Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Share

    zalie78

    Re: Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by zalie78 on Mon May 10, 2010 10:16 am

    bro kucing apa lagi...tukar kips cepat...kips punya klimaks lain mcm bro....

    kucing

    Re: Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by kucing on Mon May 10, 2010 11:20 am

    hahaha....insya-allah bro...ade rezeki nnt 'die' muncul sendiri la..hehehe

    BiKeS3386

    Re: Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by BiKeS3386 on Mon May 10, 2010 11:46 am

    kucing wrote:waa...menarik2...tq sume...hope dpt join korang lagi walaupon aku sorang je sesat kt sini...xsempat2 lagi nk tukar kips..hahaha... Laughing

    ada member sy nak let go zx-150rr SE....harga 6k...leh nego kowt...
    moto baru pakai stahun n milage tak sampai 5k lagi....( jarang guna n let go sbb nak tukar LC bini bising takleh nak bawak p pasar )

    kalu minat PM sy...k

    BiKeS3386

    Re: Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by BiKeS3386 on Mon May 10, 2010 11:49 am

    tahniah2 TTS mmg fun...tgk gambor2 pown tu...
    tp sori tak dapat hadir sbb ride ngan budak2 VMC ke CM ahad pagi...
    kalu lepak sampai pagi kat putrajaya mmg tak larat nak ride da....
    gpown sbb janji da ngn member VMC....segan lak kalu last minit xjd ride....

    nway next time ada lagi....insyAllah sy dtg...

    zorro_night2

    Re: Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by zorro_night2 on Mon May 10, 2010 3:23 pm

    mambang hijau wrote:
    Kacang @Farouk posing ala2 James Bond

    haah aku baru perasan kacang macam farouk.....pehhhh

    carlnain

    Re: Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by carlnain on Tue May 11, 2010 2:51 am

    BiKeS3386 wrote:
    kucing wrote:waa...menarik2...tq sume...hope dpt join korang lagi walaupon aku sorang je sesat kt sini...xsempat2 lagi nk tukar kips..hahaha... Laughing

    ada member sy nak let go zx-150rr SE....harga 6k...leh nego kowt...
    moto baru pakai stahun n milage tak sampai 5k lagi....( jarang guna n let go sbb nak tukar LC bini bising takleh nak bawak p pasar )

    kalu minat PM sy...k
    Ngam sangatla 2 , bro kucing pon gune LC lehla tukau suke sama suke.............


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    obasan

    Re: Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by obasan on Tue May 11, 2010 2:55 am

    carlnain wrote:
    BiKeS3386 wrote:
    kucing wrote:waa...menarik2...tq sume...hope dpt join korang lagi walaupon aku sorang je sesat kt sini...xsempat2 lagi nk tukar kips..hahaha... Laughing

    ada member sy nak let go zx-150rr SE....harga 6k...leh nego kowt...
    moto baru pakai stahun n milage tak sampai 5k lagi....( jarang guna n let go sbb nak tukar LC bini bising takleh nak bawak p pasar )

    kalu minat PM sy...k
    Ngam sangatla 2 , bro kucing pon gune LC lehla tukau suke sama suke.............

    ha jgn x grab, mr.kucing..blik kmpung leh layan cemeron ngan kips lak..hik3

    Guest
    Guest

    Re: Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by Guest on Tue May 11, 2010 3:14 am

    tukar suka sama suka pun boleh tuh!! Very Happy

    mambang

    Re: Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by mambang on Tue May 11, 2010 3:17 am

    jodoh dah sampai tinggal gi pinang jer

    kucing

    Re: Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by kucing on Tue May 11, 2010 11:31 am

    haha...tpi die sudah beli lc la beb..xdptla nk tukau suke same suke...huhuhu

    mambang

    Re: Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by mambang on Tue May 11, 2010 11:36 am

    alamak tiada jodoh nampaknyer...kene tackle yg lain la nampaknyer

    Sponsored content

    Re: Gambir2 Dan Cite2 Repeat TTS Desa Pinggiran Putra

    Post by Sponsored content Today at 12:00 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 12:00 pm