Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Share
    avatar
    aJa

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by aJa on Mon May 11, 2009 11:59 am

    luminescence69 wrote:
    aJa wrote:
    luminescence69 wrote:presenting, YYPANG S.E.

    Spoiler:



    moto ko ke lumin??????
    hehehehheee..

    moto aku la tu.. tu paip Special Edition beb.. Muffler carbon fiber tu.. lol!

    ye ke??
    blh caya ka??
    heheheheee..
    kt mne ko ambik gambo tu lumin??
    moto yg lain2 tu spe empunya???
    avatar
    lumin

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by lumin on Mon May 11, 2009 1:42 pm

    aJa wrote:
    luminescence69 wrote:
    aJa wrote:
    luminescence69 wrote:presenting, YYPANG S.E.

    Spoiler:



    moto ko ke lumin??????
    hehehehheee..

    moto aku la tu.. tu paip Special Edition beb.. Muffler carbon fiber tu.. lol!

    ye ke??
    blh caya ka??
    heheheheee..
    kt mne ko ambik gambo tu lumin??
    moto yg lain2 tu spe empunya???

    takde la.. aku spray je.. lol!
    moto tu semua budak balakong punyer.. yang moto sebelah aku tu, tukar ekjos, terus dah out meter.. affraid


    _________________





    avatar
    skido

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by skido on Mon May 11, 2009 2:45 pm

    lumin..anney motor biru putih merah tuh penah lepak dengan kite kat hj tapah tuh kan??
    avatar
    lumin

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by lumin on Mon May 11, 2009 3:05 pm

    skido wrote:
    luminescence69 wrote:
    skido wrote:lumin..anney motor biru putih merah tuh penah lepak dengan kite kat hj tapah tuh kan??

    yup bounce

    hapuskan mini tts balakong..!! huhu

    gurau jek lumin..ops,mr prash..
    dah sedap ke setting motor ko?adeh..makin gerun aku tgk minyak n carbon
    yg kuar kat penyambung ekzos-head tuh..

    nak TTS ape pulak? diorang 6 biji moto tinggal dalam 1 rumah. aku pun join je la.. lol!
    aku punye setting abang lan yang buatkan... mmg sempoi la.. berdesup je dia keluar.. Cool
    paip ko leaking ke?


    _________________





    avatar
    skido

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by skido on Mon May 11, 2009 3:16 pm

    luminescence69 wrote:
    skido wrote:
    luminescence69 wrote:
    skido wrote:lumin..anney motor biru putih merah tuh penah lepak dengan kite kat hj tapah tuh kan??

    yup bounce

    hapuskan mini tts balakong..!! huhu

    gurau jek lumin..ops,mr prash..
    dah sedap ke setting motor ko?adeh..makin gerun aku tgk minyak n carbon
    yg kuar kat penyambung ekzos-head tuh..

    nak TTS ape pulak? diorang 6 biji moto tinggal dalam 1 rumah. aku pun join je la.. lol!
    aku punye setting abang lan yang buatkan... mmg sempoi la.. berdesup je dia keluar.. Cool
    paip ko leaking ke?

    gasket dah tak elok kot..sbb tu aku ingat nak follow ko gi seremban..tp housemate aku bertunang plak..adeh..
    avatar
    lumin

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by lumin on Mon May 11, 2009 3:38 pm

    skido wrote:
    luminescence69 wrote:
    skido wrote:
    luminescence69 wrote:
    skido wrote:lumin..anney motor biru putih merah tuh penah lepak dengan kite kat hj tapah tuh kan??

    yup bounce

    hapuskan mini tts balakong..!! huhu

    gurau jek lumin..ops,mr prash..
    dah sedap ke setting motor ko?adeh..makin gerun aku tgk minyak n carbon
    yg kuar kat penyambung ekzos-head tuh..

    nak TTS ape pulak? diorang 6 biji moto tinggal dalam 1 rumah. aku pun join je la.. lol!
    aku punye setting abang lan yang buatkan... mmg sempoi la.. berdesup je dia keluar.. Cool
    paip ko leaking ke?

    gasket dah tak elok kot..sbb tu aku ingat nak follow ko gi seremban..tp housemate aku bertunang plak..adeh..

    ko pakai exhaust YYP kan?.. aku punye paip takde gasket pun kat penyambung exhaust-block tu..


    _________________





    avatar
    skido

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by skido on Mon May 11, 2009 3:40 pm

    luminescence69 wrote:
    skido wrote:
    luminescence69 wrote:
    skido wrote:
    luminescence69 wrote:
    skido wrote:lumin..anney motor biru putih merah tuh penah lepak dengan kite kat hj tapah tuh kan??

    yup bounce

    hapuskan mini tts balakong..!! huhu

    gurau jek lumin..ops,mr prash..
    dah sedap ke setting motor ko?adeh..makin gerun aku tgk minyak n carbon
    yg kuar kat penyambung ekzos-head tuh..

    nak TTS ape pulak? diorang 6 biji moto tinggal dalam 1 rumah. aku pun join je la.. lol!
    aku punye setting abang lan yang buatkan... mmg sempoi la.. berdesup je dia keluar.. Cool
    paip ko leaking ke?

    gasket dah tak elok kot..sbb tu aku ingat nak follow ko gi seremban..tp housemate aku bertunang plak..adeh..

    ko pakai exhaust YYP kan?.. aku punye paip takde gasket pun kat penyambung exhaust-block tu..

    adeh..ntah,aku tak tahu...skrang ni dah hodoh,minyak n karbon bersepah..
    cowling kat bawah tu berminyak..campur pasir sikit..geram plak tgk
    avatar
    lumin

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by lumin on Mon May 11, 2009 4:17 pm

    skido wrote:
    luminescence69 wrote:
    skido wrote:
    luminescence69 wrote:
    skido wrote:
    luminescence69 wrote:
    skido wrote:lumin..anney motor biru putih merah tuh penah lepak dengan kite kat hj tapah tuh kan??

    yup bounce

    hapuskan mini tts balakong..!! huhu

    gurau jek lumin..ops,mr prash..
    dah sedap ke setting motor ko?adeh..makin gerun aku tgk minyak n carbon
    yg kuar kat penyambung ekzos-head tuh..

    nak TTS ape pulak? diorang 6 biji moto tinggal dalam 1 rumah. aku pun join je la.. lol!
    aku punye setting abang lan yang buatkan... mmg sempoi la.. berdesup je dia keluar.. Cool
    paip ko leaking ke?

    gasket dah tak elok kot..sbb tu aku ingat nak follow ko gi seremban..tp housemate aku bertunang plak..adeh..

    ko pakai exhaust YYP kan?.. aku punye paip takde gasket pun kat penyambung exhaust-block tu..

    adeh..ntah,aku tak tahu...skrang ni dah hodoh,minyak n karbon bersepah..
    cowling kat bawah tu berminyak..campur pasir sikit..geram plak tgk

    mungkin paip ko bocor kot... bila ko nak gi morini?.. calling k, aku pun ikut skali.. ade project sket.. lol!


    _________________





    avatar
    evilme

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by evilme on Mon May 11, 2009 9:59 pm

    aku pun nak tuka ekjos.. hehe next projek.. cuma tak tau nak pakai ekjos apa.. pdk mahal sgt plak.. ari tu survey ada jumpa bmpower.. tapi tak tau untuk kips apa punya.. malas nak tanye..
    avatar
    shauqi

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by shauqi on Tue May 12, 2009 12:25 am

    Ni la moto burukku yg standed.. komen2.. cyclops

    avatar
    aJa

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by aJa on Tue May 12, 2009 12:27 am

    shauqi wrote:Ni la moto burukku yg standed.. komen2.. cyclops


    mende yg buruk nyeee???
    msh lawa ape..
    hehee..
    avatar
    shauqi

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by shauqi on Tue May 12, 2009 12:42 am

    aJa wrote:
    shauqi wrote:Ni la moto burukku yg standed.. komen2.. cyclops


    mende yg buruk nyeee???
    msh lawa ape..
    hehee..

    biase2 je..hehe.. aja, minggu ni ko ngan abg ko nak p morini ke? ari ape? aku nak p la.

    dol

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by dol on Tue May 12, 2009 12:53 am

    [quote="aJa"]
    skido wrote:


    bro carl..
    aku dah pasang sticker putih kat rim tuh...huhu
    tp RM20..adehh..

    lawa la moto ni..seat blakang tu pegi mane bang?
    avatar
    serangga jalanan

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by serangga jalanan on Tue May 12, 2009 10:43 am

    [quote="dol"]
    aJa wrote:
    skido wrote:


    bro carl..
    aku dah pasang sticker putih kat rim tuh...huhu
    tp RM20..adehh..

    lawa la moto ni..seat blakang tu pegi mane bang?

    bkn abg la dol...kakak... Laughing Laughing Laughing lol!

    (jgn marah skido)
    avatar
    PIE

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by PIE on Tue May 12, 2009 10:50 am

    [quote="mrfooart"]
    dol wrote:
    aJa wrote:
    skido wrote:


    bro carl..
    aku dah pasang sticker putih kat rim tuh...huhu
    tp RM20..adehh..

    lawa la moto ni..seat blakang tu pegi mane bang?

    bkn abg la dol...kakak... Laughing Laughing Laughing lol!

    (jgn marah skido)

    Bukan kakak la...... Aweks......huhuhu
    avatar
    serangga jalanan

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by serangga jalanan on Tue May 12, 2009 1:46 pm

    skido wrote:cia tanak panggil ke???

    bom bom bom

    huhu

    jgn marah ye kak..nti dol marah kteorg plk lol! lol! lol!
    avatar
    awin

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by awin on Wed May 13, 2009 1:01 am

    shauqi wrote:
    aJa wrote:
    shauqi wrote:
    aJa wrote:
    shauqi wrote:Ni la moto burukku yg standed.. komen2.. cyclops


    mende yg buruk nyeee???
    msh lawa ape..
    hehee..

    biase2 je..hehe.. aja, minggu ni ko ngan abg ko nak p morini ke? ari ape? aku nak p la.

    p3..
    jgn x p..
    hehehe..
    yup..
    kte org mang sntiasa kt morini ujong mggu..
    hehee..
    ble na dtg??

    ari sabtu atau ahad la..heheh..

    oi.. mggu ni morini tutup la.. Team Morini ada kat Sepang race MSS..
    avatar
    shauqi

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by shauqi on Wed May 13, 2009 9:28 am

    awin wrote:
    shauqi wrote:
    aJa wrote:
    shauqi wrote:
    aJa wrote:
    shauqi wrote:Ni la moto burukku yg standed.. komen2.. cyclops


    mende yg buruk nyeee???
    msh lawa ape..
    hehee..

    biase2 je..hehe.. aja, minggu ni ko ngan abg ko nak p morini ke? ari ape? aku nak p la.

    p3..
    jgn x p..
    hehehe..
    yup..
    kte org mang sntiasa kt morini ujong mggu..
    hehee..
    ble na dtg??

    ari sabtu atau ahad la..heheh..

    oi.. mggu ni morini tutup la.. Team Morini ada kat Sepang race MSS..


    haah.. lupa lak.. hahaha Laughing
    avatar
    aJa

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by aJa on Wed May 20, 2009 1:52 am

    shauqi wrote:
    awin wrote:
    shauqi wrote:
    aJa wrote:
    shauqi wrote:
    aJa wrote:
    shauqi wrote:Ni la moto burukku yg standed.. komen2.. cyclops


    mende yg buruk nyeee???
    msh lawa ape..
    hehee..

    biase2 je..hehe.. aja, minggu ni ko ngan abg ko nak p morini ke? ari ape? aku nak p la.

    p3..
    jgn x p..
    hehehe..
    yup..
    kte org mang sntiasa kt morini ujong mggu..
    hehee..
    ble na dtg??

    ari sabtu atau ahad la..heheh..

    oi.. mggu ni morini tutup la.. Team Morini ada kat Sepang race MSS..


    haah.. lupa lak.. hahaha Laughing

    xpe2..
    kalo nak g tu pm la..
    hehee..

    deen325

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by deen325 on Sun May 31, 2009 11:42 pm



    ini lah buah hati ter latest abg..
    masih standard lagi...hehehe
    avatar
    doctor kura-kura

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by doctor kura-kura on Tue Jun 02, 2009 1:19 am

    http://img19.imageshack.us/img19/4232/khsk.jpg
    avatar
    carlnain

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by carlnain on Tue Jun 02, 2009 10:14 am

    doctor kura-kura wrote:http://img19.imageshack.us/img19/4232/khsk.jpg

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ni aku tolong tepek gambar dia bro cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    deen325

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by deen325 on Tue Jun 02, 2009 12:36 pm

    carlnain wrote:
    doctor kura-kura wrote:http://img19.imageshack.us/img19/4232/khsk.jpg

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ni aku tolong tepek gambar dia bro cheers cheers
    moto sapa lak ni?? mcm bukan ko punya ajer..??
    avatar
    cdan

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by cdan on Tue Jun 02, 2009 12:45 pm

    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    doctor kura-kura wrote:http://img19.imageshack.us/img19/4232/khsk.jpg

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ni aku tolong tepek gambar dia bro cheers cheers
    moto sapa lak ni?? mcm bukan ko punya ajer..??

    doktor kura-kura punyer tuh....
    avatar
    carlnain

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by carlnain on Tue Jun 02, 2009 12:59 pm

    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    doctor kura-kura wrote:http://img19.imageshack.us/img19/4232/khsk.jpg

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ni aku tolong tepek gambar dia bro cheers cheers
    moto sapa lak ni?? mcm bukan ko punya ajer..??

    memang pon bukan aku punya bro , tlg tepek gmbr .
    kasi link je susah nak click2.. Very Happy Very Happy


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Sponsored content

    Re: GAMBAR MOTO KORANG...stended or dah modi..

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Mar 28, 2017 12:23 pm