Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Share

    deen325

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by deen325 on Tue Jun 02, 2009 1:28 pm

    carlnain wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    doctor kura-kura wrote:http://img19.imageshack.us/img19/4232/khsk.jpg

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ni aku tolong tepek gambar dia bro cheers cheers
    moto sapa lak ni?? mcm bukan ko punya ajer..??

    memang pon bukan aku punya bro , tlg tepek gmbr .
    kasi link je susah nak click2.. Very Happy Very Happy

    ooo.. patutlah ekzosnya lain..
    tak kan ko tukar ekzos lak ..

    doctor kura-kura

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by doctor kura-kura on Tue Jun 02, 2009 7:29 pm

    cdan wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    doctor kura-kura wrote:http://img19.imageshack.us/img19/4232/khsk.jpg

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ni aku tolong tepek gambar dia bro cheers cheers
    moto sapa lak ni?? mcm bukan ko punya ajer..??

    doktor kura-kura punyer tuh....

    hey! hey! itu moto aku la.. thank bro tolong tepek gambar. cuba upload tapi tak masuk2 heiran aku Embarassed

    carlnain

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by carlnain on Tue Jun 02, 2009 7:38 pm

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ko kena berguru dgn bro deen325 , aku dah ajar dia.
    tutorial bergambar aku letak kat mana tah
    Mad Mad Mad


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    deen325

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by deen325 on Tue Jun 02, 2009 10:53 pm

    carlnain wrote:^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ko kena berguru dgn bro deen325 , aku dah ajar dia.
    tutorial bergambar aku letak kat mana tah
    Mad Mad Mad

    hehe.. tunjuk ajar ku sifu... hehehe

    deen325

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by deen325 on Tue Jun 02, 2009 10:55 pm

    doctor kura-kura wrote:
    hey! hey! itu moto aku la.. thank bro tolong tepek gambar. cuba upload tapi tak masuk2 heiran aku Embarassed

    sabar bro.. aku sampai 4-5 kali try baru pandai..
    hehehe

    aJa

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by aJa on Wed Jun 03, 2009 12:00 am

    doctor kura-kura wrote:
    cdan wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    doctor kura-kura wrote:http://img19.imageshack.us/img19/4232/khsk.jpg

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ni aku tolong tepek gambar dia bro cheers cheers
    moto sapa lak ni?? mcm bukan ko punya ajer..??

    doktor kura-kura punyer tuh....

    hey! hey! itu moto aku la.. thank bro tolong tepek gambar. cuba upload tapi tak masuk2 heiran aku Embarassed

    waaaa...
    helmet pullpace kte same la brooooo..
    hehehehee..
    mane dpt visor iridium tu bro???
    sya tgh crik visor iridium gak nieh..
    hehee..

    doctor kura-kura

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by doctor kura-kura on Wed Jun 03, 2009 12:18 am

    aJa wrote:
    doctor kura-kura wrote:
    cdan wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    doctor kura-kura wrote:http://img19.imageshack.us/img19/4232/khsk.jpg

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ni aku tolong tepek gambar dia bro cheers cheers
    moto sapa lak ni?? mcm bukan ko punya ajer..??

    doktor kura-kura punyer tuh....

    hey! hey! itu moto aku la.. thank bro tolong tepek gambar. cuba upload tapi tak masuk2 heiran aku Embarassed

    waaaa...
    helmet pullpace kte same la brooooo..
    hehehehee..
    mane dpt visor iridium tu bro???
    sya tgh crik visor iridium gak nieh..
    hehee..
    pullpace sama moto pun sama gak kalau pakai visor iridium lagi org tak cam. hahaha... visor tu aku dpt terus dari kilang MHR simpang empat penang. 55 hingit. tak pasti kalau harga kat kedai asesori.

    aJa

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by aJa on Wed Jun 03, 2009 2:18 pm

    doctor kura-kura wrote:
    aJa wrote:
    doctor kura-kura wrote:
    cdan wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    doctor kura-kura wrote:http://img19.imageshack.us/img19/4232/khsk.jpg

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ni aku tolong tepek gambar dia bro cheers cheers
    moto sapa lak ni?? mcm bukan ko punya ajer..??

    doktor kura-kura punyer tuh....

    hey! hey! itu moto aku la.. thank bro tolong tepek gambar. cuba upload tapi tak masuk2 heiran aku Embarassed

    waaaa...
    helmet pullpace kte same la brooooo..
    hehehehee..
    mane dpt visor iridium tu bro???
    sya tgh crik visor iridium gak nieh..
    hehee..
    pullpace sama moto pun sama gak kalau pakai visor iridium lagi org tak cam. hahaha... visor tu aku dpt terus dari kilang MHR simpang empat penang. 55 hingit. tak pasti kalau harga kat kedai asesori.

    o0 ye ke??
    ko bli trus dri kilang ek..
    nnti aku nak tpon kilang die..
    tanye dieorg..
    hehee..

    deen325

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by deen325 on Wed Jun 03, 2009 10:24 pm

    carlnain wrote:^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ko kena berguru dgn bro deen325 , aku dah ajar dia.
    tutorial bergambar aku letak kat mana tah
    Mad Mad Mad

    mcm dah dicuci ngn mod lah..
    kan aritu ko kata nak cuci post yg tak berkenaan...

    carlnain

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by carlnain on Wed Jun 10, 2009 9:23 pm

    deen325 wrote:
    kipas wrote:
    BeruduLaut wrote:
    carlnain wrote:

    hahahaha......sticker monster aku dah siap ....
    reflector lagi cheers cheers cheers

    adess....bro carl. tempah kat mana tuh? share la sket. huhu. order ler bebanyak arituh. Nak jugak. huhu. Bro jual kat aku je la. hehe pirat
    dier home made jer...

    saya rasa carl tempah kat kedai..
    kita tgu bila dia upload kang pic nyer...


    p/s: kipas.. ngapa besor sangat gambar signture ko tu..
    edit lah dulu bagi kecil baru cun..
    heheheh.. jgn maree...

    hahaha......dah upload , ni product homemadela bro ....
    kalo nak tempah aku ada kdi nak buat . tapi tgk gak la kalo
    banyak permintaan aku buat tempah kdi .





    Last edited by carlnain on Fri Oct 02, 2009 1:44 pm; edited 2 times in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by carlnain on Wed Jun 10, 2009 9:29 pm







    malam ckit tengok Sad Sad Sad


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    deen325

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by deen325 on Wed Jun 10, 2009 10:32 pm

    carlnain wrote:





    malam ckit tengok Sad Sad Sad

    fuyoo... mcm ader lampu lap lip kat motor..
    bersinar2...meriahnya...

    carlnain

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by carlnain on Thu Jun 11, 2009 9:59 am

    deen325 wrote:
    carlnain wrote:



    malam ckit tengok Sad Sad Sad

    fuyoo... mcm ader lampu lap lip kat motor..
    bersinar2...meriahnya...

    ciri2 keselamatan tu beb , bukan saja2 je pki reflector .....
    yg paling penting sticker kat rim aku tu.. Cool Cool Cool


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    deen325

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by deen325 on Thu Jun 11, 2009 9:14 pm

    carlnain wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:



    malam ckit tengok Sad Sad Sad

    fuyoo... mcm ader lampu lap lip kat motor..
    bersinar2...meriahnya...

    ciri2 keselamatan tu beb , bukan saja2 je pki reflector .....
    yg paling penting sticker kat rim aku tu.. Cool Cool Cool

    tul tu.. ari ni aku dah pasang lining sticker kat rim..
    hehehe

    carlnain

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by carlnain on Fri Jun 12, 2009 9:55 am

    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:

    malam ckit tengok Sad Sad Sad

    fuyoo... mcm ader lampu lap lip kat motor..
    bersinar2...meriahnya...

    ciri2 keselamatan tu beb , bukan saja2 je pki reflector .....
    yg paling penting sticker kat rim aku tu.. Cool Cool Cool

    tul tu.. ari ni aku dah pasang lining sticker kat rim..
    hehehe

    upload kat cni tgk cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kipas

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by kipas on Fri Jun 12, 2009 10:38 am

    carlnain wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:



    malam ckit tengok Sad Sad Sad

    fuyoo... mcm ader lampu lap lip kat motor..
    bersinar2...meriahnya...

    ciri2 keselamatan tu beb , bukan saja2 je pki reflector .....
    yg paling penting sticker kat rim aku tu.. Cool Cool Cool
    uhh...silau2...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    faiz_krr

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by faiz_krr on Fri Jun 12, 2009 11:21 am

    apa lagi bng deen..tayang r plak.. Razz


    _________________
    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=452796

    PIE

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by PIE on Fri Jun 12, 2009 10:02 pm

    kipas wrote:
    carlnain wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:



    malam ckit tengok Sad Sad Sad

    fuyoo... mcm ader lampu lap lip kat motor..
    bersinar2...meriahnya...

    ciri2 keselamatan tu beb , bukan saja2 je pki reflector .....
    yg paling penting sticker kat rim aku tu.. Cool Cool Cool
    uhh...silau2...

    mmg boto2 silau.... kalau pulih nampok mmg x kena tahan la....kih kih kih

    khair_delta

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by khair_delta on Sun Jun 14, 2009 2:16 pm



    moto ku syg stendet mendet...
    jz tukar screen n ltak sticker kt rim...
    paddock stand bli ng Man, rm180.

    serangga jalanan

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by serangga jalanan on Sun Jun 14, 2009 3:15 pm

    khair_delta wrote:

    moto ku syg stendet mendet...
    jz tukar screen n ltak sticker kt rim...
    paddock stand bli ng Man, rm180.

    beb...aku rase kalu buang batik tu lg lawa... cheers
    (ape brg pakai batik kebaya) lol!

    aJa

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by aJa on Sun Jun 14, 2009 3:27 pm

    mrfooart wrote:
    khair_delta wrote:

    moto ku syg stendet mendet...
    jz tukar screen n ltak sticker kt rim...
    paddock stand bli ng Man, rm180.

    beb...aku rase kalu buang batik tu lg lawa... cheers
    (ape brg pakai batik kebaya) lol!

    hahaa..
    btol3..

    khair_delta

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by khair_delta on Sun Jun 14, 2009 6:57 pm

    aJa wrote:
    mrfooart wrote:
    khair_delta wrote:

    moto ku syg stendet mendet...
    jz tukar screen n ltak sticker kt rim...
    paddock stand bli ng Man, rm180.

    beb...aku rase kalu buang batik tu lg lawa... cheers
    (ape brg pakai batik kebaya) lol!

    hahaa..
    btol3..

    tu r...
    plan nk tukar batik tu jd jeans ke..
    hehe...
    nk cri sticker yg garang ckit...

    serangga jalanan

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by serangga jalanan on Sun Jun 14, 2009 11:46 pm

    khair_delta wrote:
    aJa wrote:
    mrfooart wrote:
    khair_delta wrote:

    moto ku syg stendet mendet...
    jz tukar screen n ltak sticker kt rim...
    paddock stand bli ng Man, rm180.

    beb...aku rase kalu buang batik tu lg lawa... cheers
    (ape brg pakai batik kebaya) lol!

    hahaa..
    btol3..

    tu r...
    plan nk tukar batik tu jd jeans ke..
    hehe...
    nk cri sticker yg garang ckit...

    kalu kosong pn da garang bro...senang skit nk tampal sticker kips..xde la mencari tempat nk tampal...hihi
    (sory azzo kalu terase) Twisted Evil

    aJa

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by aJa on Mon Jun 15, 2009 12:02 am

    mrfooart wrote:
    khair_delta wrote:
    aJa wrote:
    mrfooart wrote:
    khair_delta wrote:

    moto ku syg stendet mendet...
    jz tukar screen n ltak sticker kt rim...
    paddock stand bli ng Man, rm180.

    beb...aku rase kalu buang batik tu lg lawa... cheers
    (ape brg pakai batik kebaya) lol!

    hahaa..
    btol3..

    tu r...
    plan nk tukar batik tu jd jeans ke..
    hehe...
    nk cri sticker yg garang ckit...

    kalu kosong pn da garang bro...senang skit nk tampal sticker kips..xde la mencari tempat nk tampal...hihi
    (sory azzo kalu terase) Twisted Evil

    hahaa..
    btol3..

    khair_delta

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by khair_delta on Mon Jun 15, 2009 8:10 am

    aJa wrote:
    mrfooart wrote:
    khair_delta wrote:
    aJa wrote:
    mrfooart wrote:
    khair_delta wrote:

    moto ku syg stendet mendet...
    jz tukar screen n ltak sticker kt rim...
    paddock stand bli ng Man, rm180.

    beb...aku rase kalu buang batik tu lg lawa... cheers
    (ape brg pakai batik kebaya) lol!

    hahaa..
    btol3..

    tu r...
    plan nk tukar batik tu jd jeans ke..
    hehe...
    nk cri sticker yg garang ckit...

    kalu kosong pn da garang bro...senang skit nk tampal sticker kips..xde la mencari tempat nk tampal...hihi
    (sory azzo kalu terase) Twisted Evil

    hahaa..
    btol3..

    if kosong sgt pn x lawa gak rasenye..
    cm moto bogel. hehe.
    t r cari2 sticker yg seswai bru cbut batik tu.. Smile

    Sponsored content

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by Sponsored content Today at 7:34 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:34 pm