Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Share

    badol

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by badol on Tue Apr 27, 2010 9:56 am

    sume yang pegi dapat..kecuali aku.. ..xpe lain
    kali cube lg,...
    tapi ko kentel siyut dah jatuh pun leh layan lagi respek,respek

    mal 5190

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by mal 5190 on Tue Apr 27, 2010 10:45 am

    badol wrote:
    sume yang pegi dapat..kecuali aku.. ..xpe lain
    kali cube lg,...
    tapi ko kentel siyut dah jatuh pun leh layan lagi respek,respek
    kau ati kering beb ishe..
    lepas kau jatuh tu,aku follow blkg kau je..
    masih lagi baring ke kiri ke kanan..
    salute kau bro!

    wengweng

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by wengweng on Tue Apr 27, 2010 10:59 am

    mal 5190 wrote:
    badol wrote:
    sume yang pegi dapat..kecuali aku.. ..xpe lain
    kali cube lg,...
    tapi ko kentel siyut dah jatuh pun leh layan lagi respek,respek
    kau ati kering beb ishe..
    lepas kau jatuh tu,aku follow blkg kau je..
    masih lagi baring ke kiri ke kanan..
    salute kau bro!

    beb..kalo dah otai la kate kn jatuh sikit xde hal laaa..lg semangat ade la..

    moto tip top lg..calar skit je pn..yg penting org nye pn tip top lg..mmg jiwa kental ati keringgg..

    pape pn thumb up for bro ishe..salute la kat ko..br name nye rider..

    BiKeS3386

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by BiKeS3386 on Tue Apr 27, 2010 12:42 pm

    tensen alu time tuh la pilihanraya plak! kalu tak leh pollow...tayar da siap beli nak meleper...tak dapat guna lagi...huhu

    suhaimisobrie

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by suhaimisobrie on Tue Apr 27, 2010 12:51 pm

    trip kali ni bkn setakat terjah kabus tp dah jd terjah ribut petir time nak balik....aku harap pasni akan dpt repeat trip ke cameron...jgn lupa next time aku aktiviti mandi2 lak.....

    ishe

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by ishe on Tue Apr 27, 2010 1:55 pm

    wadin wrote:salam...
    Tahniah semua... trip ini nampak terbaik untuk tahun ni kot......
    Janji semua selamat pulang:)

    adios
    btol tu trip ni memang btol best...sbelom balik sempat tinggalkan kenangan kat ladang teh lg...haha
    nie die...

    ishe

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by ishe on Tue Apr 27, 2010 2:00 pm

    badol wrote:
    sume yang pegi dapat..kecuali aku.. ..xpe lain
    kali cube lg,...
    tapi ko kentel siyut dah jatuh pun leh layan lagi respek,respek

    sket jer xde ape2..rugi la klo x layan bkan selalu dapt g cameron nie..2 tanda nye kene bayak blaja lg...
    harap sifoo2 bleh tujuk ajar lg...biar terkene kotoran demi pengalaman..

    wengweng

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by wengweng on Tue Apr 27, 2010 2:04 pm

    ishe wrote:
    wadin wrote:salam...
    Tahniah semua... trip ini nampak terbaik untuk tahun ni kot......
    Janji semua selamat pulang:)

    adios
    btol tu trip ni memang btol best...sbelom balik sempat tinggalkan kenangan kat ladang teh lg...haha
    nie die...

    pergh..time nie mmg terbaik..aku suke part nie...

    1 penang

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by 1 penang on Tue Apr 27, 2010 3:33 pm

    tahniah kpd kippers yg terlibat...seb bek tak ikot...kalau tak,aku sorang jelah yg tunggang honda...

    Guest
    Guest

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by Guest on Tue Apr 27, 2010 3:38 pm

    1 penang wrote:tahniah kpd kippers yg terlibat...seb bek tak ikot...kalau tak,aku sorang jelah yg tunggang honda...

    aper nak risau bro, ader 2 org naik moto selain dr kawasaki..

    gammafiber

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by gammafiber on Tue Apr 27, 2010 6:40 pm

    Moto lain pun ada join, kitaorg semua open.. Ada FZ150, Yamaha 125z, CBR, Hayabusa, R1.
    Best la trip mcm ni, kalau ada mandi-manda lg best (mandi hujan x kira). Bro Edd jom buat lagi bulan depan pulak.

    kawesakai_penang

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by kawesakai_penang on Tue Apr 27, 2010 7:19 pm

    p ja..... tiap2 minggu pn ramai.... 1 mei ni jgn cakap ar.... confirm berduyun2.....

    pirate

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by pirate on Tue Apr 27, 2010 8:18 pm

    bro..
    upload more photo pls..

    gammafiber

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by gammafiber on Wed Apr 28, 2010 9:25 am

    Moto sapa ni? Aku minat la windshield dia...
    Boleh buat utk aku x?


    Cuba teka mana satu ketua gagak hitam?


    Last edited by gammafiber on Wed Apr 28, 2010 11:12 am; edited 3 times in total

    gammafiber

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by gammafiber on Wed Apr 28, 2010 9:58 am


    Adik & Abg Yamaha

    Acara khas dr Bomba Malaysia


    Last edited by gammafiber on Mon May 17, 2010 2:52 pm; edited 1 time in total

    gammafiber

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by gammafiber on Wed Apr 28, 2010 10:52 am


    gammafiber

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by gammafiber on Wed Apr 28, 2010 11:09 am


    gammafiber

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by gammafiber on Wed Apr 28, 2010 11:17 am


    1 penang

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by 1 penang on Wed Apr 28, 2010 11:49 am

    gammafiber wrote:Moto lain pun ada join, kitaorg semua open.. Ada FZ150, Yamaha 125z, CBR, Hayabusa, R1.
    Best la trip mcm ni, kalau ada mandi-manda lg best (mandi hujan x kira). Bro Edd jom buat lagi bulan depan pulak.
    ada sapa2 nak join aku ke ppahang tak 30 hb ni?...

    tokkiburn

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by tokkiburn on Wed Apr 28, 2010 12:31 pm

    tahniah-tahniah, bagus-bagus. mmg seronok giler tu erk. Kalau zmn muda dulu tok leh join ride kips cam gini kan best tapi dulu susah nak cari geng pasal nak contak pun susah zaman phone public yg kena cucuk lubang tu nak pusing nombor.. hehehe.. balik kg cuti raya pun ride sorang jer. Sekarang dunia makin kecil.

    gammafiber

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by gammafiber on Wed Apr 28, 2010 12:55 pm

    tokkiburn wrote: tahniah-tahniah, bagus-bagus. mmg seronok giler tu erk. Kalau zmn muda dulu tok leh join ride kips cam gini kan best tapi dulu susah nak cari geng pasal nak contak pun susah zaman phone public yg kena cucuk lubang tu nak pusing nombor.. hehehe.. balik kg cuti raya pun ride sorang jer. Sekarang dunia makin kecil.
    Letak je kat sini, nak ke mana n bila. Mesti berduyun2 dtg, walaupun 1st time jumpa.
    Mudahnya ada forum!
    1 penang nk gi mana? Letak la dlm event..

    1 penang

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by 1 penang on Wed Apr 28, 2010 1:15 pm

    gammafiber wrote:
    tokkiburn wrote: tahniah-tahniah, bagus-bagus. mmg seronok giler tu erk. Kalau zmn muda dulu tok leh join ride kips cam gini kan best tapi dulu susah nak cari geng pasal nak contak pun susah zaman phone public yg kena cucuk lubang tu nak pusing nombor.. hehehe.. balik kg cuti raya pun ride sorang jer. Sekarang dunia makin kecil.
    Letak je kat sini, nak ke mana n bila. Mesti berduyun2 dtg, walaupun 1st time jumpa.
    Mudahnya ada forum!
    1 penang nk gi mana? Letak la dlm event..
    Dah ada lama dah...cuba tgk MOH KITE KE JENGKA 8,PAHANG..

    helmynyte89

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by helmynyte89 on Wed Apr 28, 2010 5:04 pm

    First skali aku nak ucap thankiu bery march kat pirate,sinclair and sume rakan2 kipers kerana mmbantu aku masa moto aku problem aritue.. sory to all...ride aritue berjaya and best..tahniah bro idd..

    To ishe : masa kau jatuh tue,aku didepan ko....sory sgt,aku x perasan kau....


    Last edited by helmynyte89 on Wed Apr 28, 2010 7:45 pm; edited 1 time in total

    carlnain

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by carlnain on Wed Apr 28, 2010 6:13 pm

    THANKS N HAPPY RIDE KORANG SUME ...............
    Maaf sesangat kat kengkawan sume aku x dpt join korang , harap korang sedia maklong .
    THANKS sekali lagi kepada PIC ride kerna telah berjaya mengutip dana tuk banner kippers utara n selatan
    Bro DERIS sila kasi hupdate senarai nama kippers yg telah menderma tuk project banner ini di :
    http://kips.forumotions.net/comments-suggestions-f5/collection-rm-2-tuk-buat-banner-south-n-northern-kippers-t970.htm#29829


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    ishe

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by ishe on Wed Apr 28, 2010 10:27 pm

    helmynyte89 wrote:First skali aku nak ucap thankiu bery march kat pirate,sinclair and sume rakan2 kipers kerana mmbantu aku masa moto aku problem aritue.. sory to all...ride aritue berjaya and best..tahniah bro idd..

    To ishe : masa kau jatuh tue,aku didepan ko....sory sgt,aku x perasan kau....

    aku pon same tq sume..sory sbb da buat sume orng gabra...
    helmy : xde ape2 la...bkn salah ko..aku yang lost control...ble free bleh lepak minum...aku da lame x g jln2 kat banggi..ha...

    Sponsored content

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by Sponsored content Today at 11:59 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:59 am