Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Gambir2 n CITE ride TTS SUP POWER Senawang

    Share

    carlnain

    Gambir2 n CITE ride TTS SUP POWER Senawang

    Post by carlnain on Sun May 02, 2010 3:10 am

    carlnain wrote:Tempat:Kedai Sup Taman Cataleya(berdekatan kilang MCIS)aka kilang Cermin ,Senawang, Negeri Sembilan
    Tarikh:1 may 2010
    RV:Tol Senawang jam 8:30mlm
    Acara:900mlm-muntah
    Contact number:Nopal-0193927731
    Zalie78-0166794949
    Jarak Perjalanan: 1jam jer dari KL
    Pelan:Terus jer dari Highway utara-selatan(plus)sampai jer tol Senawang pandai2 la call tuan tanah..dah dekat dah tu.

    RV KIPPERS CENTRAL : 8.00pm TOL SG. BESI

    Perggghhhh.....sup memang kaw terbaik tpt ni silap x ada open karok je....heheheeheh
    terjah kabus n gulap gulita aku nak balik ke bahau tadi....tgh2 begeres sowang2
    terpotong lak keto pulis ...nasib baik x d kejonya aku. Dahla lesen + IC aku tertinggal
    kat K.L .... pale pale pale kalo kena kejor tadi naya beb...heheehehe

    Anyway thanks kippers yg sanggup turun tuk menjayakan opisial TTS N9 n Central tadi.
    Paling aku salute bro Deris n family n Bro LAM dari tanjung malim sebab turut
    menghuru-harakan Opisial TTS , Bro sinc pon sama gak turun dgn jentera KR kacuk dia .
    Paling2 aku salute bro wadin dgn muto yg paling best, x ada yg lebih best dari SUZUKI BEST...... cheers cheers .

    Thanks sume , Minggu depan kita akan beramas mesra Begeres bersama d
    opisial TTS central d DESA PINGGIRAN PUTRA , bro mambang akan hupdate Tuk TTS ni.
    Tempat menarik ,aweks cun n paling penting ada open karoks...... drunken drunken drunken

    P/S : kali ni aku pastikan dpt nek green goblin aku lak....mana tahan bau 2T je ..... Sad Sad Sad
    sesiapa yg ada hangkat gambir tadi post2la kemeriahan meratah sup gearbox tadi.... cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mambang

    Re: Gambir2 n CITE ride TTS SUP POWER Senawang

    Post by mambang on Mon May 03, 2010 1:48 am


    Pertemuan di antara saudara kembar yg sudah sekian lama terpisah

    zalie78

    Re: Gambir2 n CITE ride TTS SUP POWER Senawang

    Post by zalie78 on Mon May 03, 2010 9:25 am

    gambir sup power senawang

    machine ali victor

    motor terbest di abad ini...suzuki best

    jentera sinclair kr kacuk...caya lah sinclair sebelah tu krz power krijauan yg tak kurang hebatnya...

    antara kippers yg hadir

    carl9 jejaka dambaan wanita...

    perbincangan antara 2 otai kips

    kipper yg hadir memeriahkan lagi suasana..sup power


    Last edited by zalie78 on Mon May 03, 2010 9:38 am; edited 1 time in total

    zalie78

    Re: Gambir2 n CITE ride TTS SUP POWER Senawang

    Post by zalie78 on Mon May 03, 2010 9:36 am

    mambang hijau wrote:
    Pertemuan di antara saudara kembar yg sudah sekian lama terpisah
    hahaha...sedara sesama islam.....huhuuh ali victor mmg kacak padayappaaa

    serangga jalanan

    Re: Gambir2 n CITE ride TTS SUP POWER Senawang

    Post by serangga jalanan on Mon May 03, 2010 3:32 pm

    gomok pn ade...hihi

    wadin

    Re: Gambir2 n CITE ride TTS SUP POWER Senawang

    Post by wadin on Tue May 04, 2010 10:21 am

    salam Very Happy Very Happy ..
    Abis roti aku cicah dgn sup ekor:)
    Sampai umah dalam kul 3.00am...Sempat tts kat hentian nilai...Lampu dpn Suzuki terbakar kerana laju melebihi kelajuan cahaya Very Happy dari nilai:)
    terimakasih pada pihak penganjur en nopal dan Zalie....
    Aku tergelak bila teringat sorg macha masa isi minyak kat shell kat senawang.....dgn baju nampak buku ketiak, siap preemm preem budak2 kips....
    Sampaikan Ali berkata'DEEEEeeeyyyy'.

    selamat semua

    zalie78

    Re: Gambir2 n CITE ride TTS SUP POWER Senawang

    Post by zalie78 on Tue May 04, 2010 10:46 am

    Macha tu bakar kau wadin...sampai tejulur bulu ketiak dia...wakakaka mmg lawak..

    MBN 2254

    TTS SOUP

    Post by MBN 2254 on Tue May 04, 2010 12:34 pm

    Sedikit tatapan buat kippers yg hadir & x hadir ke TTS Soup "GearBox KIPS" di Senawang pada Hari Pekerja 1st May 2010


    KEHADIRAN KIPPERS CENTRAL DISAMBUT MESRA OLEH MR ZALIE..

    DIALOG: "Comel nyer Abang yang bawak Suzuki Best nie.." (Zalie sambil membelai pipi Wadin)


    "Mcam mana geng2 hijau susun motor nie... aku patut kat tengah2... coz aku nyer ZX10"


    Kippers mengambil tempat sambil menunggu tokeh kedai ambik order..


    Sesi mengambil order berlarutan sehingga 20 minit.. (ramai sangat yg datang..)


    Aja sedang membentangkan pelan terbaru beliau melalui Laptop sambil dipantau oleh Awin..


    " Aku x kira...! Aweks tue aku yang punyer!" sedikit pertingkahan antara kippers berkenaan isu "Aweks"


    Tapi depan kamera mesti senyum gak.. (nie semua politik jer nih..)


    Ali Victor sedang menunjukkan bagaimana sistem "Jet Coolent" milik Suzuki Best Wadin berfungsi..


    Inilah dia sistem yang hangat diperkatakan semasa TTS Sup Senawang berlangsung..

    Sehingga membakar seorang rider "Macha" bersinglet nampak bulu ketiak untuk mencabar beliau semasa di Shell sebelum pulang ke Central.. "Preeeeng!"


    Sinclair mebuktikan yang lampu belakang & signal 125Z yg dipasang pada motor beliau berfungsi dengan baik..


    Pirates: "Perrrghhh.... Layanzzz" sup gear box senawang ni memang Kaww!




    Frankenstein a.k.a Man KLIA yang akhir sekali tiba masih "ROCK"

    zalie78

    Re: Gambir2 n CITE ride TTS SUP POWER Senawang

    Post by zalie78 on Tue May 04, 2010 1:16 pm

    MBN 2254 wrote:Sedikit tatapan buat kippers yg hadir & x hadir ke TTS Soup "GearBox KIPS" di Senawang pada Hari Pekerja 1st May 2010

    Spoiler:

    KEHADIRAN KIPPERS CENTRAL DISAMBUT MESRA OLEH MR ZALIE..

    DIALOG: "Comel nyer Abang yang bawak Suzuki Best nie.." (Zalie sambil membelai pipi Wadin)


    "Mcam mana geng2 hijau susun motor nie... aku patut kat tengah2... coz aku nyer ZX10"


    Kippers mengambil tempat sambil menunggu tokeh kedai ambik order..


    Sesi mengambil order berlarutan sehingga 20 minit.. (ramai sangat yg datang..)


    Aja sedang membentangkan pelan terbaru beliau melalui Laptop sambil dipantau oleh Awin..


    " Aku x kira...! Aweks tue aku yang punyer!" sedikit pertingkahan antara kippers berkenaan isu "Aweks"


    Tapi depan kamera mesti senyum gak.. (nie semua politik jer nih..)


    Ali Victor sedang menunjukkan bagaimana sistem "Jet Coolent" milik Suzuki Best Wadin berfungsi..


    Inilah dia sistem yang hangat diperkatakan semasa TTS Sup Senawang berlangsung..

    Sehingga membakar seorang rider "Macha" bersinglet nampak bulu ketiak untuk mencabar beliau semasa di Shell sebelum pulang ke Central.. "Preeeeng!"


    Sinclair mebuktikan yang lampu belakang & signal 125Z yg dipasang pada motor beliau berfungsi dengan baik..


    Pirates: "Perrrghhh.... Layanzzz" sup gear box senawang ni memang Kaww!




    Frankenstein a.k.a Man KLIA yang akhir sekali tiba masih "ROCK"
    wakakaka ayat ko mmg kelaka giler lah bro....gelak sorang aku depan pc ni ..sampaikan kerani aku cakap giler ker abg ni gelak sorang2

    Sponsored content

    Re: Gambir2 n CITE ride TTS SUP POWER Senawang

    Post by Sponsored content Today at 6:04 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:04 am