialihkan oleh momod. huhu... nak men TD pun da takde selera pas hari TD diubah ke weekdays... cilakak punya SIC. Sad Sad

    alldisc

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by alldisc on Sun Mar 07, 2010 10:03 am

    kalau nak jadi saja.

    bak kata sifu terhandal trek, awin - hendak seribu daya, tak nak seribu dalih.

    aku mmg tanak... sbb aku dah tau limit aku kat mana. tapi bagi riders2 muda teruskan main trek. jatuh tu perkara biasa. baru kita tau limit katne.

    nytroz

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by nytroz on Tue Mar 09, 2010 10:08 am

    ler...baru je planning nak layan trackday...tau2 diowang buat hari kerja, celah mana nak pi kalau camni, dah la harga naik, mmg kensel la nak layan track..... bukit tinggi je la jawapnye....

    aJa

    April Trackday

    Post by aJa on Thu Mar 11, 2010 12:56 pm

    malang nye weekdays lg..

    15 april (thursday)..
    0900-1100 below 400cc=rm100
    1100-1300 above 400cc=rm150

    wan tuah

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by wan tuah on Thu Mar 11, 2010 11:24 pm

    tq 4 the info bro..aku maybe join TD pada tarikh ni..

    aJa

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by aJa on Fri Mar 12, 2010 1:42 pm

    wan tuah wrote:tq 4 the info bro..aku maybe join TD pada tarikh ni..

    aku pun sma..
    nak eskep class..
    wakakakkaaa..

    ryuganz

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by ryuganz on Sat Mar 20, 2010 11:27 pm

    hampas ayam, weekdays again, aku dh sangap dh nk meleper nih, ape alasan nak bagi kat boss aku nih. Twisted Evil

    aJa

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by aJa on Sun Mar 21, 2010 12:55 am

    ryuganz wrote:hampas ayam, weekdays again, aku dh sangap dh nk meleper nih, ape alasan nak bagi kat boss aku nih. Twisted Evil

    cirit birit..
    amacam???
    hehehehee.. Laughing

    kurt2812

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by kurt2812 on Sun Mar 28, 2010 9:38 pm

    aJa wrote:
    ryuganz wrote:hampas ayam, weekdays again, aku dh sangap dh nk meleper nih, ape alasan nak bagi kat boss aku nih. Twisted Evil

    cirit birit..
    amacam???
    hehehehee.. Laughing
    cakap je nak meleper..huhuhu!! ne tau bos pon kaki leper gak..

    ryuganz

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by ryuganz on Mon Mar 29, 2010 2:23 pm

    kurt2812 wrote:
    aJa wrote:
    ryuganz wrote:hampas ayam, weekdays again, aku dh sangap dh nk meleper nih, ape alasan nak bagi kat boss aku nih. Twisted Evil

    cirit birit..
    amacam???
    hehehehee.. Laughing
    cakap je nak meleper..huhuhu!! ne tau bos pon kaki leper gak..

    boss aku, kaki off road. Evil or Very Mad

    aJa

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by aJa on Fri Apr 02, 2010 2:26 pm

    ryuganz wrote:
    kurt2812 wrote:
    aJa wrote:
    ryuganz wrote:hampas ayam, weekdays again, aku dh sangap dh nk meleper nih, ape alasan nak bagi kat boss aku nih. Twisted Evil

    cirit birit..
    amacam???
    hehehehee.. Laughing
    cakap je nak meleper..huhuhu!! ne tau bos pon kaki leper gak..

    boss aku, kaki off road. Evil or Very Mad

    kalu cmtu bawak boss ko jmpe where..
    where bdak offroad gak..
    wakakaka..

    evilme

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by evilme on Tue Apr 06, 2010 9:01 pm

    siapa yag gi TD ni..

    aJa

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by aJa on Tue Apr 06, 2010 9:07 pm

    evilme wrote:siapa yag gi TD ni..

    aku3!!!!
    hehehehehee..

    carlnain

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by carlnain on Wed Apr 07, 2010 3:20 am

    MSS aku kompom turun tgk je ......kasi support kengkawan2 yg masuk lacing libu2 wang.... cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    zalie78

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by zalie78 on Wed Apr 07, 2010 7:51 pm

    aJa wrote:
    ryuganz wrote:
    kurt2812 wrote:
    aJa wrote:
    ryuganz wrote:hampas ayam, weekdays again, aku dh sangap dh nk meleper nih, ape alasan nak bagi kat boss aku nih. Twisted Evil

    cirit birit..
    amacam???
    hehehehee.. Laughing
    cakap je nak meleper..huhuhu!! ne tau bos pon kaki leper gak..


    boss aku, kaki off road. Evil or Very Mad

    kalu cmtu bawak boss ko jmpe where..
    where bdak offroad gak..
    wakakaka..

    aja aku rasa mcm nak join gak..tapi korang gerak dari mana?pukul; brapa start..aku langsung tak tahu tolong bagi iinfo sket...tq

    aJa

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by aJa on Thu Apr 08, 2010 3:34 pm

    zalie78 wrote:
    aJa wrote:
    ryuganz wrote:
    kurt2812 wrote:
    aJa wrote:
    ryuganz wrote:hampas ayam, weekdays again, aku dh sangap dh nk meleper nih, ape alasan nak bagi kat boss aku nih. Twisted Evil

    cirit birit..
    amacam???
    hehehehee.. Laughing
    cakap je nak meleper..huhuhu!! ne tau bos pon kaki leper gak..


    boss aku, kaki off road. Evil or Very Mad

    kalu cmtu bawak boss ko jmpe where..
    where bdak offroad gak..
    wakakaka..

    aja aku rasa mcm nak join gak..tapi korang gerak dari mana?pukul; brapa start..aku langsung tak tahu tolong bagi iinfo sket...tq

    ak grak dri seremban pkul 7 pg..
    td start pkul 9pg..
    ko dri mne??

    zalie78

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by zalie78 on Thu Apr 08, 2010 4:00 pm

    aJa wrote:
    zalie78 wrote:
    aJa wrote:
    ryuganz wrote:
    kurt2812 wrote:
    aJa wrote:
    ryuganz wrote:hampas ayam, weekdays again, aku dh sangap dh nk meleper nih, ape alasan nak bagi kat boss aku nih. Twisted Evil

    cirit birit..
    amacam???
    hehehehee.. Laughing
    cakap je nak meleper..huhuhu!! ne tau bos pon kaki leper gak..


    boss aku, kaki off road. Evil or Very Mad

    kalu cmtu bawak boss ko jmpe where..
    where bdak offroad gak..
    wakakaka..

    aja aku rasa mcm nak join gak..tapi korang gerak dari mana?pukul; brapa start..aku langsung tak tahu tolong bagi iinfo sket...tq

    ak grak dri seremban pkul 7 pg..
    td start pkul 9pg..
    ko dri mne??
    aku dari seremban la...abx express mari...hahaha...

    aJa

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by aJa on Fri Apr 09, 2010 12:22 am

    zalie78 wrote:
    aJa wrote:
    zalie78 wrote:
    aJa wrote:
    ryuganz wrote:
    kurt2812 wrote:
    aJa wrote:
    ryuganz wrote:hampas ayam, weekdays again, aku dh sangap dh nk meleper nih, ape alasan nak bagi kat boss aku nih. Twisted Evil

    cirit birit..
    amacam???
    hehehehee.. Laughing
    cakap je nak meleper..huhuhu!! ne tau bos pon kaki leper gak..


    boss aku, kaki off road. Evil or Very Mad

    kalu cmtu bawak boss ko jmpe where..
    where bdak offroad gak..
    wakakaka..

    aja aku rasa mcm nak join gak..tapi korang gerak dari mana?pukul; brapa start..aku langsung tak tahu tolong bagi iinfo sket...tq

    ak grak dri seremban pkul 7 pg..
    td start pkul 9pg..
    ko dri mne??
    aku dari seremban la...abx express mari...hahaha...

    ehh ye gak..
    hehee ok2..
    pkul 7.30 ko tggu la dkt tol seremban PD tu mghala ke kl..
    roger2 ak nnti..

    wan tuah

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by wan tuah on Fri Apr 09, 2010 3:11 pm

    aku rasa trekday kali ni mesti ramai yg join...penuh sesak trek nanti..

    kurt2812

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by kurt2812 on Fri Apr 09, 2010 10:37 pm

    hahaha!! asal diorg wat khamis..pelik tol..die igt mat2 motor ni penganggur kot..

    Sponsored content

    Re: MAU ANGKAT DEGREE ?? MARI KE DEWAN BESAR PEPERIKSAAN SEPANG .(TRACKDAYS)

    Post by Sponsored content Today at 4:25 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:25 am