Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Share

    wengweng

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by wengweng on Wed Apr 28, 2010 11:14 pm

    ishe wrote:
    helmynyte89 wrote:First skali aku nak ucap thankiu bery march kat pirate,sinclair and sume rakan2 kipers kerana mmbantu aku masa moto aku problem aritue.. sory to all...ride aritue berjaya and best..tahniah bro idd..

    To ishe : masa kau jatuh tue,aku didepan ko....sory sgt,aku x perasan kau....

    aku pon same tq sume..sory sbb da buat sume orng gabra...
    helmy : xde ape2 la...bkn salah ko..aku yang lost control...ble free bleh lepak minum...aku da lame x g jln2 kat banggi..ha...

    kalo korg nk g lepak..ajak aku skali..hehe
    bangi tu dah dekat ngn aku tuu..

    BiKeS3386

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by BiKeS3386 on Thu Apr 29, 2010 10:44 am

    zalie78 wrote:caya lah bro.....mmg best lah sayang aku x dapat ikut....lainkali pasti aku join...bro edd bila nak wat lagi.....

    9 MEI ni jom....nek cameron mlm ahad....aku ajak bro edd dia mesti on jer tuh...arituh pon aku takdapat pollow...member aku ajak...tp dia bawak TZM...saje aku ajak terutama geng2 tg.mlm n perak....

    suhaimisobrie

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by suhaimisobrie on Thu Apr 29, 2010 12:04 pm

    MALAM MINGGU?????? waaaaaaa..................ini yang payah aku nak dapat permit...perintah berkurung,kalo kuar boleh kena tembak wooooo

    kawesakai_penang

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by kawesakai_penang on Thu Apr 29, 2010 1:43 pm

    malam2 pn main jgk ke.... fuiyo....

    helmynyte89

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by helmynyte89 on Fri Apr 30, 2010 7:17 pm

    [quote="gammafiber"]Moto sapa ni? Aku minat la windshield dia...
    Boleh buat utk aku x?



    Moto sapa tue...??
    Diorang ajak g nek cameron malam2 la...Hebat...xleh join,aku rabun malam...hehe...

    mhafis79

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by mhafis79 on Sat May 01, 2010 2:14 am

    wah bestler...insyaAllah lepas dpt moto nanti leh join...Smile

    kurt2812

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by kurt2812 on Sat May 01, 2010 11:32 pm

    ni kat lata iskandar ni..huhu!! caya la kengkawan..nice ride!!

    BATMAN

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by BATMAN on Fri May 07, 2010 8:34 pm

    tahniah kpd semua yg menjayakan ride ini...

    maafla x dpt hadirkan diri...sememangnya nak p... ...tapi apakan daya...batman greenbike problem (jem)...dlm bengkel masa hari tu...
    anyway nak gambo lagi...

    Kawasaian

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by Kawasaian on Sat May 08, 2010 4:36 am

    kedekut gambar ke...hahaha

    helmynyte89

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by helmynyte89 on Sat May 08, 2010 12:14 pm

    Aku rasa masa ride aritue banyak kamera kan.....
    nanti aku uploadkan dr virus detected,dia ade amik gambar...mungkin dia x de masa nak on9 kot...

    min_pulau

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by min_pulau on Fri May 14, 2010 3:57 am

    halo bro gammafiber klw ad konvoi leh r halo saya insyallah next year...bro...anyway ni no sy bro 0176135809 - min_pulau..

    gammafiber

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by gammafiber on Mon May 17, 2010 2:44 pm

    Welcome bro min! Masuk la kat ruang pengenalan diri n nati letak no phone dalam thread phone book. Ada apa2 event nanti ada org inform.
    Yg lain payah nak letak gambar agaknya, mula2 memang x tahu tapi sebenarnya senang aje..

    r0cket_terbang

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by r0cket_terbang on Sun May 30, 2010 10:41 pm

    huhuhuhu...
    bes nye knvoi2 nie....

    (^O^)

    Sponsored content

    Re: Ride Terjah Kabus&Teh Barat Cameron 25 April 2010

    Post by Sponsored content Today at 8:26 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:26 am